Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (82)

Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (82) | Autor: mami nov-dec 04

Link direct la acest mesaj

Haideti la capitol nou

Mamici de 42 si 42

IrinaA ______________20 oct_____N_____Ioana Maria__________3.580 g-54 cm_____www.nicolae.org/PhotoDeSHop/index.htm" target="_blank">poze
Camys2000 ________ 21 oct_____N_____Catalina Nicole_______ 2.800 g-48 cm_____poze
Ela2001 _ _ __ _ _ ___22 oct_____N_____Diana Andreea_______ 3.350 g-50 cm_____poze
Jasmine ____________26 oct_____C_____Radu________________2.600 g-50 cm
Ele _________________26 oct_____C_____Ana Denisa______ ___ 2.600 g-xx cm_____poze
Roserb _____________29 oct_____N_____Mihnea Andrei________3.550 g-52 cm_____poze
Ncristina ____________29 oct_____?_____Teodora Andreea_____2.200 g-45 cm
_____________________________________ Alexia Maria_________1.800 g-44 cm_____poze
Moss ______________ 31 oct__ ___C_____Alexia Stefania_____ _3.000 g-50 cm_____www.larond.ro/moss/minunea%20noastra%20Alexia/Alexia%20la%20doar%204%20zile.JPG" target="_blank">poze
Siminna _____________1 nov_____C_____Maria_______________ 3.700 g-54 cm_____poze
Bits _________________1 nov_____C_____Kenzo_______________3.780 g-xx cm_____poze
elilenus _____________2 nov_____N_____ Ana_________________2.750 g-47 cm_____poze
Ad_rianna ___________3 nov_____C_____Tudor Andrei_________2.800 g-51 cm
_____________________________________ Bianca Cristina_______2.700 g-50 cm_____poze

Diana 2004 __________4 nov_____C_____Andrei______________ 3.100 g-54 cm
Try __________________5 nov_____N_____Alex________________ 3.835 g-56 cm_____poze
Miria Cristina __ _ _ _ _5 nov_____C_____Maria Damiana_______3.850 g-51 cm_____poze
Loreena _____________5 nov_____N_____Carla Maria___________4.000 g-52 cm
for2nity _____ _ __ __ _6 nov_____C_____Alexia Cristina_ _ ____3.950 g-54 cm_____poze
Andreap _____________7 nov_____N_____Maria Alexandra______3.350 g-47 cm_____poze
Hannen __________ ___8 nov_____N_____Isra___________ _____ 4.350 g-xx cm
Laura Miu _________ __8 nov_____N_____Ioana Bianca_________3.600 g-53 cm_____poze
Hena ________________8 nov_____C_____Mihnea Ioan_________3.450 g-53 cm_____poze
Daniela_Sb ___ ____ __8 nov_____N_____Mihai Daniel__________3.670 g-54 cm_____www.onednd.go.ro/_/Danut/main.html" target="_blank">poze
buterfly __________ ___9 nov_____N_____Robert-Lucian________ 3.350 g-51 cm
Simonacip _ __ _ ____10 nov_____N_____David________________4.000 g-57 cm_____poze
oana69us___________11 nov_____C_____Ilinca________________2.810 g-49 cm_____
Vivian ______________12 nov_____N_____Victor_________ _____ _3.230 g-48,5 cm
Didutza _____________12 nov___________Daria si Dennis______________poze
Auras80 ____________14 nov_____?_____Medeea Teodora______3.650 g-53 cm
Cassandra ________ _14 nov_____?_____Dragos Andrei_______ _3.960 g-53 cm
Eliza5 ______________15 nov_____C_____Alexandru____________3.650 g-xx cm_____poze
Aime ___________ ___15 nov_____C_____Vladimir Andrei __ ____2.800 g-51 cm_____poze
Lumi81 _________ ___15 nov_____?_____Andrei Cosmin________3.100 g-49 cm_____poze
Dama ______________18 nov_____C_____David Andrei________ _3.270 g-50 cm_____poze
Miha _______________18 nov_____?_____Robert __________ ____x.xxx g-xx cm_____
Dena ________ ______17 nov_____C_____Katrhryn Rhianna_ _ __3.500 g-51 cm_____poze
miag ________ ______18 nov___ __?_____Roland Valdimir_ _ _ _3.600 g-48 cm
Trinity ___________ __19 nov_____?_____Selina Alexandra______3.500 g-xx cm
Danamunti _________19 nov_____C_____Eric Gabriel_____ ____ _2.990 g-48 cm
Miraklucker _________20 nov____ C______Daria________________2.165 g-44 cm
Danette ____________23 nov_____C_____Iris Sophie_________ _ 4.300 g-54 cm
Gandacelu _______ __25 nov_____N_____Ioachim______________3.700 g-52 cm_____poze
Misticgirl __ _ _ __ _ _25 nov_____C_____Nicholas Alexandru____3.150 g-48 cm
Dutzi _______________25 nov ____C_____Iustin________________3.000 g-50 cm
Miche ______________26 nov_____N_____Darius________________3.300 g-49 cm_____poze
Descultza __ ______ _26 nov_____?_____Andrei__ _ _ __ ___ ____2.900 g-xx cm
Ionela Roxana _ _ __27 nov_____N_____Emily_________________2.956 g-50 cm_____poze
Paxela _ _ __ __ _ _ _27 nov_____N_____Silviu Ionut___ __ __ _ _3.500 g-51,5 cm___poze
Florypop ______ __ __27 nov_____?_____Andrei______________ __3.500 g-53 cm
mate __________ _ __27 nov_____N_____Christian Gabriel_______3.950 g-52 cm
Onitza _____________28 nov_____C_____Paul Constantin______ _3.600 g-49,5 cm___poze
Madachan ________ _29 nov_____c_ __ _Edward Florin____ ____ _3.150 g-51 cm_____poze
klumea_blondy______29 nov_____?_______Rares
Fulguletz ____________1 dec_____C_____David Andreas_________3.150 g-52 cm_____poze
MadalinaP ___________1 dec_____C_____Edis_______________ ___3.000 g-50 cm
Luminita B _______ ___2 dec_____N_____Tudor Andrei_______ ___3.500 g-51 cm_____poze
Karmen24 ___________3 dec_____?_____Maria Bianca___________3.950 g-54 cm
Mona B _________ ____5 dec_____N_____Vlad Andrei____________3.380 g-51 cm
Eveline ______________5 dec_____?_____Andreea Bianca____ __ _3.600 g-xx cm
Felis _______ __ ______6 dec_____N_____Mihai Cristian__________3.800 g-50 cm_____poze
F.anomis ____________6 dec_____?_____Olivia Maria____________3.150 g-51 cm
Raluca.gabriela ______7 dec_____N_____Maria Alexandra________2.500 g-xx cm_____poze
Olga_Stan ___________7 dec_____N_____Iosefina Maria________ _3.700 g-xx cm
Onut ________________8 dec_____C_____Rares Mihai____________x.xxx g-xx cm
Adka ________________8 dec_____?_____Rares Cristian__________x.xxx g-xx cm
bumbacel ________ ___9 dec_____C_____Tudor Mihai____________4.200 g-53 cm_____poze
Anne-Mary ______ ____9 dec_____N_____Teodor Alexandru_____ _3.300 g-51 cm_____poze
Alinatent ___________10 dec____ C______Horia__________________3.400 g-52 cm
Mikimi ______ ____ __12 dec_____N_____Alexander______________3.600 g-52 cm_ _ _ poze
Monica-Elizabet _____16 dec_____C_____Ruxandra Maria_____ ___3.500 g-50 cm_____poze
Elean75 ____________17 dec __ __?_____Maria__________ _____ __x.xxx g-xx cm_____www.mariuta.as.ro/" target="_blank">poze
OtiliaV ______ ___ ___18 dec_____C_____Ana-Maria______________3.800 g-51 cm
Oany ______________21 dec______N____Riana-Ioana____________3.400 g-53 cm
Mieke______________21 dec______?_____Anna__________________2.600 g-44 cm
Cecilia C ______ __ __22 dec_____?_____Alexia__________________3.099 g-49 cm_____poze
Carmen ____________22 dec_____C_____Daria Nicole___________ _3.360 g-50 cm
Ioana du ______ ____22 dec_____C_____Bianca Alexndra_________x.xxx g-xx cm___ _poze
Viovio ____ _________22 dec_____?_____Cristiana Bianca_________3.000 g-49 cm_____poze
Greieras____________22 dec_____?______Eva____________________2.800 g-49 cm_
Mamaluidavid ___ _ _24 dec_____C_____David________________ __3.270 g-50,6 cm___www.babiesonline.com/babies/d/davidel/" target="_blank">poze
Cookie _____________24 dec_____C_____Sabina Ioana____________3.300 g-50 cm
Bobita ________ ______1 ian_____N_____Amina Ioana____________3.700 g-54 cm

