Miresele anului 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

In sfarsit s-a lamurit treaba cu Laguna Blu. M-au sunat sa-mi zica sa vin sa inchei contract (eu facusem o rezervare in creion) ca au stabilit preturile si conditiile pt la anu'. Intre timp mai gasisem 2 persoane care au facut nunta acolo si erau f multumite. Am fost ieri si am discutat si am dat avansul pt 2 septembrie 2006.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Alinush, stati, nu dati cu pietre in mine, ca am zis ca daca am juma' de oameni am nevoi de juma' de bani, ca ma bazez eu pe niste chestii, de exemplu: eu nu vreau formatie, vreau DJ; nu vreau baloane de nici un fel, vreau doar floricele pe mese, si atat, ca ideea mea de restaurant e ceva care sa arate bine fara "impopotonari"; pentru verighete am o pista care o sa ma duca mult mai ieftin, adica o ruda...:); vinul il luam din traista, si alte maruntisuri care se aduna.......asa ca....sper eu sa fie bine. Daca nu, nici o problema, facem un imprumut mic, si se rezolva...
Cri. te rog mult, daca au stabilit preturile pentru Laguna Blu, nu-mi spui si mie cat e meniul la anu'? Oricum vreau sa merg in week-end acolo, macar sa stiu daca mai are rost sau nu.

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Ete ca m-am razgandit... nu mai scriu ce am facut ieri la un interviu la care m-a mancat undeva sa ma duc... spun doar ca poa' sa-mi dea si 100 mil, eu acolo nu mai calc ! decat dc ajung sa-mi iau sampania de la ei... adica de la Zarea...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andita

Alinush, stati, nu dati cu pietre in mine, ca am zis ca daca am juma' de oameni am nevoi de juma' de bani, ca ma bazez eu pe niste chestii, de exemplu: eu nu vreau formatie, vreau DJ; nu vreau baloane de nici un fel, vreau doar floricele pe mese, si atat, ca ideea mea de restaurant e ceva care sa arate bine fara "impopotonari"; pentru verighete am o pista care o sa ma duca mult mai ieftin, adica o ruda...:); vinul il luam din traista, si alte maruntisuri care se aduna.......asa ca....sper eu sa fie bine.

Nu da nimeni, scumpi, ca si eu tot asa gandesc... eu nu vreau flori decat la masa mirilor, dar vreau baloane... am formatie, nu Dj... avem bijutier propriu... nu mai visez la rochii de enspe mii de euroi, ci ma rezum la ce-mi permit si tot asa... ce, daca nu cheltui nu stiu cati zeci de mii de euro, pe care oricum nu-i am, nu-mi pot face nunta asa cum vreau ? ba da !...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

exista 3 variante de meniu: 33, 36 si 39 de euro...dar tipa cu care am vorbit ne-a asigurat ca cel de 33 e suficient. Celelalte doua variante au mici modificari. In banii astia intra manacarea (4 feluri) si 2 cafele.Ea zicea ca cel de 39 de euro e chiar exagerat si nimeni nu poate manca atat. Trebuie sa ai minim 100 de persoane obligatoriu. Am dat avans 12 mil.(aprox. 10%) si vom mai da inainte de nunta inca 20%. Nu m-a deranjat faza cu 20% pt ca a fost singurul restaurant (din cate am vazut) care mi-a placut. Celelalte aveau conditii mai greu de acceptat decat asta cu 20%. Faza cu comisonul pt chelneri e incerta. Adica pana anul asta nu exista la ei asa ceva...daca erai multumit la sfarsit le lasai si lor ceva...cat credeai tu. Anul asta am inteles ca patronul ar vrea sa bage o conditie de genul asta, sa dai ceva la sfarsit, nu 10%, mai putin, dar pana ieri cand am semnat contractul nu se hotarase nimic. Asa ca daca nu au bagat chestia asta in contract pana in momentul semnarii lui....nu cred ca au cum sa mai vrea asa ceva. Eu oricum am in vedere o mica "atentie" pt personalul restaurantului la sfarsit, in cazul in care suntem multumiti.
Ce zici...te mai duci?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by krelia

Apropos, ati apucat sa ceteliti postul meu de la pag. 20 al capitolului anterior?

Am citit acuma... ete, ma... te duci sa probezi... ete na, ca tot sambata ma duc si eu ! sic ! da' prin centru... sa studiez, sa probez si dc gasesc sa-mi placa, sa o si iau... asta dc nu am o oferta mai ieftina de facut pe comanda ce vreau eu...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

jesia, da', e draguta biserica aia...stai prin zona? ca si soacra-mea, tot p'acolo isi face veacu'..pardon...sta (iarta-ma Doamne )

tigrutz, hehe...tehnologie, dom'le, nu gluma!!! Imi aduc aminte si eu, de cand stateam cu mami si cu tati .....

Raza, da' io n-am zis ca ma duc sambata ..am zis doar ca intentionez sa o fac ..cand, nu stiu....

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Krelia da, acolo stau ...pe langa bisericuta........stau cu socrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

de ieri, citesc...si iar citesc si abia acum am recuperat tot ce ati scris voi cat am lipsit! Si pe cand am zis gata...am citit tot!...voi ati inceput un nou capitol!

Raza...imi pare rau ca ai aceste probleme cu soacra....

Gio...ma bucur ca esti bine tu si bb Marco...sunt convinsa ca vei fi o frumoasa ... asteptam poze multe!
...in legatura cu numele sunt total de acord cu tine...eu vreau numele meu in continuare, iuby vrea si el tot numele lui...asa ca inca nu stim ce vom face dar m-am gandit la fel ca si tine....cand o sa fac eu un bb care va fi numele lui? Ne mai gandim, oricum decizia e grea!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

...am uitat Bun venit! noilor miresici!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput