Bebelusi de martie - aprilie 2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

ellinia, bine-ai revbenit, mey ce activ e Stefan - felicitari, mie mi-a fost dor de voi, pupici

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Alina doreste sa-si vada mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

zuzu' eu zic ca daca ii amesteci legume cu fructe la inceput sa-i pui cat mai putine legume si sa cresti cantitatea treptat, noi asa am inceput i-am pus murcovel in fructe fiind leguma dulceaga, apoi tot ce introducem in alimentatie contine si pretiosul morcovel, care ii place tare si-l mananca si simplu fara alte legume

pupici si succes cu diversificatul

ce film ati vazut pana la urma? si cum a fost?

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Alina doreste sa-si vada mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Ninocikap, An-kmultumim!

Ligia, Mamacita stiu ca in poze nu arata ca e asa de nemancacioasa...pentru ca are obrajei, asa e de cand s-a nascut, cu obrajeii umflati, de parca ar fi copilul model in ceea ce priveste mancarea...dar, credeti-ma e un adevarat chin cand vine ora mesei...

Zuzunaki mersi de sfat...o sa fac rost si eu de film sa-l vad.

Alessia multi pentru voi!cum a fost la petrecere?vezi ca fetele ti-au dus dorul?Vorbim mai tarziu pe messenger, acum plecam afara, ca e o vreme superba...

Ellinia bine ai revenit printre noi!

Danna, An-k sa aveti o dupa masa superba prin Leuven...poate va intalniti si cu Oanamaria...

Gata, fugim pe afara ca e vreme excelenta!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

poze Alexandra si noi

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ellinia - bine ai revenit! Abia asteptam vesti de la tine!

Rrox - ai pus punctul pe i (ca de obicei, intuitia ta e foarte buna). L-am intrebat pe sotul meu daca socru-meu o mai poate duce asa pana la 1 dec, si cred ca o sa-l intrebam azi deschis daca e ok. Daca nu protesteaza, ramanem pe varianta de pana acum, si nu ma mai duc maine sa semnez contractul.
Ne-am facut si socotelile, si nici nu-mi pot permite atatia bani in lunile astea 2, in conditiile in care avem 3 cheltuieli foarte mari luna asta.

Problema cu hainutele roz o cunosc si eu... Mi s-a luat si mie de atata roz, ca atare am trecut la bleu...

Stiti pana la cat a dormit Irina? Pana la 7!!! Adica 12h!!
Ma intreb cat de obosit era bietul copil de-a fost in stare sa doarma atat. Ionut chiar imi zicea ieri ca are cearcane, dar eu am zis ca fabuleaza. Cearcane sau nu, cert e ca a dormit de a rupt.

Fug, ca s-a trezit din somnul de dupa-masa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

ninocikap,
mersic frumos O sa incerc,ce naibu sa mai fac!
An-k-ule,
testam si varianta data de tine,pentru care iti multumim inca o data
Alessia105,
bine ai revenit!Multumim de complimente si pupacei la bebelinu cel activ si voinic!

Am luat o pauza de o tigarusa dar ma intorc la curatenie.O sa incerc sa-i pun morcovel in cerealele cu fructe de la masa de seara.Pana atunci...laptic.
Asta pt ca mi-a si vomat mai devreme fiindca isi bagase o jucarie in gurita!
Pup si duminica placuta!

Nicolemami de pici cu lipici (19.03.2005)

People see God every day, they just don't recognize him.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Mi-a luat ceva timp si incerc si eu sa raspund acum, ca pana diseara cand revin iar umpleti cateva pagini.N-am sa strig catalogul, cum a zis si Andira, voi incerca sa raspund din memorie.Mamacita pentru intelegerea care o ai cu fetele plecate, chiar asta cred ca e suntem mai singurele pe aici si mai sensibile, dar ma bucur ca suntem in aceasta mica comunitate si ca v-am cunoscut si ca ne tinem aproape! Andira, cred ca ai deja raspuns la problema cu bona si eu sunt de parearea AdrianeiFedorca si a majoritatii fetelor ce ti-au raspuns in legatura cu subiectul acesta. Ce n-as da eu sa aiba Sara un bunic aproape sa aiba grija de ea si ea sa fie in compania unui ingrijitor, in felul acesta se va putea apropia fara teama de persoanele de sex opus, cand o sa fie mai mare... si sa aiba o relatie buna (cred eu) si este ideal sa fie cineva din familie in care ai incredere. Eu il incurajez si il las pe Narcis sa se implice in cresterea Sarei in aceasi masura ca si mine, mai ales acum cand nu mai alaptez si nu mai este dependenta de mine.AdrianaFedorca, pupicei lui Cezarica care este bine dezvoltat, baschetbalistul lui mami, si ii place atat de mult in aer libe. Cat despre experienta cu doctorita renumita... multumim ca ai impartasit impresiile cu noi, ai analizat-o foarte bine :), macar de ar stii si ea parerea altora despre ea, poate ca nici nu o intereseaza.

Mergi la inceput

Trimit mai multe mesaje sa fie cat de cat citibile.Alessia, eu ma bucur ca ai revenit printre noi, aveti un voinc de baiat, foarte activ, sper sa ne vedem si in real ca tot suntem vecine, sa ne mai dai vesti despre voi. Pupici si multumim Adseanei ca te-a convins sa ne mai scrii.Adseana, eu am vazut ieri cateva pozici cu Alexandra, dar nu pe cele noi, ne-a placut de prietena noastra, e frumoasa foc, 'miresuta' cum spunea Dantje, o dulce si scumpete, sa nu care cumva sa te mai stresezi cu papatul, arata perfect si masa nu trebuie sa fie un chin, ci si ea sa se bucure de ea, nu o forta, ci da-i atat cat trebuie si sa vezi ca ea papa cat are nevoie.

Mergi la inceput

Zuzunaki, multumim de recomandarea filmului, vreau si eu sa-l vad, succes la papa de legume, daca am timp maine o sa mai scriu ce se recomanda aici cu privire la legume, metode... etc. Cat despre soacra ta... incearca sa iei ce-i bun de la ea, ignora restul si in felul acesta si sotul tau te va aprecia mai mult, e totusi mama lui, stiu ca pot sa fie pacoste, dar daca ai puterea sa 'le manipulezi' pot sa te folosesti uneori de ele! Sa nu te superi pe mine , mai povestim... pupici.... ca mi-am adus aminte, mamacita, succes cu diversificare, asteptam sa ne povestesti cum decurge.Gabrianah, nu te-am sunat de cand am venit din vacanta si tot mi-am propus, sper ca sunteti bine .... daca poti sa ne mai dai o veste de la voi, cum mai e Nati, Gabriel ce mai face, daca ati inceput diversificarea.

Mergi la inceput

Merg la masa... mai revin diseara cu mesaje :)! pupici, Pofta buna si o duminica minunata... tutor mamicilor mele dragi si familiilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Ellinia ne bucuram ca ai trecut pe la noi! Bravo lui Stefan pentru mersul de-a busilea si va asteptam cat mai curand zilnic pe forum. pentru voi

An-k si Danna_J plimbare placuta!

Danna_J Mai citesc un mesaj scris de tine si te mai admir putin. Cred ca numai tu ii puteai spune lui Zuzunaki sa ia partea buna a socroseniei si sa ignore restul! Mi se pare exraordinar sa poti proceda asa, din pacate eu numai asa nu sunt, ma razboiesc imediat cu orice "agresor".

Mor de ciuda, nu iesim afara desi e soare. Bate vantul si singura nu pot sa cobor decat cu caruciorul usor, care nu ii ofera Ioanei adapost de vant. Cu celalalt carucior nu pot cobora singura 3 etaje (nu avem lift ca sunt doar 4 etaje). Si Ioana numai cu nasucul infundat a fost astazi. Ii tot indes spray-ul pe nas, dar cu un succes redus. Si mai des de 3 ori nu imi vine sa fac asa ceva, ma gandesc sa nu inghita prea multa sare. Tati al nostru colinda prin zona Tulcea si delta, a inebunit toata Europa cu gripa asta aviara, ii cer imagini ca turbatii.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

http://community.webshots.com/user/rrox3

Mergi la inceput