Cum il fac sa vorbeasca???
Raspunsuri - Pagina 2
Principesa spune:
Nadia, daca el nu vrea sa vorbeasca nu cred ca ai cum sa schimbi aspectul asta, cel mult sa il intelegi.
Este posibil ca el sa aiba o dificultate de a se certa. Asta poate insemna ca in familia lui exprimarea deschisa a afectelor brute nu a fost permisa si poate el traieste inca un pic sub imperiul acestei interdictii. Poate are o credinta ca ceva foarte rau se poate intampla daca se cearta. Poate ca in plus la aceste aspecte se mai adauga faptul ca te pedepseste stiind ca tie iti displace sa se comporte asa. E ca si cum ti-ar plati niste frustrari dar cu intarziere.
Eu sunt convinsa ca intelege ce efect are tacerea lui asupra ta. Si cred ca se foloseste de asta ca sa isi asigure o pozitie de putere pentru ca, asa cum ai mentionat, simte ca daca ar vorbi ar pierde in fata ta.
Deci situatia poate fi vazuta din perspectiva unui camp de lupta in care fiecare lupta cu armele pe care le are. Iar tu ai vrea sa luptati cu aceleasi arme.
Certurile pot avea o finalitate pozitiva in istoria unui cuplu.
Cred ca ceea ce te frustreaza cel mai tare este ca tacerea lui implica o desconsiderare la adresa sentimentelor tale.
Oricum, la un anumit nivel exista o distorsiune in comunicare, nu stiu cat este de profunda, dar tacerea lui este un simptom al acelui blocaj si nu o cauza. Deci, care este cauza?
Fiecare om este un inger cu o singura aripa si numai imbratisandu-ne unul pe altul putem zbura
Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by Principesa
Oricum, la un anumit nivel exista o distorsiune in comunicare, nu stiu cat este de profunda, dar tacerea lui este un simptom al acelui blocaj si nu o cauza. Deci, care este cauza?
Fiecare om este un inger cu o singura aripa si numai imbratisandu-ne unul pe altul putem zbura
In primul rand, multumesc tuturor ptr. raspunsuri.
Princi, crezi ca (,) cauza poate fi 7 ani de singuratate? 7 ani in care n-a avut pe nimeni langa el (alegerea lui, presupun) cui sa-i spuna ce simtesi ce gandeste si e pur si simplu obisnuit sa nu-si imparta trairile interioare cu nimeni???
http://community.webshots.com/user/nadia1412
Ne nastem goi, uzi si flaminzi. De abia dupa aceea lucrurile se inrautatessc.
liliana csaki spune:
Fetelor, o sa va rog sa continuati www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59130" target="_blank">aici. Acesta o sa-l inchid.
multumesc,
Pozele noastre
Poze noi