va rog frumos
buna seara,va rog frumos ajutati-ma!!!
Am mancat ieri castane coapte si mi-a ramas o bucatica intre nas si git.Nu mai pot!!!Toata noaptea trecuta si astazi n-am inchis un ochi,sunt la limita nervilor,nu stiu cum sa scot farima aia din git,nas,pe acolo e,dar este atit de enervanta!!Am pus apa in nari cu pipeta,cu pompita,picaturi de tot felul,am mancat ce mi-a trecut prin cap ca ar putea antrena si bucatica aia blestemata.Nu mai stiu ce sa mai fac,sunt maorta de oboseala,imi vine sa-mi scurm cu degetul in git s-o scot!!!Aveti ceva idei?Va rog din tot sufletul sa-mi spuneti:ce-as putea sa mai fac?Multumesc mult de tot.
Dana,Serban si Ricardo
Raspunsuri
Gabbriela spune:
Daca zici ca ai incercat mai multe si nu reusesti si te super enerveaza dute si tu la medic sa iti faca ceva, alta idee chiar nu am .
bafta cu farama
Nicole
mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian 
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)
Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Siminaf spune:
Imi pare rau de intimplare! Tu chiar nu ai ce face, daca nu s-a dus cu lichid introdus pe nari, inseamna ca s-a infipt putin in mucoasa. Mai bine du-te la ORL-ist si ti-o scoate imediat. Are ustensilele/aparatura necesare si se rezolva rapid.
Succes!
P.S. Mi-ai facut o pofta de castaaaaneeee

Gabriela, pe aici s-or gasi?
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
miha_tori spune:
Incearca sa te fortezi sa stranuti si apoi tuseste tare daca simti ca se desprinde. Si poate intra pe fagasul normal adica gat-stomac-
Eu am patiti asa cu o bucata de paine prajita. E nasol de tot.
Gabbriela spune:
Siminaf se gasesc si aici, pe la parkurile de distracti si pe la magazinele europene dai de ele.
Dar parca nu sunt bune ca alea din ro
quote:
Originally posted by Siminaf
Imi pare rau de intimplare! Tu chiar nu ai ce face, daca nu s-a dus cu lichid introdus pe nari, inseamna ca s-a infipt putin in mucoasa. Mai bine du-te la ORL-ist si ti-o scoate imediat. Are ustensilele/aparatura necesare si se rezolva rapid.
Succes!
P.S. Mi-ai facut o pofta de castaaaaneeee![]()
![]()
Gabriela, pe aici s-or gasi?
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Nicole
mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian 
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)
Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Calinescu Lucia spune:
Mergi la ORL, chiar urgent
Sanatate multa
Cristina si bebelina
bebe Maria
www.babiesonline.com/babies/g/gandacelul/" target="_blank">pagina Mariei
kiwwy spune:
mergi la urgenta la ORL.Sotul meu a mancat seminte si i-a ramas o coaja in gat,si i-a scos-o la urgente la ORL,nu a durut!
sanatate maxima!
dulcetica spune:
Miroase niste piper sa te determine sa stranuti violent,poate se misca de acolo!Daca nu macar e condimentata si ajungi tot la ORL-ist.
Iti tin pumnii,ca si pe mine ma stresseaza ideea cu doctorii.
ema spune:
Multumesc foarte mult fetelor,am fost la medic si mi-a scos-o dar sub anestezie ca se infectase si era dureros.Acum pun niste uleiuri si pic.cu antibiotic.Multam fain de ajutor.
Dana,Serban si Ricardo
Liana30 spune:
Buna!
ema nu ai mai trecut sa ne spui daca dupa tratament esti bine.
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"