Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (82)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FELIS, esti extraordinara!!!mai mami cu memorie de elefant, stii ceva? nici eu nu o sa uit niciodata momentele de atunci...care, chiar daca unele dintre noi au suferit niste socuri , au fost si momente frumoase , de neuitat... m-am bucurat sa sa aud ca Mihaita e curajos si ca ii place italiana si asteptam cu nerbadare sa se intoarca acasa cu bine!!!! si mai repede!!!!

Sunt suparata, seful este plecat in cehia si nu are cum sa imi dea banii pe indemnizatie pana luni, probabil.....ca noi plecam la Moreni de joi seara, e ziua mamei, s-a nascut de Sf. Paraschiva!!!! si nu stiu ce cadou o saii iau eu ei!!! o sa crosetez o scumiera, asa ca sa ii dau de inteles ca vreau sa se lase de fumat!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Felis esti o dulce.

Paxela multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Of ,mai Felicia,draga de tine,cum m-ai facut sa plang!Cum ti-ai amintit tu de noi toate,chiar daca multe dintre noi nu am mai postat de mult timp!Si scumpul Mihaita care indura el zilnic analize peste analize.Dar,lasa ca veniti voi acasa sanatosi ,voinici si mumosi!

Acum ii fac lui Edy compot de gutui.Fac putin ca oricum nu-i place!
Dar stiti ce i-a placut mult?! Crema de branza dulce cu mere.Nu-mi venea sa cred ,el care nu mananca nimic noi,a papat tot. Reteta am luat-o dintr-o revista,o scriu poate va mai inspirati; am ras un mar mare,dulce,l-am calit intr-o craticioara de teflon cu putina scortisoara,fara ulei sau unt. Am pus in blender vreo 3-4 linguri de branza dulce,putin laptic,am adaugat merele calite si am mixat. Pofta buna!

Mada si Edisor mic
http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Capra draga, eu am REvenit pe forum la vreo 2 luni dupa ce am nascut, insa adu-ti aminte ca eram vomitatoarea sefa pe aici

Nu stiu cine m-a intrebat ce fac cu piele de pe aripioare: le fierb ca atare si apoi le jupoi . Maria s-a cam saturat de piept de pui, asa ca testez si eu ceva nou. Sper sa nu ajung la tartita, ca aia mi-a mai ramas

Ele, eu eram aia cu "mi-a schimbat cineva copilul" . Si acum mai cred asta uneori, fie cand e crocodila rau (ca azi noapte) fie cand imi dau lacrimile de cat e de desavarsita si e clar ca nu e a noastra

Ei da, Maria mea a facut azi 2 pasi singura-singurica. Eu vorbeam pe covor la telefon iar ea se tinea de marinea bibliotecii. Parea ca nu o observ, ca ma uitam cu coada ochiului. Si-a calculat bine echilibrul si si-a dat drumul de manute dar se sprijinea cu fundul de peretele din spate. Cand s-a decis, a intins manutele si a facut doi pasi (eu eram muta ) apoi s-a trantit pe mana si a inceput sa faca CHI CHI CHI . Asta e un sunet nou care o amuza maxim si ma privea super incantata de ce facuse. Eu inca mai cred ca fie a plutit (la cat e de ) fie mi s-a parut... Cred ca d-aia se trezise ea azi la 6: era nerabdatoare sa mearga, draga mea draga ...

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Felis,m-ai facut sa devin nostalgica, esti o draguta ca te-ai gandit la toate. Va dorim in continuare tot binele din lume, si ne rugam ca operatia sa fie o reusita deplina!

Paxela, multumim de vesti,

Raluca, iti scriu pe mess cum se face program copilului. Daca nu merge, o lasi la mine o saptamana, si rezolvam problema!

Cristina, felicitari pentru dintisori, si la mai mare!

Mada, e un haios Edy cu palaria !

Andreea, sanatate Mariucai!

