BB o streseaza pe mama!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lena spune:

fetelor sunteti niste haioase...e grea meseria de mama, mai greu decat atunci cand am vreun proiect pentru companie, acolo ma stresez constructiv, cu fii mea ma apuca disperarea ca nu stiu eu cum sa o iau, ca altfel sigur ar fi mai linistita...dar si la bona tot asa este, si tipa este super.

Mamica dulce ai fost teribila o fi vreo chestie care-i fascineaza la usi...am fost in vizita la niste prieteni care stau la etajul 7 si la lift fii mea este in extaz...pas de o mai misti de-acolo, decat luata de o aripa.

Ieri dupa experienta cu inchisul in uscatorie...am zis hai la restaurant sa ne mai destindem nervii...buuuuun, totul bine si frumos, sta pe scaunul normal, mananca din farfurie, cu degetele, cartofi sau bea suc cu paiul...dar nu sta frate locului nici 5 minute, e o fosgaiala acolo de te oboseste numa sa te uiti la ea ...la masa de langa era un pustan sa zic un pic mai mare decat Freya la 3 anisori, cuminte, de-ti venea sa-l papi nu alta, blondutz, semana un pic cu fii mea...ea ii facea zambre dar degeaba, tot misculatie la greu...dai cantari, troncaneala, are activitate non-stop...sincer visez si io cu ochii deschisi la clipa cand o incepe si fii mea sa stea si ea locului macar 5 minute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

ei, ia uite ca mai sunt si alte mamici ca mine... ce bine ca nu sunt singura...
cand era bebelina mica mica si se trezea noaptea la max 3 ore ma gandeam ce bine o sa fie cand o sa mai creasca si o sa dorm si eu ca un om normal. ei, si a crescut, dar eu tot nu dorm. acum are 1 an si o luna si eu moooooooooor de oboseala. nici nu mai stiu cum e sa dormi o noapte de seara pana dimineata. si cred ca nici nu o sa mai reusesc sa dorm vreodata mai mult de 4 ore la rand.
si de enervat, da, ma mai enervez cateodata. cred ca e normal si firesc.
pentru toate mamicile

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

vrabiuta, m-au incintat pozele tale cu amintiri. Multumim ca le-ai pus . Mai ai si altele?

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

vrabiuta cred ca sunt muuulte mamici ca noi ...daca te consoleaza cu ceva ... in ce priveste pozele cu amintiri...sunt superbe... dar unele chiar ma deprima... mai fetelor cred ca totusi eu am o problema ...

mama lui bebita(29.05.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

io de 14 luni n-am dormit decat cu pauze dese, mananc tot asa, beau tot asa, ma spal si merg la toaleta cu chiu cu vai...si mai sper sa fie si mai bine .... eu tot astept, astept, astept....DAR, ma rog la Dumnezeu, ca macar daca l-a dotat cu o asa personalitate, sa-i de-a pe partea compensatorie norocul sa fie sanatos, si ma declar supermultumita. Macar stiu ca eforturile mele nu sunt sterile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Fetelor ce sa va zic? Al meu are 18 ani si tot nu dorm de frica: unde s-a dus? Cu cine? Cind vine? Daca face din nou accident de masina? Daca bea si se suie la volan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

adrienne - asta ma gandeam si eu intr-o zi, ca de fapt grijile mele ca mamica nu se vor termina niciodata... ca si grija mamei mele pentru mine.
off topic: denizel - mai am da' tre' sa le caut

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

La mine-i o foshgaiala continua, da nu ma mai stresez, in casa-i ca la porci, iar pentru kupii fac de mincare rapid, nu semi-preparate, dar nu stau in bucatarie cu orele, gindindu-ma ce sa le mai gatesc la plozi, shi ei sa-shi bata jos de munca mea Simplu, rapid shi gustos, daca le-a placut ceva mult, nu ezit sa fac aceeashi mincare shi-a doua zi. Shi Juli scoate din gura sa vada cum arata mincarea morfolita, da o las sa-shi umple miinile shi o indop repede, pe scaun nu sta decit doo minute, pe urma face ca titirezu, ca iese din centuri, asha ca ea tzopaie in picioare shi io pe linga ea cu linguritza
Amindoi fac concurs de prostii, de exemplu Bogdanelu deskide usha la toaleta, ca sa intre Juli, shi apoi ii trage apa la wc ca sa aiba ea apa sa se spele pe miini, munca in ekipa, ce mai!
Ma enervez mai degraba cind Bogdanelu-o necajeshte pe Juli, imi vine sa-i dau cap in cap p-amindoi
Toata kestia e sa-ncerci sa te detashezi atunci cind vezi o noua prostie facuta de odor, sau odoare , daca stai doo secunde shi priveshti realist toata situatzia, imposibil sa nu te bufneasca risu shi sa-tzi mai treaca nervii

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Am uitat sa zic, ca de fapt d-aia raspunsesem la subektu asta : Vrabiutza, superbe pozele tale cu amintiri, pot sa mi le salvez shi io, te rog? Ador peisajele

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

Flavia uite aici Ai avut curaj sa deschizi acest subiect si sa fii sincera.
Dupa ce am citit prima data, m-am frecat la ochi si am mai citit odata. Parca scriai despre Tibi al meu.
Chiar frate, faza cu spalatu' pe cap de sampon, care e ? Eu nu pricep. Si se zbate, nu-l poti tine ca e ud si aluneca .... despre plans nu povestim.
Altfel e distractie la baie, pleosca-pleosc in apa, face pipi din picioare si se uita fascinat .....
Din fericire pentru mine, aia cu trezitul noaptea o chinuie pe Buni (Slava Domnului am ajutor) cred ca as fi zombi la serviciu la cum nu doarme Micul Print.
Iar bagatul in gura e singurul lucru pentru care mi-am iesit vreodata cu adevarat din sarite cu el.
Pai sa va zic : stateam noi linistiti, ca niste adulti osteniti in week-end si sporovaiam. Fi-miu pendula intre noi si televizor. La un moment dat am sesizat lucrul cel mai periculos cand ai copil mic : LINISTEA. Cand m-am dus in sufragerie am intepenit : pamantul de la ficusul meu era o parte pe covor, o parte in gura lui si o mica parte ramas in ghiveciul in care el zgarma fericit.....Floarea si-a gasit alt loc, iar fi-miu a aterizat in baie direct, dar cat de rau m-am enervat nu se poate spune.

Iar in incheiere adaug la lista ta :
- deschisul usii de la frigider (opritoarea speciala de la Nuk, pe care am dat o caciula de bani nu a cosntituit un impediment)
- furatul canilor si paharelor si trantitul lor pe gresie (privitul la cioburi este inclus in pret)
- CATZARATUL oriunde, pe orice, de oricat de multe ori
- refuzul de a adormi seara

.......dar si cand imi zambeste uit de toate astea. El este minunea mea din burta si comoara mea cea mai de pret.

Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.

Mergi la inceput