Mamici septembrie-octombrie 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 8
dani_flor spune:
Buna dimineata mamici si gravidutze,
am fost la dr. ieri sa intreb de ce e burtica asa de mare. Si am aflat ca bebe are 4200 iar masuratorile sunt undeva peste media valorilor de la 40 saptamini in cap (desi eu am 39), dar totusi sub maxime.
Lichid amniotic este cam cit trebuie. Dar capul e destul de mare, aproape de maxim
... Mai este marja de eroare de 15 %, sper din inima sa fie supraevaluat si nu subevaluat bebeul.
M-am cam smiorcait ca nu vreau cezariana. M-au linistit ca se poate si fara, mai ales la bebe2, dar ramine de vazut.
Am colul dilatat 4 cm (mi-a zis dr. ca se simte capul si lichidul la mina). De aseara am inceput sa singerez asa putintel de tot. Nu cred ca era de la control, ca eram la 12 ore dupa control. Si asa ... dupa aspect cred ca s-a dus dopu'.
Cit mai dureaza de la pierderea dopului pina la declansare ??????? . stiu ca ati mai discutat, am dat o cautare, dar functia asta a DC-ul nu functioneaza momentan.
Nu imi dau seama ... oare se poate sa ajung la dilatatie 10 sa nu simt ?! Ca la cite dureri de bazin, picioare, burtica incordata, noada si pelvis am, nu mai simt si altceva ...
Va
Daniela 39+
b_irina_c spune:
Maddy poate nasti curand ca te-a apucat arajatul "cuibului". Fetele ziceau ca un semn... soon soon vorba Oanei...
Daniela eu nu am apucat sa elimin dop sau sa am contractii (cezariana programata), dar din ce povesteau fetele esti pe ultima suta de metrii... Zic si eu din experienta fetelor de pe DC
....
Irina si
Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
b_irina_c spune:
karmenutza eu nu ii dau nimic intre mese... Suzeta
...
Irina si
Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
deeapui spune:
de ieri ma camn doare spatele..ieri intr-adevar nu prea am stat, da azi ma lua de dimineata..o fi ceva?
azi-noapte nici nu prea am dormit bine..am avut emotii fiindca astazi se duce cumnata-mea la spital sa-i provoace nasterea, are deja 12 zile peste..saraca..astept sa se faca ora 14.00 (7 la ei..sunt in canada), ca s-o sun sa-i transmit incurajari inainte sa plece la spital..MA FAC MATUSHA!!!!

bebe alex la purtator
38 sapt. AMR 15 zile
http://photos.yahoo.com/andreeatitza
Tonnia spune:
Dani, cred ca in noaptea asta ai scapat de burta! parerea mea...Eu iti fac galerie: 

Mady, cand ma uit ca ai ajuns la 40+ ma apuca depresia, sunt de abia in 38+ si am o stare de nervi de imi vine sa ma urc pe pereti! Nu stiu de ce stau asa de prost cu rabdarea...
fetelor, ce-i cu voi?
Racaru spune:
Buna,
Mai am o problema...
Eu nu prea am lapte... ma mulg pt ca bebe nu mai vrea sin, iar cantitatea mulsa nu depaseste 30 ml asa ca ii completez cu supliment.
Problema este .. ce fac noaptea? Astazi mi-a spus cineva ca nu trebuie sa-i dau laptic noaptea ci numai ceai. Dar cum sa-i dau ceai daca el nu vrea? Si totusi chiar nu trebuie hraniti cu laptic noaptea?
Inca nu am facut laptele cu ceai anticolici... mi-e frica sa nu-i fac ceva. Sincer si mie mi s-a parut cam dubios....
Multam,
codruta_grg spune:
Buna dimineata!
Nu a mers situl de aseara (cand am avut putin timp liber).
Am mai pus pozici pe net.
La noi e tare frig, noroc cu caloriferul electric. Pana dau astia caldura, racesti in casa.
Vad ca se imputineaza gravidutzele si se inmultesc mamicile cu bebeii.
Si eu dau cu suzeta intre mese, dar daca o pierde isi baga 3 degete in gurita si le suge (am poza cu ea cum suge de zor degetelele).
Daniela, eu am inceput sa elimin din dop la 35 saptamani si am nascut la 37 (dar am stat doar in pat si luam no-spa).
Ioana, si la noi la dr. e o luma kklau. Dar pana acuma (la 2 luni) o sunam pe dr. si cand putea venea acasa. Sa vedem de acum incolo cum va fi.
Codruta &
Petra (9 august 2005)
poze
mary ilie spune:
irina am avut probleme cu bebe, va povestesc eu, si acuma alta, a fost dr si cica sa ma duc la dermato ca trebuie cauterizat buricutul, ma rog, bontul care a ramas dupa ce i-a cazut buricutul, ca cica e foarte urat. si nu stiu ce sa fac, mor de necaz ca trebuie sa il chinui saracutul.
a mai patit cineva asa?
mary si bebe andrei
dani_flor spune:
Irina, Tonnia, Codruta, mercic mult de raspunsuri si incurajari.
deci soon, soon sa ma astept ca vine
.
Off, nici eu nu mai am rabdare. Imi tremura miinile de emotie, ma intreb cum si cind va incepe, mi-e frica ca e si mare ... pe de alta parte mai aveam cite ceva de cumparat de afara.
Si sunt cam stresata. Mi-e frica sa nu mi se rupa apa
...
Maddy, tu la 40+ mai iesi afara din casa ??? Ca eu nu mai am curaj dupa ce am auzit de colul dilatat 4 cm
. 
Daniela 39+
dani_flor spune:
Hehehe Codruta, ce rabdatoare ai fost sa stai in pat!!!! Eu nu am stat nici macar in primul trimestru cind am avut 9 saptamini incheiate singerare.
Acuma nu pot nici atita sa stau ca anchilozez ca mamaia.