Miresele anului 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 5
pisu_miau spune:
quote:
Originally posted by Ralluquote:
Originally posted by briza_marii
Fetelor, ati auztit ceva de Rest A.RO (parca s-a mai discutat de el, dar suncer nu mai reusesc sa gasesc)? Ma refer la mancare, servire...
Noua ni s-a spus ca numai dc dam 30%-40% avans ne pot rezerva loc pt la anul. Pana acum la nici un alt rest nu ni s-a impus un avans asa de mare. Voua vi s-a mai cerut un avans asa mare?
briza_marii
Eu stiu ca Pisu-Miau de la Miresici 2005 a facut nunta acolo acum 2 saptamani.
Intreab-o direct pe ea.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
sunt mai "batrana"... ...acum o luna.
Uite am mai pus niste poze...sunt fara ordine, dar...sunt poze!
pepenash spune:
Am ascultat aseara formatia care, probabil, va canta la nunta noastra. Aveau o nunta la Hotelul Haiducul, cel al Ministerului Apararii Nationale, si i-am ascultat chiar la lucru. Sunt cinci baieti si o fata, toti cu studii muzicale (Conservator), mai putin fata care este solista, dar canta foarte bine, toti cadre militare, iar unii chiar canta in fanfare. Tariful lor este de 900 euro, din care 100 euro este transportul si statia, iar restul il impart intre ei. Canta in engleza, franceza, italiana, dar si muzica de petrecere, joc si voie buna. Au avut un program care pe mine chiar m-a cucerit. Au cantat si slow-uri, si rock'n roll-uri, si muzica italiana mai veche... solista, Lucia, mi-a spus ca au in repertoriu si cateva manele mai "elevate" dar se feresc sa cante asa ceva, astfel ca doar la insistentele auditoriului le interpreteaza. Mai este un baiat care intervine cu vocea, la unele piese. Nu sunt genul care sa monopolizeze tot, de pilda, o doamna a cantat alaturi de Lucia melodia "Ma dusei sa trec la Olt", iar intr-un alt moment al serii un prieten de-al mirilor a vrut sa le dedice cateva piese in interpretare proprie si i-au cedat microfonul fara nici un fel de discutii, ba chiar s-au oferit sa-l acompanieze la instrumente, dar avea el negativele.
Ce parere aveti despre ei?
Rallu spune:
quote:
Originally posted by pepenash
Am ascultat aseara formatia care, probabil, va canta la nunta noastra. Aveau o nunta la Hotelul Haiducul, cel al Ministerului Apararii Nationale, si i-am ascultat chiar la lucru. Sunt cinci baieti si o fata, toti cu studii muzicale (Conservator), mai putin fata care este solista, dar canta foarte bine, toti cadre militare, iar unii chiar canta in fanfare. Tariful lor este de 900 euro, din care 100 euro este transportul si statia, iar restul il impart intre ei. Canta in engleza, franceza, italiana, dar si muzica de petrecere, joc si voie buna. Au avut un program care pe mine chiar m-a cucerit. Au cantat si slow-uri, si rock'n roll-uri, si muzica italiana mai veche... solista, Lucia, mi-a spus ca au in repertoriu si cateva manele mai "elevate" dar se feresc sa cante asa ceva, astfel ca doar la insistentele auditoriului le interpreteaza. Mai este un baiat care intervine cu vocea, la unele piese. Nu sunt genul care sa monopolizeze tot, de pilda, o doamna a cantat alaturi de Lucia melodia "Ma dusei sa trec la Olt", iar intr-un alt moment al serii un prieten de-al mirilor a vrut sa le dedice cateva piese in interpretare proprie si i-au cedat microfonul fara nici un fel de discutii, ba chiar s-au oferit sa-l acompanieze la instrumente, dar avea el negativele.
Ce parere aveti despre ei?
Pepenash over and out!
Suna foarte bine...mai putin pretul.
Pe mine una ma cam ingrozeste facutul calculelor. Cand adaugi cate putin nu vezi asa de bine dar cand pui ditamai suma se vede imediat si parca te ia cu tremurici.
Daca iti poti permite o formatie atat de scumpa e super bine si o sa ai cu siguranta o nunta frumoasa.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
pepenash spune:
Alte preturi nu stiu, Rallu, prin urmare mie nu mi s-a parut nici un pret mare, dar nici un pret mic Din acest motiv v-am rugat si pe voi sa va dati cu parerea. Oricum, mai bine incerc sa fac economii in alte parti, decat sa am o formatie care sa cante numai muzica populara sau care sa nu se auda bine sau stiu eu ce alte inconveniente ar mai putea avea. Sa zicem ca am invatat si eu cate ceva de pe la nuntile la care am participat pana acum
cri. spune:
Neata fetelor! Desi deprimant pt luni dimineata, am citit ce a scris Raza apropo de socrii. Asa ceva e greu de imaginat daca nu ai patit-o sau nu vezi cu ochii tai. Eu am trait chestii similare cu viitorii socrii, plus ca am o prietena care a patit ceva asemanator cu ce povestesti tu si ne plangem pe umar una alteia de cate ori ne vedem.. Daca aveti impresia ca o casa numai a voastra rezolva ceva, aflati "crudul adevar": NU!!! Asa am sperat si eu. Singurele motive de cearta ale mele cu puiul meu, erau parintii lui. Am crezut ca daca ne mutam la casa noastra, scapam. Vreau sa va anunt ca ne-am mutat de 4 zile in noua noastra casa si in fiecare zi ai lui s-au infiintat acolo cu diverse motive. De fiecare data au tinut sa ne invete cum sa ne punem lucrurile in dulap, cum sa imi tin macarea in frigider....etc....parca io-s tampita si nu stiu unde sa-mi pun nimic. Aseara m-au apucat dracii ca ajunsesem la limita rabdarii si am facut scandal. Bineinteles, eram doar eu cu puiu', ca atunci cand sunt ei n-am curaj sa tip la ei si tip tot la el saracu'. Dar la cati nervi am acum cred ca data viitoare cand ii vad tip si la ei, ca nu se mai poate. Am asteptat 5 ani sa avem casa noastra si sa scapam de ei si acum vad ca nu se poate.....gata pana aici le-a fost! Pun piciorul in prag ca altfel ma mananca de vie!
jesia spune:
Krelia draga mea sa stii ca in weekend am fost la restaurantul ala care treci tu mereu pe langa el "ALBA" si mi-am programat nunta pe 17.06.2006 pt ca pe 10 oricum era ocupat si cum au zis si fetele nu e voie asa ca daca o sa treci pe acolo pe 17 ai sa vezi o nunta la restaurantul alba
multi pupici fetelor si o saptamana buna
ooana spune:
Neata.....e atat de greu luni!
Gio, pe cuvant daca inteleg baietii astia, adica daca noi am fi dispuse sa luam numele lor....oare numele noastre ce-or avea de nu le vor nicicum??? Doar solutia de compromis era sa pastram numele amandurora..........deh, barbatii! Eu totusi cred ca e vorba de orgoliu aici!
Intr-adevar tu mai ai doar cateva zile....cum stai cu emotiile? Tu treci acum printr-o parte din emotiile pe care le vom avea noi la anul! Sunt sigura ca totul va iesi bine....si tu vei fi cea mai draguta graviduta la starea civila!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Andita spune:
Fetelor, sunt...suparata, rau, rau!!!!! In week-end ne-am urnit in sfarsit sa vedem restaurantele ramase pe lista scurta, respectiv Coquette, si Crilis, despre care credeam eu, din vorbe, ca sunt locurile ideale, si nici nu concepeam ca acum s anu am clar locul de desfasurrare al nuntii mele de vis.... Numai ca, totul mi s-a spart in fata, intr-un mod foarte dureros!!! Coquette - inchis, in plin week-end, locul pustiu in jur, nmiste caini caare dadeau tarcoale pe acolo, ce s amai, ca o secventa dintr-un film prost..... In fine, am mai bantuit noi ceva prin jur, incercand sa vedem macar un program, ceva, sau o raza de lumina printre obloanele alea masive, dar - nimic!
Asa ca ne-am indreptat spre a doua alegere dfin lista - Crilis. Acolo, deschis, dar mai bine nu era. Arata ca o carciuma ordinara (no offense, asta e parerea mea), ast=fel incat nici nu am mai vrut sa intru de nervi. Mi-au dat catevaq lacrimi, al meu nu mai stia cum sa ma linisteasca, dar in cele din urma am acceptat adevarul: o sa cam trebuiasca sa ne intoarcem cu codita intre picioare acasa la ai nostri, si sa le spunem ca "unim" nuntile, pentru ca noi nu suntem in stare sa ne tinem de planul initial. Imi vine sa plang de ciuda, dar asta e adevarul. Am analizat zeci de locatii, si problemle sunt aceleasi: ba sunt prea mari, ba sunt urate rau, ba nu sunt de nasul nostru (tre' sa recunosc si asta). Asa ca.....
