Mamici septembrie-octombrie 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 14
miflore spune:
Buna frumoaselor!!!
Ce bine e sa dormi noaptea!!! Am apucat si eu vreo 5-6 ore stranse!!!![]()
Jadi, mersic!
Nanadana si Monval FELICITARI!!!

SA FITI SANATOSI CU TOTII, SA FITI MANCACIOSI SI CUMINTEI!!!
Carmi, si eu tot cu rahie! Si a fost super bine, vreau sa spun ca eu am o amintire super despre ea tinand cont ca eram in niste contractii groaznice si rahia, draga de ea, mi-a luat durerile cu mana...(sau cu seringa, de fapt!
); Nu m-a durut capul, n-am avut nici o problema si m-am miscat cum am vrut; dupa ce se duce efectul anesteziei sigur ca doare un pic operatia dar asta e altceva; ti se fac calmante, trece totul si se uita rapid cu bebe langa tine!!!
si incredere, no problem cu rahia!
Bine-ai revenit Kristinutza!!!
Se pare ca ti-ai intrat deja in mana!!!
Tonnia, se pare ca igiena buricutului se poate face in mai multe feluri; la mine a fost asa si n-am avut si n-am nici o problema: din spital ii dadeam zilnic cu alcool alb, 70 de grade si deasupra clemei si dedesubt; atat; de 2 ori pe zi; apoi acasa la fel, i-am dat cu alcool si cu baneocin pudra pana a cazut (in a 8-a zi) si dupa inca cateva zile; cam asta;
Opaaaaa, baga astia apa prin tevi, se aude bolborosind!!! Deci se vor face probe de dat drumul la caldura! la mine e cald si acum, am cam 25 de grade in casa;
Intrebare: e posibil ca bebe sa planga nu numai de foame ci si de sete? Si atunci sa manance mai putin laptic, nu? Ca bebelusa mea mananca ba 50 (minim) la o masa, ba 100!
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Tonnia spune:
Felicitari, nanadana!!! 

De abia astept sa ne povestesti!
Cge, miflore, mersi pt explicatii! Miflore, deci ti-ai luat alcoolul la tine, nu?
Hildegard spune:
Felicitari NANADANA!
Eu ma lupt cu raceala , parca az fi un robot. De unde naiba curge atat nasul asta? E ca un robinet.
Si trapspir de numa....in pat.
Bebele azi nopate a fost foarte linistit, si azi dimineata, acuma de 1 h a dat semne ca s-a trezit.
La mine nici un semne de nascare...de luni incoace. Parca de sapt trecuta am avut mai multe contractii si m-a durut burta decat ieri si alaltaieri. Oare ma apuca asa dintr-o data?
Vero
38+3
http://community.webshots.com/user/hildegard122
Ioana75 spune:
Felicitari Dana!
Sa-ti traiasca Antoine si sa fie sanatos si norocos
!
Raportez oficial ca Miruna gingureste
. Mai ales cind e cu fundul gol, se pare ca asta ii place cel mai mult.
Ioana &
Miruna
jadi spune:
Felicitari Nanadana si sa veniti repede acasica!
Azi am facut-o lata. Dupa ce am mincat foarte bine astazi, am vomitat cu jet de m-am speriat rau de tot. Am sunat-o pe doctorita plingind si m-a calmat ca nu e nimic, se mai intimpla... azi i-am dat prima data vigantol cred ca nu a fost taman bun pentru burtica lui altfel nu as stii sa explic vomitatul asta. Mi-a promis doctorita ca trece deseara pe la noi. Voi ati patit-o cu vomitat asa in jeturi?
Tonia nu cred ca de alcool e vorba ci de vigantol. Cu alcoolul o ducem bine atit pe corp cit si in corp ( mai beau cite un pahar de bere ziua dupa ce alaptez... bere cu alcool, mama denaturata).
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
mysweetest spune:
Jadi si la mine Alexandru a vomat in jet de vreo 3 ori si acum ii dau doar 2 pic de vigantol pe zi (inainte ii dadeam 3).
Ioana eu daca vreau sa imi linistesc baiatul il las in pampers sau in fundul gol..se face brusc liniste
.
De asta noapte ii dau debridat pentru colici..asa mi-a recomandat pediatra si sper sa nu il deochi dar e foarte linistit asta dupa ce am folosit sab simplex si bonnisan...a stat chiar o ora treaz in patut fara sa planga ceea ce nu am vazut pana acum.
Marlena &
Alexandru *3 septembrie 2005*
jadi spune:
Un nou capitol ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59417&whichpage=1" target="_blank">aici
.
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005