Bebelusi de mai-iunie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Alina_a, dar ce voinicut e Stefan si pozele cu albinosul (urs, caine?!) sunt dragute, ma refer la eorul principal Stefan. Ce-o sa mai vrea el masaj cu ulei si cand o fi mare!!!
Stefan e mare, dar in brate la tati pare asa mic!!!

POZE PROASPETE

Eli mami de Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Buna fetelor!
Crissi, si eu alaptez, am nascut natural iar ciclu mi-a venit luna trecuta cam doua zile si foarte putin ca nici nu am crezut ca e ciclu. Acum ar trebui sa vina a doua oara si nimic.
Noua ne-au venit instiintarile sa mergem la testul pentru cetatenie saptamana viitoare. Si normal a inceput cosmarul ca nu am cu cine sa-l las pe Tony. Ieri am dat toata ziua telefoane si pana la urma am gasit un prieten care nu lucreaza deocamdata si care a fost de acord sa vina cu noi si sa stea cu copilul cat suntem noi in sala. Asa ca NewMami si Alina, tare groaznic e sa nu ai cui cere ajutorul sau macar sfatul. Cand esti prin straini parca simti si mai tare asta.
Beatrice, eu folosesc sticle Avent, biberoane nr. 2 Avent, suzete Avent iar pompa o am electrica de la Medela(foarte buna, eficace si sunt foarte super multumita de ea). Am ajuns la 64 de kg, am inceput sa dau jos cam o jumate de kg pe saptamana. Sunt tare multumita de ritm doar ca nu vreau sa dau prea mult ca am 1.72 deci cam vreo 60 mi-ar ajunge.
Nelia, ce mai faceti voi dragelor?
Aseara i-am cumparat copilului un exersaucer, adica e un premergatot dar fara roti. E fain tare, cu o groaza de jucarii si melodii, etc. E super incantat si oboseste pe rupte in el, ceea ce e super bine pentru mami. In sfarsit poate face ceva copilul sa-si consume energia. Abia astept sa mearga, Ha ha ha.
Va las acum...
Nu stiu care intreba de fusul orar- sunt 7 ore. Adica suntem 7 ore in urma. La noi e abia dimineata.

Olga
http://ca.geocities.com/sthoalga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor sa ne dea Dumnezeu sa avem copii intelegatori si sa nu ne reproseze vreodata de ce nu le-am luat mobil in clasa I cum are cutarescu si toata gama de reprosuri materialiste...eu am exemple destule si chiar Bianca la un moment dat incercase varianta asta ca de' unii la scoala aveau si ea de ce nu...I-am explicat cat de cat pe limba ei ca nu se pune problema de bani cat de utilitatea unui mobil la 7 ani...A inteles si nu prea...
Vremurile sunt facute de asa natura ca,copii tot copii raman si nu vor intelege mereu de ce asa si nu altfel...
Copii sunt cea mai mare investitie fara profit...dar care merita tot efortul...Parintii mei au avut de toate,insa nu au stiu sa aprecieze ce-i mai de pret si si-au irosit viata unul ramanand bolnav pentru totdeauna,iar celalalt nu a reusit sa se bucure de pensie...Si aveau atatea de oferit nepotilor...
Eu mi-am promis ca tot ceea ce voi face va fi pentru a-mi oferi o viata linistita mie si copiilor mei si mai putin pentru a pune ceva la ciorap,vorba bunicilor,ca plec tot in patru lemne...

Hai ca le zapacim de tot pe fetele cu un singur copil...Ori cati ar fi sunt bine veniti la casa omului...

Corni saru'mana pentru ajutor...Azi am fost acolo si am cerut cu nesimtire o sticluta,pregatita in prealabil cu un repertoriu de mahala,dar nu a fost nevoie ca mi-a dat fara comentarii:360.000...

Fran dupa cat timp si-a facut efectul siropul,macar sa stiu la ce sa ma astept...?! Ai fost la echo cardiac cu Patricia?Vreun rezultat ceva...?

Ada_74 sa facem azi crize prin parc cu Sergiu...si eu si Oana l-am vazut pe Sergiu si cand sa te luam la intrebari hopa ca nu erai tu ci sora ta...Mi s-a parut mie ca e ceva in neregula cu tine da' cand ce sa vezi ca nu erai tu...Da'a crescut juniorul de cand nu l-am mai vazut eu...

Cloreta bucalata foc Teodora...Cu pisica cum se impaca,sau mai bine zis invers pisica cu Teodora...?!

Inesuca nici o veste,ceva...?

Beatriced ati ajuns cu bine?

Cornelia nu mai zici nimic...?!

Gata ma apuc de treaba,ca mi-am luat de lucru de la servici si sa profit cat dorm fetele ca dupa aceea iar ma apuca noaptea cu ochii in ecrane...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
cum se joaca Delia
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

chrisdun, noi cand am fost la munte cu ema n-am avut un patut pliant cu noi. casa aveam unul de lemn. trei nopti n-am inchis un ochi dormind toti 3 intr-un pat. mare, e adevarat, dar eu tot eram stresata si ii pazeam pe amandoi mai ales ca ema se facuse ghem langa burta lui mihai si dormeau asa de n-aveau treaba. doar eu steatea treaza sa-i supraveghez. cred ca mai sunt p-aici mamici care dorm cu sotii si bebelusii in pat. poate ne spun si noua cum reusesc. eu reusesc sa dorm cu ema dimineata de la 6 la noua. ea la perete, eu la margine, dar daca e si mihai cu noi nu mai inchid un ochi.

Adina si Ema-Elena (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Loreen, scriu asta si ca o lectie pentru mine, ca de fiecare data zic una si-mi iese alta: tentatia e mare sa-i cumperi cele mai bune lucruri, sa-l dai sa faca cat mai multe, dar crede-ma pe cuvant ca le-am incercat pe pielea mea pe ambele. Mami il facea pe dracu'n patru sa imi cumpere si nu am dus lipsa de nimic, cu toate vremeurile alea kkcioase pe care le-am trait, dar afectiunea era ceva mai rece, in schimb tati, cel mai bun prieten, nu se dadea in vant sa-mi cumpere una sau alta, dar petrecea mult timp cu mine, afectiune cat cuprinde si concluzia, dupa atatia ani asta e: as vrea, cu toate ca nu prea reusesc, sa-i dau copilului multa tandrete si mai putine "cadouri", poate ca acum nu le apreciaza, dar cand va fi pe picioarele lui?!
Cu toate ca acum ma atrag ca un magnet magazinele si lucrurile pentru bb si copii si ma cam lasa rece pentru mine.

Olga, merci, eu vroiam sa stiu despre diferenta de ore

Avem ceva probleme cu "2", va pup, pe mai tarziu!

POZE PROASPETE

Eli mami de Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna mamici cu pitici. Dupa o lunga absentza vin cu stiri noi. Am botezat bebelusha pe 25 sept. Acum, dupa ce sanatatea sotzului s-a imbunatatzit a venit rindul meu, adica am probleme cu coloana, cica am mers tot timpul prea dreapta si un inel de la coloana atinge un muschi. Doctorul mi-a dat putzine medicamente pentru ca inca alaptez, dar mi-a dat de facut gimnastica si repaos aproape total, nici macar fetitza nu o pot tzine prea mult in bratze.
Dar sper sa treaca toate cu bine.
Acum sa trec si la lucruri mai placute, Isabella la 4 luni si 5 zile, adica luni cind am fost la doctor, avea 6.680 grame si 63,5 cm lungime, asta e bine dupa spusele doctorului, desi eu credeam ca e mai grelutza.
Si... astazi cind ma plimbam cu ea cu caruciorul, s-a ridicat singurica in funduletz si nu mai vrea sa stea culcata pe spate.
De vreo doua zile a inceput sa manince bananutza, iar astazi pentru prima oara a mincat pireutz de cartofi.
Ca atit despre noi.
Va pup dulce si va doresc tot ce e mai bun pe lume.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

ChrisDun, eu am jos in sufragerie patut Pack & Play de la Graco si e foarte confortabil, usor de montat si de luat cu tine.Patrick mai sta si se joaca in timpul zilei in el. Iar cand am fost plecati undeva nu a facut nici un moft la dormit.
Daca vrei sa-l vezi uite aici 1 sau aici 2

Elisor, sunt 7 ore diferenta, adica ora Ro e inainte cu 7 ore decat ora Canadei. De abia astept sa-mi spui maine cum sta Bianca cu greutatea si lungimea. Eu mai am o saptamana de asteptat .Nu-ti fa nici o problema ca Bianca nu se intoarce inca, al meu e mai slabut si isi arunca curuletul una doua. Dar pe de alta parte vezi ce-mi face noaptea. Clar ca azi ma duc sa-i iau suport in patut sau invata sa se intoarca si invers. Si eu il car pe Patrick cam peste tot cu mine, asa m-am invatat de parca atunci cand e tati acasa si il las cu el imi lipseste "bagajelul".

OlgaTarziu, e bine ca ai gasit pe cineva sa vina cu voi si sa stea cu Tony afara pe hol pana terminati.Ca testul in mod normal dureaza 1/2 h dar nu-ti ia mai mult de 5 minute. Era mai mare tarosenia sa-l duci la cineva, sa strabati poate juma din Toronto ptr. cele 5 minute. Daca nu vrea nici ala sa vina, vin eu cu Patrick sa-i tinem companie lui Tony si asa ne-am invatat unul cu altii. Bafta multa, multa, multa.

NewMami & Patrick Ryan

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;28/st/20050613/n/Patrick+Ryan/k/791d/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Babygirl - si eu il iau pe Eric cu noi in pat de la 6 jumate la 9-10, cand se trezeste. Inainte avea o criza de colici la ora 7 jumate si il tineam strans langa mine. Acum il iau.. din obisnuinta. Il pun la mijloc, intre mine si Andrei, fara probleme. E adevarat ca nu prea ne mai miscam nici unul, dar e tare bine sa dormim cu el. Are un somn adanc, molipsitor, de bebelus - stiti voi ce zic - si "ne prieste" si noua.
Cred ca asa am reusit sa-i "pasez" si raceala lui Eric.. Ce sa fac, nu pot sta departe de el. Acum ne tragem mucii amandoi, pardon de expresie.

Olga - succes la test!!!

Va pupam cu drag!

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Hai ca m-am desumflat.Dupa ce am tras ca nebuna sa-mi termin treaba ca la ora 18.30 cand venea sotul de la serviciu sa-l astept in fata blocului cu Timeea si sa decolam in mare graba spre cabinet pentru ca are program pana la 19,00, am sunat doctorita si m-a amanat,este epidemie de gripa si la cabinet erau numai copii bolnaviori si aveam atatea intrebari sa-i pun. Mi-a spus sa-i dau maine de dimineata un telefon si sa vorbim mai mult dar una este sa mergi acolo si alta este consultatia prin telefon. Loreen, ai avut dreptate dr. Munteanu este foarte buna dar si foarte aglomerata si in conditiile astea tot aman controalele,sa vad poate ii propun sa-mi faca o vizita acasa ,sa vedem cum sta cu timpul .
Timeea s-a oparit la fundulet rau de tot, nu stiu cum s-a intamplat ca eu o spal la fundulet dupa fiecare scaun, cred ca de la fructe caca este mai acid.Eu am vazut ca este foarte rosie dar am sperat ca nu o deranjeaza si aseara cand o spalam la fundulet a inceput sa planga, m-am speriat ptr. ca nu-mi dadeam seama care este cauza plansului, daca ea nu plange mai deloc doar maraie cateodata am intrat in panica si am inceput si eu sa plang cu ea pana m-a desteptat sotul si mi-a deschis capul ca o ustura la fundic , eu o tineam in brate si ii atingeam exact zona aceea si ea plangea si mai tare si eu cap sec nu o intelegeam, cum fata mea plange lamine in brate, nu s-a mai intamplat niciodata. Dupa ce am pus-o jos s-a intors pe burtica, pozitia ei preferata, toata ziua numai pe burta sta inclusiv cand doarme si nu a mai plans. I-am dat cu neopreol si s-a mai vindecat.Am lasat-o si fara pampers dar este jale,am schimbat la hainute si prosoape si lenjerie de am umplut o masina.Cum ne-or fi crescut pe noi mamele fara pampers,cred ca era un chin.Voi ce folositi in cazul ititatiilor fesiere?

corni si bebe(Timeea)11 May 2005
poze Botez Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Corni incearca cu incredere Panthenol...eu am patit cu Delia la fel,de-i daduse si sangele si in trei zile era ca noua

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
cum se joaca Delia
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput