off - ce sa fie oare??? ureche rosie la copil

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Pune gheata. Intr-o punguta pusa intr-un saculet... (cel mai rau caz, daca nu sta, macar compresa cu apa rece. Amorteste locul...)
Sfat direct de la medic.
Aici exista si ceva creme pt. calmat piscaturi.
La noi a tinut cu gheata, jur ca avea urechea de nu i se vedea palmuta cind o ducea in spatele urechii...
Cu drag,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Acum 2 saptamani Mateias al meu a avut o ureche umflata si rosie. Nu avea temperatura, doar urechea, mare.
A fost intrebat daca l-a tras maica'sa de ureche
Nu a fost decat o muscatura de o goanga, iar urechea si-a revenit, cam in 5 zile, la normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

dragele mele, va multumesc pentru sfaturi si pareri. E grozav sa nu te simti singur atunci cind ai nevoie de un sfat!

Am fost cu Andrei la doctor si concluzia a fost ca e o piscatura de insecta - probabil tantar. Intre timp am vazut ca are si una pe burtica si una pe picior - cu semn clar de piscatura. Mi-a spus sa stau linistita si daca in 2-3 zile nu cedeaza inseamna ca e infectie si o sa ii prescrie ceva.

Am venit acasa valvartej si am vrut sa ucid in chinuri tantarul respectiv (cu o paleta electrica) dar nu l-am gasit. Am ganduri ucigase asupra tantarilor si paianjenilor domestici.

Sanca si pe mine m-a intrebat daca l-am tras de ureche

va multumesc mult pentru suport

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput