Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (82)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

haide-ti fetelor la plimbare la 12.15 ne vedem la biserica de lemn din ior

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

si eu am fost la biserica dar la patriarhie, pacat ca nu stau si eu prin zona voastra.
ai mei copilasi au fost afara in parc cu mama, acum le-am dat sa pape si-i pregatesc de somnicul de pranz...sper sa doarma ca sa ma odihnesc si eu.
pupici

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

noi vesti bune de la felicia
mihai este bine, acolo se fac demersuri pentru urgentarea plecarii la Bologna, iar ea era super fericita; astazi a primit vizita unor milanezi, ea romanca el italian care au aflat de ea de pe un forum romano -italian ( multmim camelias ) si care i-au adus lui mihai un maimutoi mai mare ca el care ii place foarte mult si pe care l-a smotocit toata ziua, iar ei i-au cumparat o cartela de vodafone sa sune mai ieftin in tara ( asa o costa 23 de centi cu tva iar cu roaming era 65 fara tva) cand a vrut sa bage cartela a constatat ca tel ei era codat pe orange drept urmare omul a fost super finut si i-a lasat pana la plecarea in tara telefonul lui( nu are si incarcator dar a zis ca se descurca prin spital caci marca e cunoscuta si frecventa iar incarcatoarele se potrivesc)
ea era super fericita si foarte vesael in comparatie cu ultimele 2 zile cand o cam apucasera emotiile, dorul de tara, si teama de operatie

multumim din suflet tuturor celor care au ajutat intr-un fel sau altul in cazul lor

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Hop si noi la sfarsit de weekend .

Ma bucur mult pt Felicia, merita din plin sa aiba parte de bune... Ca de rele ...

Noi am fost azi in IOR dar pe la 13.30 si nu mai era nimeni la biserica, asa ca am stat la locul de joaca pt copii. Maria e lesinata dupa tobogan si casutele mici de plastic, mai ales daca are si parteneri de "bau" pe la gemulete .

Ei da, si ea sta nesustinuta cateva secunde , de manute are viteza de bolid insa deja pt multe dintre voi astea sunt fumate, asa ca nu ne-am mai laudat pana acum . In continuare ii place colectia de casete a lu mami pe care le scoate din carcase si le aranjeaza la banda ...

Cam astea-s noutatile, sunt incantata de colectia ei de toamna-iarna , ca atare ma bucur ca e mai racoare afara si putem inaugura toate gecile si toti raiatii ...

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by raluca.gabriela

Hop si noi la sfarsit de weekend .

Ei da, si ea sta nesustinuta cateva secunde , de manute are viteza de bolid insa deja pt multe dintre voi astea sunt fumate, asa ca nu ne-am mai laudat pana acum . In continuare ii place colectia de casete a lu mami pe care le scoate din carcase si le aranjeaza la banda ...

Cam astea-s noutatile, sunt incantata de colectia ei de toamna-iarna , ca atare ma bucur ca e mai racoare afara si putem inaugura toate gecile si toti raiatii ...

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

suflate sunt pt noi , pt voi sunt noutati si ne face placere sa le auzim si sa ne bucuram alaturi de voi , asteptam si primi pasi singurica
abia asteptam sa vedem micutul manechin inhainutele ei noi, raiatii "tociti" i-am admirat

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

noapte buna fetelor si bbicilor

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

'Neata, fetelor!

M-am bucurat sa aflu vestile bune despre Mihaita si Felicia.
Paxela ca esti pe baricade si ne transmiti noutatile.

Ralucuto, cand pui niste poze cu toalele noi ale fiica-tii?

Mie-mi este rau, ma doare capul, cred ca ma incearca o raceala, ceva. Am inceput sa iau niste chestii homeopate pentru raceli, sper sa mearga.

Vad ca ati avut un weekend misto, ma bucur pentru voi.
Despre noi...ce sa zic...cam naspa weekendul dar sper sa ne revenim.

si o saptamana minunata!

Mergi la inceput

bart multumim pt ajutorul oferit feliciei,( ti-am trimis pm) si te asteptam sa postezi si pe la noi cu vesti despre Tudor sanatate multa tie si familiei tale

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Buna dimineata!
In weekend am fost ocupata rau cu... reorganizarea dulapurilor intrucat mamarutza mea, cu tot cu paturici, plapumici, geci si haine, ocupa, frate, mai mult spatiu decat mine sau ta-su ! In concluzie noi ne-am inghesuit care pe unde iar domnisoara troneaza in 4 rafturi si 2 sertare . Bine ca inca nu-si pune hainele pe umerase ca stau cam prost la capitolul asta cu spatiul ...

Aseara m-a sunat Felicia de doua ori, era tare vesela si posa pe sotii, e fericita de cand are cartela si telefonul despre care v-a vorbit si Paxela. Daca fetele care au sunat-o pana acum o mai pot face in continuare (ea e tare fericita cand e sunata ), m-a rugat sa va transmit nr de tel de pe cartela cu pricina, intrucat acolo ea nu mai plateste nimic daca e sunata: 00393400716805

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

ralucoo 4 rafturi si 2 sertare si te plangi vino la fimiu sa vezi debandada, un corp de dulap intreg (pana in tavan), plus 3 sertare, plus ina un raft si un sertar mare in asta intrand si lucrusoarel mai mari primite de la prieteni si carenu sunt suficient de mari ca sa vina la ceilalti prieteni( ca si pe la ei mai are un sac) deja imi iau campii cand e vorba de calcat sau de spalat hainele lui
noroc cu prietenii ca eu i-am cumparat doar haine de fite si de placere in nici un caz de nevoie, bine poate niste sosete ca din alea mereu ramane cu cate 1 de un fel si 6 de altul ( triunghiul bermudelor)si ce ia mai luat mama care nu se poate abtine( nu ca eu as putea)

poze

Mergi la inceput