RH Negativ

RH Negativ | Autor: peanut

Link direct la acest mesaj

Ati mai avut careva RH-ul negativ?Anticorpi nu sunt pina acum. Sotul il are pozitiv.Doctorul mi-a spus ca nu se da injectie numai dupa nastere dar auzisem eu ca s-ar da si inainte de a aparea anticorpii.Ce sanse sunt ca si bebe-ul sa aiba RH-negativ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Draga mea..
si eu am negativ..si sotul pozitiv, nu is super fericita..da nu am de ales, Rh-ul copilul o sa fie cum se nimereste..nu e regula, eu una asa am citit, daca e baietel totusi, are sanse sa aiba Rh-ul negativ, ca si al tau, da, dupa cum am zis ..e numai cum da Domnul.
Toata lumea imi zice sa nu ma ingrijorez..ca se face un vaccin de gamaglobulina la 7 luni, ca sa fie ok pe la nastere, cel putin in state atunci ti-l da, la 28 sapt. Si..cum toata lumea zice ca ar trebui sa radiem de fericire..pt bebelas..puneti zambetul pe buze..si grijile in sertar, `RECLAMAAAAA - ATENTIE!!!! Numai bine..si copilasi sanatosi sa ne dea Dumnezeu..ca asta e cel mai important

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Si eu am Rh negativ, iar sotul pozitiv. Se fac dozari de anticorpi in fiecare trim de sarcina, iar in trim al III-lea, parca mai des (nu mai stiu sigur). Baiatul meu are Rh pozitiv, iar dupa nastere am facut vaccinul. Acest vaccin se face pt ca, intr-o viitoare sarcina, sa nu apara complicatii.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

asa e, peanut..si eu am RH negativ, iar sotul pozitiv..mi-am facut dozarile de anticorpi dar nu a iesit nimic,,,cica oricum, la prima sarcina nu prea apar.. dupa nastere, in maxim 3 zile, ti se va face un vaccin ca sa nu ai probleme la urmatorul bebe.

bebe alex la purtator
37 sapt.

http://photos.yahoo.com/andreeatitza

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Si au am Rh negativ si sotul pozitiv iar Mihnea a iesit cu Rh negativ ca mine si grupa sotului. Dupa nastere la 7 ore eu am fost vaccinata fiind incompatibiliatate de grup sanguin(eu 0I si bebe AII ca tatal). In sarcina nu am facut nici un vacin doar am monitorizat lunar anticorpii. Nu e nici o tragedie Rh-ul negativ sarcina decurge absolut normal si bebele este OK.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Si eu am Rh neg... La fel si mama, si tata il avea pozitiv...
Mama n-a avut probleme in sarcina tocmai pt ca eu il am tot neg.

Am avut insa noroc si sotul meu il are tot neg, asa ca bebelusul nostru sigur il are ca noi. Ramane de verificat grupa la ea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikiriki spune:

Salutare!
Peanut si eu am Rh negativ iar sotul pozitiv. Am dozari de anticorpi la 16 saptamani si mi-a iesit ca sunt absenti. Dr a spus ca e f bine dar ca o sa mai repetam la 7 luni dozarea. Pana acum e bine!!! La grupa sanguina insa aven noroc ca amandoi avem A II!

Kikiriki 19+ si Luanna

Kikiriki

Mergi la inceput