Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Shobo, din magazine sau farmacii, de la Hipp sau Milupa, ceai de fructe rosii, este pentru bb de peste 6 luni.

Tomasa, felicitari pentru primii pasi!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Bravo Tudor!!!! Felicitari! e printre primii care fac pasi, nu? sau nu sint eu la curent?

Merci mult Patricia, o sa iau si euc sa vad cum e. totusi aseara am citit in Dr. Spock ca sa-i lasam in pace daca nu vor apa ca inseamna ca au destula in corp, cica si din cit bea lapte e deajuns daca el nu mai vrea extra. si ca mai sint si smecheri , vor sa inghita doar ceea ce stiu ei ca tine de foame... mai mai mai... dr. S tot zice ca sugarii stiu exact de ce au nevoie ca alimentatie/lichide si ca e suficient doar sa-i incercam, daca nu vor insemna ca nu au nevoie. cel putin la capitolul "Apa de baut pt sugari" asta am citit si m-am mai linistit. ce-i drept vorba sotului, daca uda bine bine destui pampersi pe zi, nu cred sa fie vreo pb.

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

WOww, bravo Tudor!!! SA inteleg ca sunteti bine ca nu raspundeti deloc la telefon Mai iesiti in parc? Cand? Astept vesti cu nerabdare si vrem sa vedem si noi broscutza umblatoare
Vreau sa va intreb voi mai dati carne de pui la bbi acu de cand cu gripa asta aviara??? Eu sunt tare stresata si i-am dat vita da nu prea a mancat.
Crinuta, esti modesta draga si nu stiu ce kg ai tu ca nu se vede nik...
Shobo ma bucur ca mai e cineva care si-a dus bb la siab ca ma simteam cam ..denaturata. Lui Stefan ii placea foarte mult sa traga de par pe tipele alea care pazeau masinile
pupici
Amaya vorbim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

Buna,la toate fetele mele!
Ieri,am lasat-o pe Elena dormind,eu linistita la calculator,radio deschis sa o aud,dar smechera s-a trezit si sa ridicat in picioare in patut fara nici un zgomot si avind un dulapior linga patut,mi-a aruncat pe jos tot ce era deasupra.Noroc ca am auzit cind a cazut o carte,ca de nu,avea in mina o foarfeca ce o lasasem acolo.De unde sa stiu eu ca nastrusnica se urca pina acolo?????Aseara i-am lasat patutul un etaj mai jos,ca ce sperietura am tras,doamne fereste.Dupa aia am pus-o in tarc si a inceput sa -l zgiltiie de credeam ca-l demonteaza,nu va mai spun ca face turul tarcului in picioare si se distreaza nevoie mare.Eu una nu stiu ce sa mai zic,chiar atitea lucruri se schimba peste noapte???Alaltaieri doar se tinea in picioare intr-un loc si ieri....o gramada de nazbitii.Am inteles ca avem toate copiii extraordinari si foarte inteligenti,dar pe mine m-a cam luat valul....nu pot sa cred.
Trebuie sa-l felicit pe Tudorpentru primii pasi.
Si noi spunem fraze intregi...nu se intelege nimic bineinteles...dar vad ca ar vrea sa comunice.Zicem:mama,papà,te-te si multe altele care nu stiu sa vi le explic...e prea complicat!
Kita,eu sint gemeni,de ce??
Va pup pe toate si sa speram ca miine va spun ca deja merge!!!Glumesc!

MAMA LUI ELENA STEFANIASI MIRCEA

panagia gabri
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/elemir93/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Salutare fetelor!
Va multumesc la cele care s-au gindit la noi si nu ne-au uitat. Shobo La Multi Ani de ziua ta si multa sanatate si fericire.Multa sanatate si la bebelusi bolnaviori si insanatosire grabnica.Tomasa felicitari pentru primii pasi facuti de Tudor!Acuma sa vezi ce frumos va fi ca puteti merge la plimbare.
Alina draga noi sintem toti sanatosi, sotul a fost plecat in delegatie asa ca am ramas doar eu cu copii acasa singura. Doris a inceput scoala ii place deja le da sa citeasca acasa. Marti,miercuri, joi si duminica avem program fix cu ea asa ca sintem mai mult pe drumuri, eu cu ele ca sotul e la serviciu. Voi nu aveti o mama de zi in Olanda ca Doris a fost asa la 2 si am fost foarte multumiti.In noua casa ne simtim bine, am inceput sa mai aranjam un pic in gradina si sa mai cumparam una alta. E destul de marisoara si am destul de facut curatenie insa nu ma pling caci sint acasa si noaptea e lunga si am timp sa lucrez si sa-mi fac treburile.
Clara e bine si ea, sanatoasa am inceput si noi diversificarea insa peste zi, dimineata si seara mai vrea sin. Shobo eu am cumparat pt. Clara sticlutele alea de la Avent cu cioc si de acolo bea Clara doar apa sau suc presat de mine amestecat cu apa.
Are deja 8kg si 74 de cm. Dintisori inca nu avem insa umblam si noi daca ne tine mama , tata sau Doris de minute. Ati intrebat de computer pt. copii, Clara a primit unul de la vecina mea de la firma Teddy VTech e special pt. copii mai mici cu o oglinjoara mica unde se pot vedea cu citeva tasete cu flori, bluze etc. Mai este ceva de la Chicco pe care il are cu animalute in forma de tren.Acel Teddy primul meu computer costa aiceea 24,99 il puteti vedea pe mytoys.at (teddy mein erste computer).eu de acolo cumpar jucarii pentru fete, mi le trimite in citeva zile acasa si am fost foarte multumita de serviciile lor.
Vream sa va spun ca am fost la revaccinare pentru vaccinul HEXAVAC si nu i la facut deoarece sa retras de pe piata. Apare unul nou mai bun in citeva saptamini, aiceea cica au anuntat si la radio. vream sa vainformez pt. fetele care fac totusi vaccinurile straine.
Multi pupici la mamici si puiuti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Viktoria bine te-ai intors pe forum, si ca ne aduci vesti de la voi!
Tomasa felicitari pentru performantele lui Tudor!
Shobo, i-am cumparat ceai de fructe de la Hipp si cand am vrut sa-i mai cumpar a doua oara m-au tentat cei de la Humana cu ceaiul lor tot de fructe caci aveau cadou o jucarie care se pune ca o bratara la mana si lui Andrei ii place mult sa traga aratarea aia de urechi; ce e drept e ca e mai scump ca hippul cu vreo 30-40 mii lei.
Cory, asta da performanta: mersul si facutul la olita; o decretez cea mai importanta realizare, caci daca mersul in picioruse si vorbitul il fac ei pana pe la un an, am auzit ca "olita" e o adevarata piatra de incercare pentru mamici; si apoi ca mai arata cu degetul si ca bate din palme... ehei, noi mai avem pana acolo...

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Fetelor atentie ca s-a deschis sezonu la mers... Si Victor Stefan a facut astazi primii pasi!!! In fuga, de la mama la mine... El oricum si de manute merge tot in fuga.. Observasem in ultima vreme ca are stabilitate foarte buna, mergea binisor de o singura manuta...Sunt tare emotionata, mai ales ca am vazut de curand caseta pe care am filmat-o de revelionu' trecut (in spital bineinteles) si imi doream ca de revelionu' asta sa mearga... Iata ca dorinta mea cea mare s-a implinit mai devreme!!!

Alte noutati... Are 8,2 kg, lungimea nu o stiu, acum o luna avea 71 cm. Danseaza cand canta muzica, tzipa cand isi doreste ceva, iar noi ne executam imediat. Nu e deloc alintat.

Tomasa Felicitari si asteptam mai multe vesti de la voi!!

Shobo ma bucur ca se simte bine Codrin!!!

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Shobo La multi ani cu intarziere!!! S ainteleg ca pe 9 a fost ziua ta?

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

quote:
Originally posted by tomasa

Alaltaieri, pe 9, Tudor a implinit 9 luni iar ieri A FACUT PRIMII PASI SINGUR, fara sa se tina de nimic. A plecat de la canapea si a venit singur pana la mine dar nu fiindca l-am chemat ci pt. ca a vrut sa-mi ia telecomanda din mana.
Gata, am inceput deja sa mergem, de-acum sa vezi distractie!

Inca nu face pa si nici bravo desi ii arat din cand in cand, atunci cand imi amintesc.
In rest spune clar mama, tata, papa, baba, nana, da, e-te-te si da-i da-i.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor

Felicitari!!!
In curand o sa il trimiti la facultate

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Ana MAria si Tomasa sa va rog sa ne spuneti daca ati folosit premergatorul; noi nu am cumparat si stam inca pe ganduri, unul din motive ar fi ca nu am avea loc prin casa (nici de depozitat si nici de plimbat);
Saphir dar de voi nu mai ziceti nimic?

Si ca sa vedeti cat am fost (si inca mai sunt)zilele astea de capie, a implinit Andrei 8 luni si eu nu mi-am dat seama ca a fost ieri; azi dimineata sotul meu a spus ca incearca sa vina mai devreme acasa ca sa mergem la dr, iar eu l-am intrebat ca de ce, ca Andrei se simte mai bine si ca nu e cazul, iar Gaby mi-a raspuns :pai mergem pentru revizie: masurat, cantarit si ce i-o mai face:
Asa ca Oana pentru Seb "La multi ani" in contul zilei de ieri;

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput