Bebelusi de iulie-august 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Giana, nu dispera, toti fac asha, am vazut eu ca si mamicile in parc imi spuneau la fel, ca bbi lor care sunt mai mari au trecut si ei prin asta. Au o per de vreo luna in care nu fac singurei. Dar o sa faca ai sa vezi, noi am avut problema asta si acum e totul OK

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu

POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

,asta inseamna ca eu in fiecare zi il voi ajuta cu supozitor?De cate ori pe zi trebuie sa o fac?Mie mi-e teama sa nu se obisnuiasca asa.Am auzit cazuri.


Giana si bebe

http://photos.yahoo.com/gianadedu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Giana mie Daria nu-mi face in fiecare zi!
O zi da una nu, cam asa. In ziua de nu....se cam screme, dar o las sa "munceasca" singurica nu o ajut cu supozitor sau altceva.Altfel se invata asa si nu e bine pentru sanatatea ei. In ziua de da, imi umple scutecul de vreo 2 ori si gata.
Oricum stiam ca bebeii pot face si la cateva zile fara sa fie constipati. La Daria consistenta e aceasi, oarecum semilichid asa, deci nu-i constipata deloc.

Pupici

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Este f normal s afaca la 2-3 zile mai ales daca este alimentat doar la san. Se formeaza sucurile gastrice si la ei.
Giana ii bagi o jumatate de supozitor cu glicerina odata la 2 zile.
Codruta eu dupa baita il limpezesc pe Mihnea cu dusul. Noi ii facem baie amandoi in cada mare ptr ca noi facem de la 3 zile de cand am venit acasa baita subacvatica, sotul meu il tine si eu il limpezesc.
De cazut vad ca nu ne cade parul. Avem parul roscatel suntem morcoveata noi.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Giana, nici Ioana nu face kk in fiecare zi - ea papa mixt - dar la doua zile imi umple scutecul, tot asa, nefiind constipata. Baga-i supozitor numai daca nu face la 2 zile, nu ii baga in fiecare zi pentru ca nu-i musai sa faca zilnic.

Irda, eu iau paracetamol dar fara succes, sunt racita de o saptamana si de-abea azi sunt mai desfundata... asa-mi trecea si fara paracetamol.... Ai mare grija sa nu raceasca si Daria, vezi ca gasesti la farmacie masti, sa porti ori de cate ori esti in preajma ei, sunt extrem de sensibili picii nostri!!!Pupicei lui Cin!!!!

Cipcipcip, imi pare tare rau ca trebuie sa incetezi alaptatul... dar nu-i nimic, o sa creasca Julia si cu lapte praf, fara probleme!! Hai sa-ti spun cum am scapat eu de ragade dupa o luna de chin: m-am muls manual (am pompa electrica si tot timpul mulgeam sanul - nu-l mai dadeam la supt ca ma rupea!!! - cu pompa, iar rana se deschidea mereu la pompat. Asadar am hotarat sa ma mulg manual si in 3 zile mi s-a uscat si vindecat rana. In timpul asta am spalat sanul cu sapun - pentru ca usuca - lucru pe care nu-l faceam inainte. La mine a functionat, dar tot nu dau sanul la supt pentru ca mi-ar face din nou rani, asa ca ma mulg si-i dau cu bibe, iar sanul drept- cel cu sfarc - il scot la bataie la fiecare masa.

Pupam fetitele si baieteii scumpi




Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Giana, exact cum au zis fetele e foarte bine. Scrie in toate cartile ca la 2-3 zile face kklika. Bine, pe mine nu m-a rabdat sufletul, ca-l vedeam cum se screme, si plangea de durere, si ii bagam in fiecare zi. Dar am avut norokul sa nu se obisnuiasca asha. Pt ca acum face singur. Dar exista copii mari, adika 6-9 luni, care nu fac singurei, cunosc eu

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu

POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Co. spune:

Buna fetelor si bine v-am regasit pe toate sanatoase si cu bebeii in brate....m-am uitat la poze....unul mai dulce ca altul......cand o sa am ceva timp o sa facem si noi un link cu pozici cu Darianna care este o bebelusha cuminte si mancacioasa foc. Are ~ 7 kg si 65 cm, papa mixt si chiar si ceva suculet de morcov cu mar din cand in cand. Mamy s-a intors deja la job si asa ca ea ramane cateva ore cu bona care o plimba si cu care povesteste de mama focului. Va pupacesc dulce de tot, sa va traiasca comorile, sa fie sanatoase si voi la fel si va mai scriu si va mai citesc acu ca sunt din nou pe baricade.

PUPIci dulci,
Ioana si bebeii (nu cred ca mi-am schimbat semnatura...verific acum)

Ioana & Co.
Daryus & bb mica din burtica 37s (Darianna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebec07 spune:

Buna fetele, scriu si eu cu o intarziere de 2 luni.Termenul meu era de 31 iulie dar am nascut tocmai pe 4 august la ora 22 o frumusete de fata(asa spune mama ei:)))cu 3300g si 49cm.
Acu suntem dra mare, proaspat botezata, care papa de rupe(dar Humana ca mama s-a golit)si doarme toata noaptea...
Multumesc pt suportul acordat in cele 41 de sapt. de sarcina.
Va pupa bebec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Anis, bebelina e tare, tare dulce. Ma bate si pe mine gandul sa imi iau un fel de bouncer, ca prea o tinem tot timpul in brate, crezi ca merita?
bondarelu e un adevarat barbat, vad cas-a si incaltat...e gata de drum
Irina, masca sincer nu te mai chinui sa o porti ca, virusii ii aveai deja cu vreo2-3 zile inainte de a te simti tu rau si a avut timp fata atunci sa ii ia si ea. Nu are nici un rost sa te chinui. Asa sunt recomandarile OMS nu vorbesc prostii. Nu are nici un rost masca. Doar spala-te pe maini si chestii obisnuite.
Pune-i picaturi linistita, sau apa de mare e si ea foarte buna, si apoi incearca sa ii scoto mucisorii cu o pompita.
Eu intentionez sa imi iau un umidificator de aer, care e tare bun mai ales cand sunt raciti dar nu numai. Oricum lor le trece mai usor ca anticorpi de la noi. Pe viitor...ca iarna e lunga, incearca sa te protejezi cat poti, nu prea umbla in aglomeratii, trimite la plimbare musafirii raciti...e drept ca e cam greu.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Buna dimineata fetelor!
Noi mai rarut ca o zi da net, o zi ba!
Ne-am crestinat si noi duminica 9 octombrie, o zi superba, am avut o slujba foarte frumoasa (pentru cele din Bucuresti, daca nu ati facut botezul nu ocoliti biserica sf Spiridon Vechi - blocul turn de la podul Victoria) si apoi am petrecut alaturi de domnisoara Simina, care a fost o cumintica!
Referitor la baitza si noi facem in fiecare seara, dar pe cap ne spalam o data la 2 zile - cu claia de par ne-a fost teama sa nu raceasca. Si este foarte bine, nu a facut cojitze sau alte minuni.
In schimb de o saptamana si-a dat programul de seara peste cap si adoarme numai pe la 12,30-1,30. Nu stiu ce sa fac, pt ca sunt foarte obosita si eu seara si as vrea sa dorm! Anis, ajutor! Ai reusit sa schimbi programul luio Ingrid, sau tot asa tarziu adoarme?
Ne-am uitat si noi la pozele bebeilor si sunt niste scumpi si niste frumosi toti!
Sa ne traiasca!
Va pupam si poate ne auzim mai des!

Ioana si Ioana-Simina (02.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/c_monica77/my_photos

Mergi la inceput