Azi am fost cu amandoi copiii acasa, Bianca nu a mers la gradi, pentru ca ii duceau la circ si nu a dorit domnisoara, asa ca am avut program distractiv. De maine vine alta bona, poate de data asta avem noroc. Sunt un pic indoita pentru ca are 60 si ceva de ani, dar pare sa se tina bine, si sper sa se descurce, asa ca tineti-mi pumnii!
Mihnea este innebunit dupa perlutele de branza cu smantana La Dorna, mananca pana nu mai poate. E si foarte pofticios, nu pti manca nimic in fata lui, ca incepe sa urle sa-i dai si lui. Para, marul , banana, nu le mai pasam, ii dau in manute felii mari si le devoreaza cu o placere...Acum cred ca o sa-i explodeze burtica, a mancat vitel cu legume vre 300 ml s a baut si un biberon de ceai, unde o fi incaput atata?
A inceput sa mearga mai bine si singurel, atata timp cat are interesul sa ajunga undeva. A invatat sa arate cateva obiecte prin casa (lampa, usa,etc) , ochii, nasul , si recunoaste cateva persoane din familie. Nu e mare lucru, el e mai lent decat Bianca la capitolul asta , dar asta e, ne facem noi mari!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Felis, este pentru prima oara cand plang in fata unui mesaj de pe forum, am avut sentimentul, in timp ce citeam, ca va cunosc pe toate, dintotdeauna si, brusc, mi-ati devenit si mai dragi, si voi, si puiutii vostri.
Va dorim din tot sufletul sa treceti cu bine peste operatie si s-aveti apoi parte numai de zile senine. pentru o mamica minunata si multa sanatate pentru puiul ei scump.

Paxela, multumim .

Ncristina, Madachan, Vio, ce copilasi frumosi, sa va traiasca.

Va pupam pe toti,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by Ele

Mai fetelor am si eu o intrebare: cam cat de des se lovesc copiii vostri ca a mea e de groaza?? Deci si-a ciobit un dintisor, si-a spart buza, s-a rasturnat de vreo cateva ori cu premergatorul si multe alte lovituri pe care nu le mai enumar. si ma gandesc ca e fetitza...

moama ..mai tot timpul ia cate o busitura
azi a dat de 2 ori cu capu de parchet..noroc ca a doua oara am fost mai pe faza si am pus piciorul si nu s-a lovit prea tare

si pushlamelu' David (1 dec. 04)
"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilenus spune:

Buna fetelor. Daca ma mai tineti minte sunt elena si fetita mea e Ana.
Nu v-am mai scris de mult, stiu, imi cer scuze.
Ana face 1 an peste 2-3 saptamani. E voioasa, merge singura in picioare de la 10 luni, a devenit un copilas cu adevarat. PArca imi e dor de momentele cand era un gandacel mic-mic care nu putea decat sa planga de foame si sa zambeasca cu gurita ei stirba. Acum are deja 5 dintisori si se foloseste de ei cu incredere.
Cat despre noi, parintii, suntem si noi foarte bine, avem bona ca sa iesim in oras seara, in curand incep un curs de perfectionare, sper sa reusesc sa ma angajez cum vreau.

Lui Felis ii doresc tot binele din lume. De fapt din cauza ei am scris acum, am citit scrisoarea postata de paxela si m-am simtit vinovata ca si eu sunt printre cele care nu au mai intrat de mult pe forum si la care se gandea acolo, in Italia.

Numai bine
Avem poze noi.

elena si ANA (2.11.2004)

http://photos.yahoo.com/elenapangica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

quote:
Originally posted by Dutzi

quote:
Originally posted by Otiliav
Dutzi, ce mai face Iustin, o mai place pe Ana?

Pai tu ce crezi? iustin numara zilele pana la vacanta, ca nu mai poate de dorul ei...

Delia si Iustin(25.11.2004)
Delia si Iustin

Dutzi, sunt fericita ca Ana are asa o soacra dragutza! Imi vine sa salvez mesajul sa i-l arat cand se face mare. Veniti de Craciun in tara ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Elena, nu te-am uitat. Am vazut pozele Anei si ma bucur ca este o fetita cu ochi albastri, superbi. Poza 239 este dementiala, o papusa fotomodel. Si Ana mea, seamana la ochi si gene cu mine, restul este tacsu leit, dar sunt topita dupa ea asa cum este. Cum este sa fii mamica unei printese?
Am citit ca merge de la 10 luni, feliciitari, noi de abia facem 2 pasi si nu stie sa-si pastreze echilibrul mai mult de 10 secunde.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput