Copilasi de martie-aprilie 2004 (68)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Laura tare frumos ati facut!
Sa nu-mi spui ca ti-ai facut mobila neagra?? Vai eu o urasc, vreau sa o vand...toata ziua trebuie sters prafu pe ea, ea vad toate petele...mor incet, m-am saturat sa o tot sterg

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Clau, e neagra mobila, ba mai mult si sifonierul pe care il am de trei ani e tot negru, deci sunt obisnuita cu "avantajele " mobilei inchise la culoare. La mine e mai usor ca o am pe dadaca care ma "ajuta" macar o data pe saptamana. Am fost asa de consecventi ca si parchetul e inchis la culoare.
Multumim pentru aprecieri. Am reusit si am si pus cate ceva in ea saptamana asta si acum e si mai frumoasa.
Nu mi-ai spus cum evolueaza insanatosirea voastra !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Laura atunci esti obisnuita...eu nu pot sa ma obisnuiesc cu mobila asta neagra, imi pare rau ca mi-am facut-o

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

laura na ca ratasem linkul cu poze. super v-a iesit, interesanta combinatia de culori. bine ca ati scapat de mizerie.

miky cred ca si-au cam luat-o in ap. tipic pt romani daca merge ceva bine vor cat mai mult fara sa se gandeasca la viitor.

hana si Andreea ce bine ca ati fost pe al bunici, ne ducem si noi in weekend. dar nu prea avem animalute.

ela distractie placuta. sa ne spui dca ati prins zapada, ca si eu am vazut la stiri ca e zapada in Predeal.

oana felicitari pt suzi s-o tineti tot asa. la noi n-a mers decat 2 seri. aseara a facut scandal.

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

cu olita stam bine, dar nu dam bice sa renunztam la pampers pt ca atunci cand nu poarta face din juma in juma de ora pp pe el (i-o fi mai frig, nu-mi dau seama). daca este cu pampers il urmarim cam la o ora de cand a facut si-l ducem iar la baie (daca are de facut face imediat, daca nu nici nu vrea sa stea). deci eset f important de prins momentul. de asemenea il punem inainte si dupa somn, dimineatza la trezire, inainte si dupa ce iesim afara.

am avut performantze sa nu faca de loc in pampers 4-5 ore, dar trebuie sa ai timp de stat pe oala. am obs ca afara nu mai face de loc in ultima vreme, asa ca atunci cand venim dam fuga la olitza.
Ca sa-l convingem sa stea citeste revistele lu' tati.
Face si kk, doar ca acum ca ii ies caninii face mai des si mai face si in pampers.
si de obicei cand ne ducem noi la baie il luam si pe el.
Uneori se ridica si face pe presuletul de la baie doar ca sa vada baltutza [:-))))]

Mergi la inceput

Bravo Danut ! Ce atata chin pe capul tau !
Lasand gluma la o parte , Malina sunteti tari. Daria face dimineata imediat ce se trezeste, si apoi inca o data sau accidental de doua ori in cursul zilei la olita. Dar se pare ( sigur ) ca nu suntem la fel de consecventi ca voi. In rest, pampersul e la putere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Dragelor,citesc tot timpul ce mai scrieti de bebelaci dar cind sa scriu si eu ceva...ba imi vine sa-mi laud odrasla,ba sa ma vait,ca numa prostioare face!Asa ca nu mai scriu deloc!
Laura ,eu nu gasesc pozele tale,ai sters linkul?Sa vad si eu casutza noua!
Claudelule,cum stati mai cu varicela?Spune-mi si mie cam cum se manifesta,ca sa stiu la ce sa ma astept!Chiar asa,vaccinele alea pe care le-am facut la copii nu protejeaza de varicela?ca eu asa am crezut!
Oana,pupici la frumusetea ta mica,e o papusa,ma bucur ca ati scapat de suzeta!!Cu Dinescu ne-am intilnit la un tirg de carte din Göteborg,tatal meu a mai publicat prin Romania Literara si il cunoaste de ceva vreme,in schimb eu l-am vazut prima oara in viata mea si pot sa iti spun ca e un tip nemaipomenit!!a fost o onoare si o placere sa-l cunosc in carne si oase!
Ela,ma bucur ca mai treci pe aici,chiar observasem ca nu ai mai postat de mult!ce mai face nazdravana ta?
Ruprich,am vazut pozele de la mare,Robert e un adevarat..suedez!Foarte dragalas!
Alona,am uitat sa zic ca am vazut si pozele cu Thea din albumul comun,e o scumpete!cind mai mergi in Romania?Of,tare greu trebuie sa fie cu Vlad atit de departe!
De veve nici eu nu stiu ce sa mai zic..nu ne mai zice nimic nimic de Croko,de Veverica mica ,oare o fi tot in Romania?
Pupaturi si la fetele noastre de peste ocean,Simo si Daniela!Chiar,ma gindeam ca Daniela nu ne-a mai aratat-o pe Lara de ceva vreme,poate ne pui si noua o pozulica,sa-ti vedem printesa!
Malina,felicitari pentru progresele lui Danut,am citit pe la alte subiecte ce ai scris,impresionant!
Mariana,sa-ti traiasca puii mici,sa fie sanatosi si cuminti!Simon e exact genul de bebelache pe gustul meu,cu parul zburlit si mutrisoara haioasa,asa era si Amelie cind era micutza de tot!

ei..si acum sa incep cu vaicareala.Am citeva chestii sa va intreb,ca io nu stiu cum sa o mai scot la cap cu cupilu meu atomic!Mai nou,face mutre la hainutze si la incaltaminte!Cum ii iau ceva nou,incepe sa urle ,sa protesteze,NUNUNUNU,le arunca,ba mai mult!Sa vedeti ce tupeu are,nu-i convine nici cind ma imbrac eu cu ceva nou!Ea trebuie sa hotarasca,vine la dulap si imi scoate din el hainele care au primit stampila de Ok de la Maria Sa Amelie!ce ma fac,peste ctiva ani?Ma duce de mina direct la Dior sau Gucci?
Alta problema este ca face pe sefa cam peste tot,si la gradi,si acasa,si nu asculta pe nimeni ,in afara de Catalin!daca zice taty,adoratul taty ceva,executa.daca zic eu,sau mamaie,sau tataie,ne ignora total!Nu stiu cum sa mai procedez,am incercat toate metodele invatate de la Super Nanny,dar la fetitul meu nu prea functioneaza,adica nu o impresioneaza de nici o culoare!
Aveti si voi probleme de genul asta?Cum le rezolvati?
Dar sa nu fiu o mama denaturata si sa zic numai de rele.Amelie a facut progrese mari,si cu vorbitul,si cu intelesul,maninca singura,incearca sa se incalte si sa se imbrace singura(asta cred ca vine tot de la spiritul ei de independenta),face un circ si e o haioasa,cu dansatul si cintatul simultan,e hoatza si stie sa ne speculeze slabiciunile,ne pupa de ne zapaceste,e un copil tare dragastos!Adevarul este ca e si foarte foarte iubita si razgaiata de toti din jur,pina si vecinii sint topiti,dimineata iese pe terasa si incepe sa faca cu mina,sa vorbeasca pe limba ei cu toti ,ba se mai duce si prin vizite,ca s-a prins ca se lasa mereu cu un biscuit,ceva de rontait,acolo!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Va pupilesc pe toate!
V-am citit , dar nu am nici un chef de scris.
Vreau sa va spun doar asta: azi am fost cu Stefan la vaccin. I-am facut varilrix-ul. Sunt happy ca nu a avut nici un efect secundar (nu febra, nu maraiala==> nu e dureros). Si copilutu' nu a plans aproape deloc. Cred ca merita facut.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Am intrat sa va salut si eu rapid, nu a mers calculatorul de saptamana trecuta si nu am apucat sa citesc tot ce ati scris.
Rayu, si eu vreau pupici ca si eu sunt peste ocean. Si Tudor face la fel cu hainele si e baiat. Are preferinte vestimentare si face scandal daca nu il imbrac cu ce imi aduce el, acu are un tricou preferat si face un circ cand ii dau jaketa sau puloverul. Azi de abia l-am adus de la gradi ca nu vroia sa ia nimic peste tricou, ce sa-i fac. Acum daca il mustruluiesc ma imita da din deget si vorbeste pe limba lui cu ton asa certaret, imi vine sa rad si nu mai pot face nimic.
Mariana, pupici la bebicii tai.
Clau, sanatate la Raul. Noi am facut vaccin pentru varicela cand a implinit un an, sper sa scapam de ea.

Tudorel

Mergi la inceput

Neata !
Rayuela, aveai dreptate, sorry linkul nu mai era valabil. Aici sunt pozele noastre: http://community.webshots.com/photo/480092747/480102276xzcGYu
In sfarsit i-am gasit si eu Dariei dresuri bleumarin ( eu voiam negra , dar ma multumesc si cu aceasta culoare). Vazusem niste poze de mult cu Croko al Veve-i si mi-au placut la nebunie.
Chiar , v-ati gandit ce le cumparam bebelusilor de Craciun ?

Mergi la inceput