Utrogestan

Utrogestan | Autor: Zuzi

Link direct la acest mesaj

Fetelor dragi,
ce cantitate maxima de utrogestan ati luat in sarcina. Eu iau 9/zi si ma simt cumplit de rau. Poate sa aiba vreo legatura cu pastilele.
6+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Buna!
Nu am inteles 9 ce. 9 pastile? Asa mult ti s-a prescris?
Eu am luat 2 odata, seara, si asa rau ma simteam. e normal sa te simti rau daca le iei oral (le bei, pt ca le poti introduce si in vagin), scrie si in prospect. Deci, da, are legatura starea ta de rau cu pastilele, si e normal.
Sarcina usoara!

POZICI:
RACHEL NOU
Saturn_2005 NOU
Happy birthday, Albert!

Omuletul_meu_drag
Omuletul_meu_drag_2
Omuletul_meu_drag_3
Omuletul_meu_drag_4 NOU

BABY_LAND

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Si eu tot 2/zi luam, dar 1 dimineata si 1 seara. 9 mi se pare cam mult...

Sarcina usoara!

Irina si Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Zuzi, si eu am luat 9/zi. Cate 3 intravaginal dimineata la pranz si seara. Eu am luat in iminenta de avort.
Acum iau 4/zi, 2 dimineata si 2 seara preventiv, la mine este vorba de avorturi multe, nu cunosc motivul, in saptamana 5 -6.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;96/st/20060615/dt/7/k/be3d/preg.png

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

si eu iau 4/zi, intravaginal, 2 dim si 2 seara...de stricat nu strica..fata de alte preparate hormonale, asta e natural....luat pe gura e normal sa dea stari nasoale, de greatza, ameteli, somnolenta...daca ele persista intreaba-ti dr daca nu le poti pune intravaginal

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
6+

pozne de-ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzi spune:

Si eu tot intravaginal le-am luat de la inceput, adica de la ET eu fiind cu vitro. Dar azi am vorbit cu doctorita si ma lasa sa iau numai 6/zi.
Starea de rau se manifesta prin: insomnie, rau general, stari de lesin.
Intii am zis ca abia astept sa scap de dureri de burta, acum abia astpt sa scap de rau asta cumplit.
Merci de promptitudine.
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Zuzi, esti sigura ca starea de rau este de la Utrogestan??? te intreb pentru ca raul general si starea de lesin cred ca sunt de la sarcina. Plus ca reactii adverse la Utrogestan apar numai daca le iei pe gura.
Eu cred ca trebuie sa stai mai linishtita, sa incerci sa bei ceva ceaiuri calde (tei, menta) mai ales ca ai obtinut sarcina prin FIV.
Stai cumintzica si ai grija de bb nu te mai agita.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;96/st/20060615/dt/7/k/be3d/preg.png

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobo9 spune:

Draga mea si eu iau 6 comp de utro pe zi, le inghit
Starile de rau sunt si de la sarcina si de la medicamente
Si la mine au fost dureri de burtica prin sapt 6 /7, dar cu repaos total am scapat de dureri si am ajuns in sapt 12
Iti urez sanatate si sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

La fertilizare in vitro asa se da 9 utrogestan/zi vaginal nu este mult deloc la sarcinile obtinute prin FIV. Zuzi eu cred ca starea de rau este pur si simplu de la sarcina. Utrogestanul introdus vaginal nu are reactii adverse. Pe cavant stiu pe propria piele timp de 6 luni.
Sarcina usoara.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Eu am luat la inceputul sarcinii cate 2 pastile de utrogestan pe zi, 1 dimineata si 1 seara pe cale orala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Si eu am luat cate 2/zi, dar in ultimul trimestru, desi in prospect zicea ca nu e voie. Nu am avut nici un fel de reactie.
Acum fetita mea are 6 luni si suntem bine amandoua.

Geani de Daria (03.04.05)

Mergi la inceput