Papa preferata a puradeilor nostri

David Andreas (fulguletz) - tot ce manaca mami cu tati si el nu are voie...ba ar fi amator si de combunatia dovleac plus carne vita plus cartof
David (Simonacip) - brinza de vaci cu piersica, banana si biscuite; iaurtel cu orez si roscove (Nestle); la mincaruri asteptam sa tragem cu ochiul la vecini (mai rar iesim din traditionala supa
Alexander (Mikimi) - tot ce-mi da mami.F.f mult- pere, caise ; piure de cartofi cu ficatel ; brocoli cu conopida si carnita de vita
Ana Maria (Otilia) - preferate:iaurt, branzica, mar, ou.
Mihaita (FELIS) - Milumil 3 in combinatie cu orice fel de cereale... devoreaza, piure de certofi cu ficatei, iaurt de baut cu fructe...
va invit sa continuati

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Buna !
IONELA, Edy chiar seamana cu tati,asa ca nici o suparare.Nici o persoana nu a zis ca seamana si cu mine.
Nu mai vrea sa pape masa de seara,de abia a luat cateva lingurite, s-a culcat nemancat.Cat mi-as dorii si eu sa pape macar 200 ml la fiecare masa!!!
Andreea, felicitari fetitei pt. primii pasi singurica. Edy inca merge sustinut de ambele manute.
Azi am fost o vrednica,dat cu aspiratorul,facut mancare pt noi si pt. bebe,facut placinta cu branza.La mine este eveniment cand pot gatii...copilul nu prea sta singurel.
Cred ca ati mai vb. despre greutatea mamicilor...dar n-am fost pe faza. Ati revenit la greutatea pe care o aveati inainte de sarcina? Eu una, nu. Mai am 4 kg si nu mai vor sa plece sub nici o forma. Tinand cont ca sunt mai mititica,am 160 cm , se cam cunosc cele 4 kg.

Mada si Edisor mic
http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Dragelor, va anunt ca lapticul a plecat spre Felis si ajunge la ea luni.
Weekend placut!

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ncristina spune:

Salutare la mamici si bebici!
Azi am fost toate , multa treaba!
Multumim mult pentru aprecieri Roseb, fulguletz, Dutzi. Cu nimic nu m-am laudat in viata mea, dar cand e vorba de ele las modestia la o parte si zic ca sunt niste fetite perfecte si sunt cel mai bun lucru care mi s-a intamplat in viata.
Ionela am intr-adevar ajutoare si NO. 1 este sotul meu care mi se pare cateodata mai rabdator decat mine. Nu stiu cat de slaba ies eu in poze, dar te asigur ca, din pacate sunculitele exista (fir-ar sa fie). Cat despre un fratior .... ptiu, ptiu scuip in san. Nu, merci. Sa faca cine n-are ca mie bazdaganiile mele imi ajung ... tu ar trebui sa ma intelegi.
Raluca multumesc mult si Mamarutza ta e o scupa ca toti copiii de aici.
Andreap cea in roz este Alexia (cea mai micuta...hm...cu 2-3 sute de grame decat Teodora). Amandoua sunt niste ranjite, Teodora este un pic mai sociabila si mai visatoare, cateodata ma uit la ea si parca vad fluturasi colorati zburand deasupra caputului ei. Alexia este mai selectiva, mai hotarata si mai maimutica.
Va pup pe toate, weekend placut.
Cristina, mami de BB Teodora si de BB Alexia (29.10.2005)

http://community.webshots.com/user/christinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ncristina spune:

Pentru cine completeaza listuta. Eu am nascut prin cezariana.
Multumesc

http://community.webshots.com/user/christinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Pentru cine-si mai aminteste de noi.....multi,multi

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

vio si tie si biencutzei multi

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna seara!

Si eu ma pot lauda cu harnicia ...astazi am aspirat, am periat covoarele, am sters praful...pe langa faptul ca am fost la plimbarica, am facut de papa....

Cookie, Delia...se vede treaba ca e ceva in aer (!!!????) ca si vladut de vreo 2 nopti se trezeste pe la 2-3 se ridica in picioare in patut si "comenteaza", nu plange, dar ne trezeste si il luam in pat (desi nu sunt pentru...deh, santaj) unde adoarme instantaneu...daca ma trezesc il pun la loc, daca nu, cum a fost azi dimineata doarme pana la 9-9.30, in patul mare...sper sa fie doar fitze...si sa-i treaca...Eiiii, acum ce sa zic, mey cookie...cred ca vorbesc telepatic....ce crezi? Iar cu Iustin isi imparatsesc aventurile de peste zi...

Roserb mey, superbe progenituri ai mey...iedutu' e un dulcic, iar "iedutza" se vede ca e fericita ca e sora mai mare . iedutzu pare sa mearga singurel, oricum ere fata de barbat...

ncristina ti-am vazut diamantele....s u p e r b e...is asa de dulcici si simpatice si elegante si motzaite... cate un pupic de fiecare fetita motzata si la mami.

Miki ...tu nu mai zici nimic? atunci poate are ceva de zis Alex?????

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

vazut si eu poze la toata lumea....
roserbitzo...ce cumintel e mihnea...sta el asa la masutza fara sa cada? ....ruxi a mea si legata vrea sa sara de-acolo. Doamne da frumosi sunt amandoi...
cristina, mai ai doua fetitze ca doua printese de frumoase...mama mama ce-o sa fie la usa ta de baieti...chiar ca una dintre cele doua fetitze rade ca mariuca andreeip atunci cand ii zice "mariuca esti frumoasa" si ea ii arata dintiosriisi ei.
eliza, tu esti o minune...sa-ti dea Dumnezeu sanatate.
mai dar chiar harnicutze ati fost astazi.... ca nisteeu de luni vreau sa intru la smotru puternic...sa vedem daca ma tin de cuvant.
va pup pe toate si pe bblasi si va urez noapte buna si linisiita

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Am vazut si eu pozici, m-au terminat gemenelele, eu caRE sunt ahtiata dupa fetite(stie Mariuca Ralucai ca i-am albit-o) mi-am desfatat ochii si am oftat nitel.Sper din tot sufletul sa iasa si la mine o fetita ca ale voastre.De la toate ochiosele de pe aici as vrea sa aiba ceva.

Mihnea cel voinic stie deja cat il iubesc si pup ca si pe ieduta sefa.Chiar se tine deja singurel in picioare nu ?

Madachan cred ca te-ai resemnat si tu ca baietii anu' asta nu seamana cu mamicile...oricum e foarte reusit razaretul.

Aime, Alexander zice foarte multe, vorbeste mult in limba lui, se cearta cu toate de prin casa(asta e impresia mea ca tipa la ele).Chiar ma gandeam la voi, ca s0-ar putea ca barbate-miu sa aiba treaba prin Iasi la sf lunii, si incercam si noi sa ne introduem in programul lui ca sa va vizitam.

Andreea felicitari curajoasei.A fost pusa pe duca de mica.Fetelor maine prin ce parcuri iesiti ? ca barbate-miu mi-a tras "clapa" si se duce si maine la scarbici, iar eu sunt satula de parcul meu, poate reusim sa ne vedem cateva.Monica voi unde iesiti ca nu v-am vazut niciodata si-i pacat.

Cluj cu gemenasii poznasi

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!
Am avut si noi o noapte ceva mai buna, nu s-a trezit decat de vreo...4 ori bebelusa! Saracuta, noaptea trecuta avea o scuza, avea nasucul infundat , da' respira discret, sa n-o prinda mami si sa-i puna picaturi in nas...Pana la urma, la asta am ajuns, ooooof, da' greu tare mai e sa pui picaturi la bebe saltaret si urlator!
Am pus in patut si o batista cu Karvol si am dat-o pe piept cu Baby Balsam, cam atata pentru un nasuc curgator. Parca n-as vrea sa am si alte initiative, voi ce ziceti?

Aime, draguta, harnicuta...cred ca ma molipsesc si eu de la tine , ca prea le zici cu foc!
Deocamdata am pus doar niste ardei la copt, ca-i plac si fetei si lu' mami!

Mergi la inceput