Bebelusi de mai-iunie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_a spune:

New mami, Adina multumesc de complimentele pentru grasutzul meu cu ursulache.
Toata admiratia pentru cele ce se descurca singure cu 2 copii ca eu de abia fac fatza la unul.Aseara a venit instalatorul sa ne spele si modifice caloriferele si-mi zicea ca se simte ca acasa ca are 2 gemeni de 6 luni

ieri am zis ca dam militaria jos si l-am lasat cam 20 minute sa planga pana a adormit.De atunci plange si urla in continuu,Azi noapte s-a trezit tipand de vreo 20 de ori(nu exagerez)si a dormit tati cu el pe burta ca in prima luna.

Adina si eu dorm cu grija cand il mai luam cu noi in pat, ma trezesc asa de aproape de el incat ma mir ca nu ne-am accidentat pana acum.
in caltorii am luat un pat pliant.

Pt iritatii si eu folosesc tot bephantenul.
Andreeaatan sa stii ca si eu ma simt dupa nastere ca o epava grasa, urata, neingrijita.De abia am timp sa fac baie de vreo 2-3 ori pe saptamana si ma bate si pe mine gandul unei operatii dar nu-mi vine sa dau atatia bani

Si mie mi-era frica de diversificare dar cum e prea grasunel si nu prea mi am lapte si e chin mare sa-i dau sa suga ca nu-i mai place am inceput cu morcovel si mar la storcator dar e grozanic de manjit cand ii dau cu linguritza.O sa punem poze cu morcovul pe fatza

Poze cu Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Crissi, suntem de-un leat!! Si eu fac tot 30 la anu' (acum inca mai am 28 ).

al doilea bb: eu nu prea vroiam copii, adica mi se parea taaaare nasol sa ii nasc, as fi preferat sa ii nasca sotul. Dar cochetam cu ideea ca atunci cand o sa am, voi face 2 (chiar daca eu si sor-mea ne-am certat toata copilaria). As fi vrut pereche, baiatul sa fie cel mare... Dar nu mi-a iesit! ha ha ha! Acum, dupa ce am vazut cat de usor mi-a fost (multumescu-ti Doamne!) parca as mai vrea inca 2!!

diversificare: Nici noi nu am inceput inca, si se pare ca vom mai sta o luna doar cu laptic. Insa zgatia mea nu prea mai agreaza laptele meu, vad ca ii place mai mult NAN-ul... Ce ma fac? Si productia mea a inceput sa se diminueze - deja merg de o luna la serviciu... Sunt in dubii daca sa mai continui sau nu cu pompatul zilnic, Nutrinatal, lichide, etc, pentru ca sa mentin lapticul pe care il mai am (vreo 300-400 ml pe zi).

Fetelor, m-a rascolit ieri vestea ca o prietena de-a noastra este bolnava, si vreau sa va povestesc si voua. Daca nu vreti sa cititi, sariti paragraful asta: medicii o suspecteaza de cancer. Are o umflatura de 10 cm pe un picior, care a aparut intr-o luna. Luni, de-abia, ii face biopsie. I-au facut tomografie dar nu e concludenta. Cica poate fi si benigna, o calcifiere a osului ceva. Era gravida in 3 luni si la indicatiile medicilor a facut avort. Vroiau acest copil, nu era accident. Colacpeste pupaza, ala mic al lor (2 ani) are febra 39,5 de o saptamana. Si el e internat in spital, cu fundul ciur de injectii. Ce nu inteleg eu este urmatorul lucru: de ce i-au facut tomografie cand stiau ca e insarcinata, cand puteau face intai biopsie? Ma intriga la culme usurinta cu care medicii recomanda avortul!!! Innebunesc de draci pe tema asta!! O alta prietena de-a mea a ramas insarcinata o data cu mine, si din cauza ca era "suspecta" de listeria medicul ala la care mergea ea i-a propus si i-a facut avort. La examenul anatomopatologic al fatului nu a iesit nici urma de listeria... De ce se grabesc medicii astia cu asemenea propuneri ucigase???

Ufff, scuze, dar sunt revoltata !!

Va pup, sa aveti o zi senina!

Chris si Carina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

fran, noi am fost la ortopedie la gr alexandrescu, la dr. basca. e un el. bun, zic eu.

Adina si Ema-Elena (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI! pentru cei nascuti acum 4 si 5 luni, adica: FILIP STEFAN (Androix), DARIA IRENE (Mamaruta), PATRICK RYAN (NewMami) si evident, BIANCA (A MEA) sa cresteti mari, frumosi, destepti, ingerasii sa va fie alaturi zi si noapte si va vegheze somnul, pasii.
Urare pentru toti bebelusii dealtfel!

Tocmai mi-a picat fisa ca azi Bianca face 4 luni, m-am tot uitat pe calendar zilele trecute si azi mi-a iesit din cap, poate tocmai ca am zi cam incarcata dupa masa, programare cu copiii la dr. si apoi karatele lui Andreas, vizita la dr. intotdeauna constituie un stress, nu stiu de ce.

POZE PROASPETE

Eli mami de Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

uite acu citind p aici , de la voi, aproape sint convinsa ca Theo e suficient ptr. mine pe viata asta..
si oricum asha gindind ca prin absurd s ar inimpla, sau m as suci io.. n as putea delok sa ma gindesc la o fetitza..
Mi aduk aminte de noaptea dinaintea echografiei de la Iosup.. aia morfofetala.. eram cam in 5 luni si inca nu stiam ce e, si n am dormit toata noaptea incercind sa ma gindesc ce ar fi daca o sa fie fetitza.. si ca tre' sa ma obisnuiesc cu gindu' chiar daca nu mi convine..delok. si m am sculat din pat asha de posomorita ca nici nu mi venea sa ma mai duk la echografie..
si la fel mi aduk aminte.. ce haios a fost cind m a intrebat Iosup de ce am rasuflat asha usurata.. cind mi a zis ca i un baietzel dotat bine..
eeh, cred doar ca am io niste pete pe creier..., citeodata parca mi se pare mishto sa ai familie numeroasa aa, dar nu si remuneratie dupa buget..... citeodata mi se pare ca un copil e idealu'...
Faza e ca imbatrinesc..adika , era altceva daca aveam vreo 23-24.. sper sa nu iau decizi pripite acu.. si sa mi se " faca" peste vreo 4-5 ani de al doilea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

fran, mi-e greu sa-ti explic ca nu sunt medic, dar mugureii astia se vad f clar in radiografie. ajunge o privire si esti sigura 100 la suta ca totul e ok, cu ecografia nu e sigur, nu e precisa.

noi suntem numai pe laptic la 5 luni... ca moatza nu mananca bine, azi de dimineata n-a vrut sa ia nici macar o inghititura de lapte.

You're unique. Just like anyone else.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

chrisdun, f trist ce ai scris despre prietena ta. din pacate multi dr te imping la avort fara sa gandeasca prea mult.o fac cu o detasare revoltatoare. daca ma luam si eu dupa primul meu dr...ema nu ar fi existat acum. motivul: listeria. de fapt interpretase gresit rezultatele, dar si inc azul in care as fi avut intr-adevar listeria, aceasta se poate trata in cele mai multe cazuri, insarcinata fiind. am fost la 5 dr dupa ce am renuntat la dr meu si toti m-au linistit ca nu este cazul sa ma gandesc la avort. sper ca prietena ta sa treaca cu putere prin aceste experiente.

am nevoie de un sfat. am inceput sa ii dau suc de morcov si apoi de mar dupa ce a implinti 4 luni.nu i-a prea placut niciodata. 10ml maxim vrea sa bea. azi a urlat numai cand a vazut biberonul. cand i l-am pus la gurita s-a intors nervoasa. a trecut aproape o luna si ..nici un progres. azi-maine face 5 luni. azi i-am fiert marul si i la-m facut nectar. a plans cand i-am dat biberonul. in schimb cu lingurita mananca. io n pricep. numa; ca nu pot sa-i dau suc cu lingurita. pur si simplu nu reusesc. trece ziua pana ii dau 30ml cu lingurita. eu n-as mai vrea sa o tin doar p lapte. ce sa fac?

Adina si Ema-Elena (25.05.05)

Mergi la inceput

babygirl, pana la 6 luni toate nevoile lor nutritive sunt satisfacute de lapte. adica nu au nevoie de altceva. noi suntem pe lapte , avem 5 luni, si o tinem asa inca o luna. parerea mea e sa nu o fortezi, dar tu faci cum vrei daca ti se pare asa importanta diversificarea asta.

Mergi la inceput

Chrisdun, medicii vad lucrurile altfel decat noi. Noi vedem bebeii frumosi si sanatosi pe care ii avem dar sunt altii care au avut mai putine sanse, s-au nascut cu malformatii sau afectiuni, si care ajung in spital la varste f f fragede. Fiecare are dreptul sa aiba parerea lui, dar eu cred ca cel mai frumos dar pe care il facem unui copil este sa aducem pe lume un copil sanatos. Listeria si toxoplasmoza pot produce malformatii grave. Nu este o certitudine, ci o probabilitate. Eu nu as fi riscat; daca ar fi fost probleme as fi renuntat la sarcina. Este o decizie dureroasa, dar mi se pare si mai dureros sa vezi un amarat de copil legat la tot felul de aparate si hranit prin tuburi daca putem evita asta. Am citit pe forum opinia unei mamici care a facut toxoplasmoza in timpul sarcinii. Constienta de riscuri, a decis sa-l pastreze. A avut noroc, copilul nu a fost afectat in nici un fel. Medicii nu te pot obliga sa avortezi daca nu vrei, ei doar te sfatuiesc in functie de consecinte care e solutia cea mai buna. Eu am avut un coleg in scoala generala care nu ar fi trebuit sa vina la scoala cu noi, era inapoiat si bolnav tot timpul, si a decedat prin clasa a saptea. Nu stiu cat de frumoasa a fost viata ptr el, iar durerea parintilor a fost mult mai mare sa piarda un copil decat o sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Salutare la fete!

La multi ani! FILIP STEFAN (Androix); DARIA IRENE (Mamaruta); PATRICK RYAN (NewMami) si BIANCA (Elisor). Sa cresteti mari si sanatosi! Pupici la mamici.

Reusesc si eu acum sa intru ca nu am mai apucat sa ma duc la net ca avem o gramada de chestii de rezolvat si probabil nu voi mai reusi decat, cand ajung in Danemarca. Adica, duminica seara...
Androix, de intalneala nu stiu cand om apuca. Poate ne plimbam in vre-un parc pana plecam, pe seara. Da-mi un telefon!

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput