2 intrebari

2 intrebari | Autor: moti_nadia2003

Link direct la acest mesaj

Buna fetele,

Am si eu 2 intrebari:

1)La cit incepe diversificarea ?Adica cind incep sa ii dau mincarica la primtesa mea a mica si ce fel de mincarica? Precizez ca are 2 luni de abia
2)Care este greutatea pe care trebuie sa o ia copilul in primele luni de viata extrauterina.Va multumesc

Va pup,
Nadia Dr.Tr.Severin

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

1.Nadia, nu ne-ai spus daca alaptezi sau nu.Daca da-se recomanda sa incepi diversificarea la 6 luni, cel mai devreme la 5, iar daca ii dai lapte praf-incepi la 4-5 luni. Asa recomanda Organizatia Mondiala a Sanatatii, iar daca dai o cautare pe forum vei gasi o multime de discutii pe acesta tema, cu ce sa incepi diversificarea etc.
2.In rev. "mami" si in cartea "dr. spock" scrie ca in primele 4 luni copilul ia in greutate,in medie, 950 g/luna, dar nu e o cifra batuta in cuie, variaza de la copil la copil si pot exista chiar perioade in care sa nu creasca deloc, dar important e sa nu scada in greutate.
Sanatate printesei!

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moti_nadia2003 spune:

Iti multumesc Teodora.Am iutat sa iti spun nu alaptez si fetita mea foloseste Mulumil 1 de la Milupa.Mersi de informatie.
Te pup

Apropo:Ai un nume foarte frumos asa am vrut sa o cheme si pe printesa mea dar s-a ales cu alexia-viviana

Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

nadia, daca muti intrebarea la "parintii intreaba.." probabil o sa primesti mai multe raspunsuri :)

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
7+

pozne de-ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

quote:
Originally posted by moti_nadia2003

Iti multumesc Teodora.Am iutat sa iti spun nu alaptez si fetita mea foloseste Mulumil 1 de la Milupa.Mersi de informatie.
Te pup

Apropo:Ai un nume foarte frumos asa am vrut sa o cheme si pe printesa mea dar s-a ales cu alexia-viviana

Nadia

Multumesc, si mie mi se pare un nume f. frumos, i-l voi da fetitei mele, daca voi fi binecuvantata cu una!
Si Alexia imi place mult!

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput