Mamici de ianuarie-februarie 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Ai dreptate Maraki. Vac ca oricum suntem cam paralizate si nu mai are nimeni curaj sa zica nimic! Cred ca suntem toate speriate de ce s-a intamplat si ne simtit parca vinovate...

Cu riscul de a parea nesimtita: va anunt ca azi am programare la Dr. T, abia astept sa vad cat de mare s-a facut bebelina.

J 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Janine bafta astazi la dr. sa vezi bebelina grasunica si sanatoasa

25+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Maraki, ai avut dreptate si ca atare, ti-zm urmat sfatul. Cred ca pe toate ne paralizeaza gandul ca puiutzii nostri ar putea pati ceva. Eu una azi ma simt ceva mai bine, mai putzine dureri, noaptea trecuta am dormit ceva mai bine. Si maine ma duc si eu la ecograf, dupa 2 luni!
Janina sa ne dai vesti despre bebelusha ta!

Bee 28+
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

J G sa nu uiti sa intri cand vii si sa ne dai vesti.
Apropos de asta cine mai merge la eco zilele astea sau cine a mai fost si a uitat sa ne zica?
Irina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Fetele, merci, sigur o sa intru sa va spun ce si cum, dar mai e pana atunci, abia la 7 seara am programare!
Am observat o chestie ciudata (inca una!!) daca un timp mai lung nu o simt miscandu-se si ma apuca paranoia, daca ma asez pe scaun si pun mana pe burta si o astept, atunci da un semn! Ciudat de tot!

J 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Uffff, fetelor, nu ma pot oprii din plans

Pregatisem un mesaj lung... dar ... nu il mai postez azi ... poate zilele urmatoare :(

, Deea 23

Mai e mult pana departe ???
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fatamuntilor/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Ai dreptate Monica! Oricat de trist este, noi mergem mai departe celebrand viata!! Chiar si Bianca, in profida necazului care s-a abatut asupra ei trebuie sa invete sa mearga mai departe!
Azi merg sa-mi cumpar ceva de gravi ca nu se mai poate. Ma tot fortez sa intru in vechile haine fara succes insa!
Janina bafta la eco astazi!

daniela 22+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Bianca ,tocmai am cittit ce s-a intamplat cu micuta Ayumi ,inca sunt socata ,eram atat de convinsa ca va fi bine si acum am ramas fara cuvinte ...inca nu pot sa cred ce s-a intamplat .Imi pare enorm de rau ,ma rog sa treci peste toate aceste greutati si sa nu iti pierzi speranta.
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxit spune:

Curaj ! Viata merge inainte
J G si eu asa am simtit ieri mai bine spus nu l-am simtit de loc toata ziua de ieri cu toate ca il simteam zilnic pana acum , dar azi dimineata mi-a raspuns.Eu miercuri merg la a doua eco morfo si abia astept sa mai aflu ceva de el.
Sapt 21 +
Va pupicesc burticile.

Roxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Mi-am adus aminte de o povestioara...

Traiau odata doi soti ce aveau doi copii frumosi, care le bucura viata. Intr-o zi, cand tatal era plecat cu niste treburi pentru o perioada mai lunga de timp, copii au murit intr-un accident. Femeia indurerata nu stia cum sa ii dea vestea sotului, care isi iubea f mult copii.
Venind sotul acasa dupa cateva zile, a intrebat de copii. Ea l-a asezat intai la masa, povestindu-i in acelasi timp. Ii spunea ca vecinul, plecand intr-o calatorie, a venit si i-a dat in pastrare niste bijuterii. Erau niste bijuterii cum nu mai vazuse, unice in frumusete si stralucire, pe care ea le indragea f mult. In fiecare seara le spala, le ingrijea, nu se mai dezlipea cu ochii de ele. Acum, vecinul s-a intors, si isi vrea bijuteriile inapoi, insa ea nu le poate da, ca i se rupe sufletul dupa ele. Sotul nu a vrut sa auda asa ceva. Era de parere ca bijuteriile trebuiesc inapoiate, caci erau la ei doar spre pastrare si pentru a le feri de hoti. I-a oferit femeii lui suport si iubire sa poata trece peste asta, si au hotarat sa inapoieze bijuteriile. Atunci femeia i-a spus de nefericitul accident. Au plans mult, dar impreuna au mers inainte, pastrand in suflet iubire si credinta.

, Deea 23

Mai e mult pana departe ???
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fatamuntilor/my_photos

Mergi la inceput