Bebelusi de mai-iunie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lili, m-am uitat pe pozele cu Sergiu si le-am vazut pe acelea cu piciorusul in gura. Sint super! De cind si-a descoperit picioarele?

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Astazi plecam spre Bucuresti. Si am intrat sa va zic ca probabil o sa intru mai rar dar asta este! Ajung eu in Danemarca...
Pentru ambele listute dati tot asa p.m... ca atunci cand intru sa le iau mai usor...

pupicei

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Ieri seara am fost la socrii, si Thomas voia sa puna mana pe o banana. I-am decojit-o si a inceput sa o morfoleasca de numa -numa. Bunicii-in extaz.

Azi voiam sa fac cu aspiratorul si a stat Thomas 30 secunde sa asculte ce si cum si s-a hotarat: nu-i place aspiratorul. Si urla ...
Am facut naveta cu el dintr-o camera in alta, dupa cum avansam, ca sa nu ma vada cu aspiratorul.
De ieri, musca tot ce prinde, musca lingurita lui, gaza de ros pentru dinti. Poate ca incepe...

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_a spune:

mai intru si eu din cand in cand si de abia apuc sa va citesc, cand vreau sa scriu parca e un facut incepe Stefan sa planga.
Am vazut listutza pentru produse si eu folosesc biberoane de la Nuk,Chicco(cele mai bune),japlo, Nature.Pompa seringa de la chicco e pe post de biberon.Suzete ortodontice Nuk si canitza gradata de la Primii pasi.

Stefan e bine dar am tras o sperietura alarteri.Am fost la nasi care m-au invitat desi fetiza lor de 3 ani e racita cobza si statea numai in capul lui si culmea i-a bagat si o floricica d porumb in guritza. Noroc ca era cineva atent si am reusit sa o scot din guritza.Nu ma mai duc ca trebuie sa stau mereu sa fac pe paznicul si sa il apar de aia mica care e o plangaciasa si o rasfatata.Am fost rautacioasa da la ce sperietura am tras.

In rest noi suntem bine, radem in hohote de la 2 luni bine ca noi suntem zambareti din nastere.Zambea din treia zi de nastere si constient la mine de la 2 saptamani. Dar a inceput sa tipe. Pur si simplu tipa

Am pus si noi poze noi ca am avut un pic de timp liber:Poze mai noi

Poze cu Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

De trei zile-ncoace (sau mai bine zis seri) bebelina a luat 180 ml (eveniment!!!) si a dormit neintoarsa pana la 5 dimineata!!! De la 8.30 seara!!! Uraaaaaaaaaaaa!!!! Uraaa!!!! Viata e frumoasa!!!

You're unique. Just like anyone else.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
N-am mai avut timp de DC cateva zile...greu al naibii
Loreen- eu ii dau Infant de la california fitness si e bine cu el, mananca mai cu pofta si mai mult. Asta e sub forma de picaturi, tot Corni iti poate spune unde il gasesti in Constanta. Vi-sol e la farmaciile obisnuite. Se pare insa ca vitamine de bebe sa fie, nu prea conteaza de care ( da' vezi sa fie chiar pentru bebelusi mici, ca de la altele sub forma de sirop se pot strica la burtica)...Fe eu nu ii dau, de la 1PICATURA s-a constipat ingrozitor...asa sunt unii cica nu il suporta...in schimb o sa incepem sa halim carnita, piersicile au si ele Fe...

S-a intors tati dupa mai bine de o luna, a fost la un curs...cu un sac de hainute dar cu jucariile destul de subtirel, niste maimutoaie dintre care una rade si Patricia pune bot cand o aude si da sa tipe...si el e expert in jucarii, de peste tot ii aducea tare meseriase...da' astea din america nu prea i-au placut, si nici mie dealtfel...in rest treaba a stat cam asa: nu cred ca Iepu' l-a recunoscut, oricum nu din prima, da' in schimb i-a placut de elAdica la inceput s-a uitat cam circumspecta la el, apoi a zimbit timid cand a vorbit cu ea si dupa asa i-am usuit afara sa-si intre in mana.Afara n-a scos nici un sunet (Iepurete evident) da' i-a tot zambit. Pana seara erau prieteni si chiar i-a facut baita, ca pe mine ma doare spatele de mor de cateva zile si abia o mai ridicam din cada...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Azi dimineata a plecat mami! Ce inima grea am acum!
Pana la primavara cand vine din nou Bianca va creste mult, mi-e mila si de ea ca pierde multe momente din viata nepotilor, dar c'est la vie!

Mickyyy, Cornelia, Andreea.a, Laura radulescu, Pisik4ever, Androix, Adina, Ioanailinca, Loreen, NewMami (ferice de tine ca nu-ti plac dulciurile, eu numai cu ele as trai), Andreeaatan (hai, mama la mine ca am si tokay daca-ti place) va multumesc mult pentru urari, ma bucur ca v-ati servit singure cu ce ati poftit, sa ne mai intalnim si cu alte ocazii

NewMami, mie mi se pare Patrick ca arata bine, adica nu pare slabut, sunt curioasa cat are la 4 luni, dar e bronzolit baiatu', nu?
Superbe poze, peisaje, locatii. Cuba, Mexic? Hm, dar stiu ca vei avea o vacanta!!!

CrisDun si noi suntem in clubul celor care dorm pe burtica, eu o ador cum sta pe burtica si-si baga manutele sub pernita (are pernita de bb foarte plata si cu gaurele pt. respiratie), cred ca nu sunt multi bb care adora sa doarma pe burtica. Daca o las pe spate nu doarme.

Inesuca, papusa e mai mare decat Rebecca, scumpica tare cu funda (nu stiu cum s-o denumesc).
Ai scapat de problemele cu unghiile?

Iuliana, am vazut acum o saptamana si pozele printeselor tale, sa-ti traiasca, sa fie sanatoase, da' stiu ca faci si tu niste vacante, in Hawai zici? Si eu imi programez o vacanta in insule exotice, dar la noapte, ca ziua nu am sanse.
Ma laudam ca nu-mi cade parul, no, ca a inceput si mie sa-mi cada, probabil cand voi ati scapat, dar daca Iuliana zice ca intre 3-4 luni cade parul atunci mai am putin.

Beatrice, esti superba cu machiajul, coafura, rochia, esti mai frumoasa decat mireasa. Mi s-a parut mie mirele cunoscut, deci el era nasul lui Alex!

Am fost si eu la coafor de ziua mea, dar atata m-a tras de par ca mai aveam un pic si racneam la coafeza. Si nici nu sunt incantata de suvitele pe care mi le-a facut, mi-a pus in cap o chestie de naylon ca pentru bb si cu o croseta mi-a scos fire de par, groaznic!!!

Eli mami de Bianca & Andreas

Mergi la inceput

De dimineata am tot citit la voi!
Am avut un capitol intreg, faceti parte din viata mea si nu-mi place sa pierd nici un mesaj necitit.

Cine zicea ca a primit un pachet intreg de 68 de bucati de pampers?! Superrrrr! Am primit si eu UN (1) scutec pampers si o revistuta cu "lins in f..d" firma pampers, scuze pt. limbaj.

Voi ce scutece folositi, care vi se par mai bune?

Corni, chiar daca cantecelele sunt pentru copii de gradi, eu zic ca sigur le place si bb, cantecelele au ritm care ii atrage.

Lili (Ada_74), ce dragalas e Sergiu, mai ca-mi vine sa-i fac si eu vant,
Cred si eu ca i-a placut leganatul, vad ca sunt leagane speciale pentru bb, tb. sa caut si eu pe aici, daca nu sa sugerez primariei

Mergi la inceput

Gabitza, probabil ca nu mi-ai citit postarea de mai demult, ai putea sa-mi trimiti si mie o poza cu eclipsa, mi-au placut f. mult pozele pe care le-ai facut!
Cum iti mai este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

la 4 luni si jumatate avem 6400 g si 65 cm. am fost astazi la control. se pare ca in curand ne vor aparea si dintisorii

Mergi la inceput