Krelia, saptamana asta se straduieste si iubi sa caute ceva, dar in week-end-ul viitor avem un raspuns clar, pentru ca trebuie sa mergem acasa si sa lamurim definitiv. Sansele (sau nesansele) sunt mari sa nu gasim nimic aici, asa ca cel mai probabil nunta mea o sa fie pe 26 august, la Buzau. Nu modifica inca, te rog, ca speranta moare ultima...
Sunt si parti pozitive la treaba asta: nu mai trebuie sa strangem cureaua asa de tare, din moment ce parintii ne finanteaza aproape 100%, asa ca o sa-mi iau rochita de la Cosmobella, cel mai probabil, si verighetele cele mai scumpe si mai frumoase, asa, ca sa ma razbun pe soarta cruda! Si o sa-mi iau si pantofi, ca in toamna asta vroiam sa zic pas, ca sa mai strangem niste banuti de nunta. Si robot, si pantaloni....si.......
Nunta noastra
Poze
Raza de soare spune:
Am venit de la nunta !... Miresici, am prins buchetul cu nr 14 !!!
Puiu’ mi-a zis sa nu stau acolo cand il arunca, pt ca eu-s deja maritata. Dar m-au chemat nasa care ne va cununa si inca o tanti. Mireasa s-a prefacut ca-l arunca… eu stateam undeva pe flancul stang… teoretic nu aveam nici o sansa... dar doar teoretic... in spatele meu, puhoi de fete, printre care si viitoarea fina a miresei, o taranca ( asta-i cuvantul potrivit ) beata, care s-a facut de ras... ea avea voalul si se pregatea sa prinda buchetul... i-am prins privirea puiului si i-am zis “ Fii atent, e al meu “... Cand s-a prefacut ca-l arunca, i-am facut traiectoria… asaa… am stat mereu cu ochii pe el si… doar am intins bratele… buchetul, pur si simplu mi-a cazut in brate... Deh, soarta !... Sau experienta, zice puiu’... cica le spunea celor cu care am stat la masa sa fie atenti, ca intr-adevar il prind...
Revin la nunta... ma dor picioarele si de fapt, tot corpul, de nu mai pot !
Vineri seara am umflat baloane pana tarziu... am apucat sa dorm 5 ore...
Sambata la 9:00 eram imbracata, aranjata... la primarie, a venit o tanti gardian la mine si la puiu’, sa ne ceara actele... pt ca a crezut ca noi suntem mirii... datorita faptului ca eram cel mai elegant cuplu... la haine ma refer... nu va spun ce fete au facut soacra-mea si fi-sa, ambele imbracate modest !... in mai putin de 2 min au si fost casatoriti ! Bleah !... urat !... la sect 4... la iesire, lautarul tot noua incepuse sa ne cante “la multi ani “... i-am explicat ca nu noi suntem mirii...
Intorsi acasa, puiu’ s-a dus cu socrul mare sa mai aranjeze cate ceva la restaurant, eu am ramas sa-l astept... si sa-mi bag nasul prin bucatarie, la ajutat... am impresionat-o pe mama soacra zilele astea...
La 13, a venit puiu’ si m-a dus la coafor... mi-am tras un coc superb ( sa-i dea D-zeu sanatate coafezei mele ! ), admirat de toata lumea ( al miresei era simplu )...
Am lasat-o pe mama la coafor si ne-am intors acasa... dat jos machiajul de dimineata... hainele ( uf, e greu cu corset !... )... facut machiaj de seara... in timpul asta, venisera nasii... imbracat tinuta de seara... asteptat dupa pui sa-mi inchida fermoarul... scos fum pe nari, pt ca deja se canta “ Ia-ti mireasa ziua buna “ si eu nu eram gata...
Plecam mai devreme la biserica... slujba era programata la 17. Aglomeratie ca la balamuc... o mireasa intr-o decapotabila rosie... nunta de oameni cu ff multi bani, cu mai putina clasa, daca te iei dupa haine si comportament... nasul, senator psd-ist... spaga mare... figuri, cu intrat cu masina pana la treptele bisericii, porumbei, alti porumbei... pacat de bani, de rochie... iertata-mi fie sinceritatea, dar cum bine a spus un invitat de la o alta nunta “Ma, masina e frumoasa, dar mireasa e ca un c.r de maimuta... “. Au mai venit 2 nunti... alte spagi... Lumea, invitatii, mirii, nuntile decalate... fierbeau. Printre care si noi. Eu mai mult, ca eram cocotata pe tocuri de 10 cm, eram cam dezbracata pt timpul de afara si mai trebuia sa suport si privirile lungi si zambetele cica timide ale uneia catre puiu’...
Cand cumnatul meu a aflat ca ar mai fi o nunta si ca am intra tocmai la 18:30, a innebunit ! A facut scandal si am intrat in biserica... La Sf Spiridon, unde se practica bataia de joc, unde se ia spaga, unde vine unu’ cu 3 sapt inainte de nunta si-si reprogrameaza slujba in ora ta, iar tu, ca prostu’ faci programarea din ianuarie, iar lui si preotilor putin le pasa. Rusine sa le fie !!!
Corul si biserica sunt frumoase... un singur preot, in varsta, mi-a placut, pt ca e bland. Restul, evident, erau deranjati de tupeul nostru. Imediat dupa slujba, ne-au dat afara, nici macar nu ne-au lasat sa facem poze, sa-i felicitam !...
La restaurant, trecand peste niste lucruri mai putin placute si 10 drumuri facute pana acasa, a fost superb ! Lautarii canta foarte bine, dar nu recomand nimanui cantareata, nici dusmanilor ! Toata lumea a dansat... aveau sarbe lungi, frumoase, care nu te lasau sa stai la masa... la hore, se vedea oboseala pe fetele tuturor... oboseala de la sarbe... apoi, cand incepeau sarbele, parca toata lumea prindea viata.
Nu cred ca a fost cineva care sa nu se planga de picioare... a fost o nunta frumoasa si obositoare, nu doar pt noi, cei din familie, care am ajutat, chiar si in timpul petrecerii, ci pt toata lumea.
Si le-au venit invitati la care nu se asteptau, iar din cei care au promis ca vin, doar 2 familii nu au venit. In tot restaurantul nu mai era decat o masa de 4 persoane libera.
Nunta a inceput la 19:00 si a tinut pana la 5 pt invitati, iar pt noi, familia, a durat pana la 6.
Scotand toate cheltuilile, le-au ramas 1000 euro, 100 dolari si 52 de milioane. E foarte bine, zic eu.
Ieri a continuat petrecerea, cu familia si alti cativa doritori, apropiati. Azi mirii pleaca in sapt de miere, cu masina noastra, ca e mai sigura si mai frumoasa decat Dacia lor, cu care suntem noi obligati sa mergem acum...
Parintii mei s-au simtit bine, eu la fel... si culmea, socrii s-au purtat frumos, mai ales soacra-mea.
Nu aveti idee ce bine m-am simtit cand cei care stiu de nunta noastra, din « miresica « nu ma mai scoteau… ehe… si cum ma mai rasfatau nasa si o vecina… Incepe sa-mi placa...
Fetelor, pe langa febra musculara si oboseala, am si racit si nu ma simt deloc bine... chiar sambata, cand m-am trezit, primul lucru pe care l-am facut a fost sa dau la bobocei. Ho, nu va ganditi la bebe ! Eu daca racesc, vars si mi-e rau tot timpul...
Si nu prea mai am voce, pt ca am chiuit... mirele si soacra mare, saracii, nici nu mai pot vorbi, din acelasi motiv...
Cand le vor aduce pozele, peste 2 sapt, o sa incerc sa pun cateva..
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
a.cicel spune:
Buna fetelor
Citesc si eu ce preturi spuneti voi si ma ingrozesc. Imseamna ca eu fac nunta foarte ieftin. Initial am vrut la Casa Armatei din Miercurea Ciuc, dar ne-am razgandit. Am rezervat sala de la Unuversitatea Sapientia din Miercurea Ciuc si am platit pentru asta 2 milioane. Nu mai platim nimic pana dupa nunta. meniul e 550.000 de persoana si are 5 feluri de mancare si 2 cafele. Noi trebuie sa ducem toata bautura si am ales si prajiturile sa le ducem tot noi. Acolo fac kg de prajituri cu 140.000 iar eu am o prietena care are laborator si imi face cu 85.000 kg. La fel si torturile.
La Sapientia ni s-a spus ca in meniu intra inchiriatul salii, bucatarii si ospatarii.
In concluzie, nu trebuie sa-mi fac griji ca ies prea scump.
bafta multa