Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Ce bbi frumosi aveti!!!
Crinutza, esti o superbaaaaa!!! Trebuia sa te faci manechin, serios vorbesc, esti si fotogenica. Sper sa ajung intr-o buna zi sa te vad in realitate.
Io mi-s o mama denaturata, am dus cupilu' la SIAB. Da' i-a placut mult. Nasucul tot infundat il are, am incercat si cu KArvol si cu nazomer si oftamezone, da nimic deocamdata. Sper sa nu faca febra.
Sanatate puilor bolnaviori!!
O zi insorita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Amaya, nu poci sa iti pm, ca ma intereseaza sotu' tau, ce face el bineinteles!!!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Adita, bine s-a rezolvat pana la urma. Aveti grija de voi.

Gabiu, ce imi faci tu mie. Pai cine ma mai ia pe mine manechin cu kg mele?
Si eu vreau sa ne vedem in real, asa ca hai sa ne mobilizam, poate reusim, ce zici?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Pe Rayan inca il chinuie dintii.
E umflata gingiuta la incisivii centrali superiori, incisivul lateral drept ( stangul a iesit deja) si jos la canini. Ar fi culmea sa iasa caninii inaintea incisivilor laterali.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

buna mamici, am intrat aseara sa va laud puiutii, am vazut pozele noi de la crinuta, oana si amaya, sint niste scumpei cu totii. numai ca am aflat si eu cu intirziere de tragedia de la bebeii de mar-apr si m-a apuncat plinsul de n-am mai putut scrie nimic. gabita nu mai are nasul prea infundat, insa a dat in conjunctivita, miine dimi mergem la doctor, sper sa ii treaca repede. azi am realizat ca am in casa pastilute homeopate si i-am dat si lui pt raceala si nas curgator. imi pare tare rau ca nu mi-a trecut prin minte acum o saptamina, poate nu ajungeam la doctor. sper sa il primeasca la cresa in starea asta, vom vedea.
va pup si o saptamina buna

Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre

Mergi la inceput

Poze noi cu al meu carliontat. Sa vedeti cum a adormit el singur in tarc:http://community.webshots.com/user/rayan22100

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Multumim de aprecieri...

Crinuta, lasa ca trec si dintisorii...si cu kilogramele nu-ti mai face probleme ca o sa dispara...eu am inceput sa slabesc dupa ce am renuntat la diete si intr-o luna si un pic am ajuns la 60 de kg (62 aveam cand am ramas insarcinata si 66 cand am renuntat sa mai tin diete)...deci, nu te mai stresa si o sa le dai jos.

Gabiu (aurelursu), ti-am trimis e-mail.

Sanatate la bebei si mamici.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2675" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Buna Dimineata!
Patricia nu mai merge deloc telefonul RDS?

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Salutare fetelor!
Kita nu am rezolvat inca cu casa,am fost ieri in Medgidia si am vazut cateva apartamente si cred ca ma voi opri la unul dintre ele.E cat de cat aranjat,nu trebuie s-o iau de la 0...O sa sun azi sa negociez putin....sper sa accepte cat vreau eu sa-i dau.
La mine merge telefonul RDS.

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171 http://community.webshots.com/user/lavinia285

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Hello Ladies,

Am avut o perioada tare agitata si plina de obligatii si evenimente. Irina mea e bine, mananca mai de toate, are doi dintisori si sta foarte bine in fund. Sta si in picioare dar numai daca e sustinuta. E un copil tare vesel si asta ma motiveaza sa nu ma mai gandesc la oboseala (desi sincer, am ajuns sa adorm la comanda, ca si cum mi-ar scoate cineva bateriile ori de cate ori atipeste fetita).
Am poze noi insa nu am mai apucat sa le pun pe net. Chiar daca nu scriu va citesc ori de cate ori am ocazia asa ca nu ma dati disparuta. Sunt ingrijorata de Magga, nu am nici un semn de la ea de cand a plecat spre casa din Ro. Sunt mai bine de 2 saptamani de atunci.
In rest, toate sunt cum le stiti.
Pupix.

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Ce m-a invatat papusa...

Mergi la inceput