Bebelusi de martie - aprilie 2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Buna fetelor, bine ca merge forumul... credeam ca v-am pierdut definitv si chiar ma gandeam ca nu avem nici un backup sunde sa ne intalnim daca pica forumul (doamne fereste), poate ne gandim si la asa ceva...Intai:Bine ia revenit Ocrainic, n-am avut timp sa ma mai uit pe poze, v-am dus dorul, cat despre diversificarea NZ inceaca si cum te-au sfatuit acolo deoarece eu n-am avut succes sa-i dau Sarei sa pape combinatia de banana + mar + portocala suc si biscuite pana cand nu am observat ca s-a saturat de lapte. Incercasem sa-i dau inainte papa si apoi laptele si am incercat si invers. Se pare ca a fost prea flamanda si nu a avut rabdare sa invete sa pape lingurita. Eu sunt de parere ca poti incerca ambele metode !Acum despre diversificare si felul in care accepta Sara sa manance din lingurita va pot spune ca ii place mancarea, dificultate avem sa invatam sa golim continutul linguritei. Asta pentru ca vreau sa o invat sa pape corect fara sa o fortez eu sa inghita (introducandu-i lingurita in gurita). Sper sa ma intelegeti ce incerc sa va povestesc... aici se recomanda a-i intinde lingurita tinand mana orizontal si perpendicular cu buzitele si atingandu-i usor buzitele ea sa vina cu ele spre lingurita si sa 'soarba' continutul, incet incet si foooooooooarte greu, abia ieri a inceput sa procedeze cum mi-am dorit.Acum pot sa spun ca de cate ori o ating cu lingurita pe buzita ea intinde buzitele si apuca lingurita in felul acesta fara ca eu sa o fortez de nici un fel... cere multa munca si perseverenta dar rezultatele se vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Uf...nici cand se blocheaza forum-ul si tot nu va pot prinde din urma...

Alessia,ok am inteles dar chiar asa...chiar tot...?

Nino,te inteleg si eu fac parte din clubul asta,al meu pleaca dimineata 9-10 si se mai intoarce seara...10-11,timp in care eu trag de toate,carut,baie,.....abia o astept pe mama....

Ocrainic,imi pare bine sa aud acest nume,cunostinte vechi ca sa zic asa...

Am si eu o nedumerire,cei de aici mi-au spus sa-i dau legume,fructe intre mesele de laptic(formula),acum nu ca imparatul n-ar manca....ca el mananca,dar mie mi se pare cam mult.Poate ma lamuriti voi cam cat lapte trebuie sa manance,daca mananca si mancarica.
Rp...sar'na sa-ti traiasca si tie minunea de Marutza.

pupici mamici harnicute,
Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

mai fetelor eu nu stiu ce sa mai fac ca sa tin pasul cu voi...pur si simplu nu stiu...
De saptamana trecuta nu am ami apucat sa intru pe forum sa vad macar ce mai scrieti voi daca eu nu sunt in stare sa postez. Acum am de citit doua capitole...Cred ca ma apuc de capitolul asta, chit ca m-or da astia afara...eu stau tare nasol, toata lumea trece prin spatele meu si vede ce fac eu la computeruuufff
Gata ma apuc de citit, poate reusesc sa postez si eu ceva azi

Oana si Rares(14.04.2005)

http://community.webshots.com/user/oml10

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;51;104/st/20050414/n/RARES/dt/6/k/dd5c/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Oanamaria_luiza nu am vrea totusi sa iti pierzi serviciul din cauza noastra.
eu cand eram la servici, in birou eram 5 persoane fiecare cu calculatorul ei. iar eu eram cea mai avantajata ca stateam dupa usa. eram deja insarcinata si seful meu german a facut o gluma intr-o zi ca pot dormi linistita acolo, daca deschideai usa si nu mai era altcineva acolo, pe mine nu ma vedeau..

Dantje atunci iti urez is eu sa vina mai repede mama ta.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

[link=http://www.TickerFactory.com/]
[image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10708;29/st/20050217/n/Alex/dt/7/k/4172/age.png[/image]
[/link]

Mergi la inceput

Apoi:Zuzunaki, nebunatica mica, n-ai mai intrat de mult pe forum, daca te-am suparat cu ceva, iarta-ma si da-ne un semn cum mai sunteti si cum se mai impaca Alexandros cu legumele, iar tu cu soacra! Gabrianah, hai si tu nitel la raport ca nu mai stim nimic de tine de un car de ani si eu tot nu te-am sunat (rusine mie). Pupici lui Nati si Gabriel.Dariaevelin, ma bucur ca ti-a placut relatarea din Leuven, va doresc multa sanatate si sa va treaca repede iar Brien sa fie imun la boala voastra, pe la doctor ati fost ? Daca e gripa oricum mai repede de 7 zile zice-se ca nu scapi de ea, daca tusiti va recomand calduros ceaiul de ceapa, ia tusa cu mana, e dulce si daca mai storci si o lamaie in el e chiar delicios, si nu uita sa fie bine indulcit cu miere de albine sau zahar.(mai da sfatoasa am devenit, iertare...)Cat despre 'supa' congelata eu am cateva retineri, aici nu se recomanda nici sa congelezi mancarea gata preparata si nici sa o reincalzesti. Se pare ca poate provoca infectii, si bineinteles pierde vitaminele.Dar pentru cine procedeaza asa se dau urmatoarele sfaturi (nu aruncati cu pietre, eu dau informatii): - nu se ating resturile cu mana, se racesc cat mai repede cu putinta si apoi se pun acoperite in frigider- nu le pastra mai mult de 1 zi in frigider- incalzeste-le cat mai repede, la o temperatura mai mare de 70°C, si se amesteca constant.- mai spune sa nu pastrezi de pe o zi pe alta vegetalele care contin nitrat pentru ca isi pierd din compozitie (aici nu am inteles exact ce se intampla)Se pot insa congela legumele pentru pireul de legume si asta se face in felul urmator:- se pregatesc legumele ca pentru fierbere (adica ca si cum le-ai pregati complet) - se spala se curata, se taie bucati- pune-le de la 2 la 5 minute in apa care fierbe, fara sa le fierbi de tot. Lasa-le sa se raceasca cat mai repede.- portioneaza-le in portii mici, foloseste ambalaj specific pentru congelator si pune-le cat mai repede posibil in congelator- se pastreaza la -18°C, maxim 3 luni- se pregatesc legumele fara sa se descongeleze, in aclasi fel ca si cele proaspete, timpul de fierbere este mult mai scurt- nu se recongeleaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Buna dimineaaaaaaaaaaaaaataaaaaa!!! Asa de buna e dimineata cand imi pot bea cafeaua in fata calculatorului si cu DC pe ecran

In primul rand, va multumim tuturor pentru aprecieri!!

La multi ani! pentru Vlad Antoniu - Coco si Emilia Alexandra - Geta Sava Sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii cu prezenta voastra!

Si cateva mesaje...

Roxx... Daca vrei sa vii sa te joci...vino!! Noi te asteptam cu drag

Rp Intradevar, incep sa semene cuu mici omuleti Chiar ieri ma uitam la Alex al lui ninocikap si-l admiram cat de mare si frumos s-a facut! Sa-ti traiasca si Marutza ta, ca nici ea nu e departe

Oanamaria_luiza Pupici pt determinare, dar nu vrem sa-ti pierzi serviciul din cauza noastra!

Mamacita Si eu am fost tare suparata ieri pt ca nu mergea forumul!! A venit sotul de la munca si m-a intrebat ce am...i-am zis ca am avut o zi proasta Ar fi ras de mine, zau, daca ii spuneam eu de ce eram stresata! ]

Ninocikap "Urmeaza o lista cu caracter indicativ. Unele alimente trebuie evitate datorita riscului de sufocare, altele datorita riscului de contaminare, altele datorita riscului de a provoca alergii, si ultimele pentru ca bebelusul sa fie sanatos.
Alimente al caror consum trebuie sa fie limitat :

¨ prajelile (au prea multe calorii)
¨ ciocolata (pana la 7 luni);
¨ conservele (lipsa de vitamine);
¨ carnea de cal, si de porc (atentie la germeni! Se da sugarului bine fiarta);
¨ maruntaiele (de vita, de pasare);
¨ vanatul (carne macerata);
¨ scoicile;
¨ pestele afumat.

Alimentele interzise pana la 4 ani

¨ arahidele, alunele, nucile, migdalele...(risc de sufocare);
¨ bomboanele (risc de sufocare);
¨ cerealele complete: paste fainoase, orez, paine... (risc de carente de fier si calciu; in plus, sunt prost digerate de copii);

¨ cafeaua, ceaiul neagru (prea excitante);
¨ condimentele (mustar, pigmenti, castraveciori murati, mirodenii...) si alimentele pentru asezonare (otet);
¨ apele minerale acidulate, sifonul (bauturile acidulate);
¨ alcoolul (este interzis si dupa implinirea varstei de 4 ani!). "

Asta e lista cu alimente interzise. Daca nu gasesti porumbelul acolo...cred ca e ok sa-i dai. Acum, nu stiu daca porumbelul e considerat vanat sau nu....

Dana_j Si eu ma gandeam ieri la acelasi lucru! Ce am face daca s-ar pierde forumul...Cred ca ar fi o idee buna daca Roxx ar face si o lista cu adresele de e-mail, messenger, etc. Just in case

V-am pupat si o zi buna!

Madalina si bebe Sonia
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">Aici poti schimba viata cuiva!

www.babiesonline.com/babies/s/sonia/" target="_blank">Sonia
Sonia 7 luni!
Sonia in vacanta - 6 luni!
Sonia la 5 luni Sonia la 4 luni Botez Sonia pana la 4 luni

www.snugglepie.com/ezb/214953.png" target="_blank">Varsta Soniei

Mergi la inceput

Mi-am stors creierii la tradus, concluzie: mai da grea e olandeza !!!Sa continui:Alessia, precum observ trebuie sa ne programam o plimbare pana in Sint Nicklas cat mai repede mai ales ca este shoping center, o sa va nuntam din timp, deci siguuuuuuuur ne vedem. Pupici lui Benny, sunt restanta la vizionat de poze.Ninocikap, ne-am simtit fain, DA! Te admir si eu pentru faptul ca faci fata singura la toate treburile casei plus cresterea lui Alex, pupici si felicitari! Din cate stiu eu, Marox este in vacanta, ne-a anuntat fugar si de atunci nu au mai dat de veste, o asteptam cu drag sa se intoarca, deci nu ne-a parasit!Andira, ne-a placut bancul, l-am transmis mai departe si sotului meu, foarte descurcareti romanii, pupicei Irinei!

Mergi la inceput

Ariadna, buna ideea ta cu adresele de email, daca doreste si are timp draga noastra Rrox sa mai faca si listuta asta, numai sa nu uitam sa ne-o transcriem in alta parte ca daca pica forumul pica si lista :), eu sunt cu drobul de sare... bune si de retinunt informatiile date de tine, mai ales cu alcoolul avea dubii , pupici Soniei si iti doresc in continuare o zi la fel de buna! ... cum de altfel le urez tuturor mamicilor mele dragi si harnicute, ma duc la Sara ca e prea cumintitca sus la ea in camera iar eu stau ca pe spini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

…am ajuns la pagina 4

Adriana, vazut pozici…sa-ti traiasca lunganul, tare mumusel mai e…si noi avem tot 74cm lungime coform ultimelor masuratori.

Oanamc, sa va fie de bine distractia de la botez, m-am amuzat copios citind despre figura pe care v-a facut-o Leti.

Dana si An-k, imi tare rau ca am ratat intalnirea cu voi…si ati fost chiar la nasul meu in Leuven…uuufff, sincer imi pare rau…poate data viitoare aranjam o intalnire mai din timp. Acum inteleg de ce am primit e-mail-ul de la Dana cu numerele voastre de tel.

Adriana, An-k, Zuzunaki ma alatur si eu celor care au patit faze naspa la medic in tara. La noi a fost crima si pedeapsa cand mi-a explicat cum sa-i fac baie lui Rares. Barbat’meu mai avea putin si-i spunea vreo doua…dar am iesit cat de repede am putut din cabinet si a scapat cucoana…

Am vazut si eu Fiding neverland pe cand eram inca gravida…si normal ca am bocit, mama, mama…

Andira, felicitari pentru somnul Irinei, s-a intamplat si la noi ultimele doua nopti a dormit de la 22 :30 pana la 8. Aproape ca imi vine sa chiui de bucurie. Eu sincera sa fiu cred ca mai degraba l-as lasa pe Rares cu socru’meu decat cu soacra.

Ninocikap, mie imi place cum iti sta creata ; ai facut o schimbare, era bine si inainte…vad ca Alex e baiat mare de acum si tare smecher. Cred ca ti-au raspuns si fetele pana acum 37.5 e normal ca temperatura rectala, nu e considerata febra…poti sta linistita pana la 38.5 (daca poti)…aici asa se recomanda. Eu sincer ma alarmez pe la 38 iar pe la 38.3 ii dau un supozitor cu paracetamol si apoi mai vad. Cum mai doarme Alex ?

Adruzza, cum gatesti sfecla ? Tot numai fiarta ? In combinatie cu ce legume i-o dai ?

Mamacita, succes si rabdare cu diversificarea.

Oana si Rares(14.04.2005)

http://community.webshots.com/user/oml10

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;51;104/st/20050414/n/RARES/dt/6/k/dd5c/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Oanamaria_luiza multumesc. de dormit e mai bine, cred ca avut noptile alea mai agitate din cauza gatului.

Ariadnabr multumesc de listuta. si eu ma gandeam ca s-ar putea incadra la vanat. daqr mi se pare cam drastica, deloc paine pana la 4 ani?

mai fetelor nu imi mai ridicati statuie ca nu sunt chiar o martira. am grija de copil, dar casa nu prea mai e ca inainte, si nici cu gatitul nu ma mai descurc ca inainte.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

[link=http://www.TickerFactory.com/]
[image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10708;29/st/20050217/n/Alex/dt/7/k/4172/age.png[/image]
[/link]

Mergi la inceput