Colici insuportabile....ce-i de facut?
Raspunsuri - Pagina 3
Eftimie C. spune:
Nu stiu daca e un sfat bun dar la noi a mers.
Cand plangea de durere, noi ii dadeam biberonul cu laptic sau ceai(pe care nu-i placea sa le bea calde); dupa ce-si facea plinul (colicile erau dese, deci si lichidele baute des), ne vonita tot ce a mancat.O luam de la capat.La un moment dat sotul meu i-a dat o suzeta si de cate ori avea o criza nu mai era necesar biberonul pt. ca se razbuna pe suzeta.
Colicii au tinut cam 3 luni, dar au fost groaznice si nu va spun cum stateam toti pe langa el nestiind cum sa-i mai alinam, durerea (si le-am incercat si noi pe toate).
Suzeta a lasat-o singur pe la 8-9 luni si n-a mai vrut-o niciodata.
Nu cred ca e un sfat bun, dar la noi a functionat.
Sanatate si curaj, sa vezi ce bine v-a fi dupa.
Carmen E.
ancutzathree spune:
si noi le-am incercat aproape pe toate:grip water,baby drink...pe urma,cam la 2 luni am descoperit ceaiul de anason si parca acesta a ajutat mai mult,dar pana atunci il puneam la san si se linistea cat de cat,daca nu mai voia san atunci il infasam intr-o paturica( am observat ca e foarte important sa-i fie cald la burtik) atunci se linistea iar molesindu-se de la caldura adormea...eu sper sa te ajute aceste sfaturi...cu rabdare vor trece si astea ai sa vezi...bafta si sa cresteti mari
Poate ca Dumnezeu va dori sa cunosti multe persoane nepotrivite inainte de a cunoaste persoana potrivita,pentru ca atunci cand o vei cunoaste ,in sfarsit sa fii recunoscator!
ancutzathree&
alex***raza de lumina si fericire din viatza mea***(17iulie 2005)
poze
crissi spune:
Singurul lucru' care a dat rezultate( asta doar in conditiile in care alaptezi) a fost si este sa beau IO ceai babay calm ( anason si chimen) cam un litru /zi.. si intradevar nu mai urla.. isi mai freaca piciorushele dar nu mai urla..macar..
ludmmyla spune:
Merci mult de tot fetelor! Incercam si noi sa facem tot ce putem pt ca, dupa cum cred ca stiti si voi, ni se rupe sufletul cand urla si nu se mai termina si vad ca se inroseste si nu mai are aer.
Momentan mergem pe ceai de anason si chimin, si pe picaturi de Bonnisan. E un pic mai bine dar tot urla.
Am rabdare si incerc sa ii ofer cat mai multa siguranta si dragoste ca sa o calmez.
Monica si ingerasul ei Karola (14 sept 2005)