Copilasi de oct-noi-dec 2003 (66)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

N-am putut sa ma abtin si am mai pus vreo 6 poze.
Acu' ca am invatat sa le descarc singura....o sa o iau razna sigur.
http://community.webshots.com/album/477133571plATaQ/1
La albumul cu zana lui mami.
Gata am plecat....va povestesc mai tarziu.Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Am gasit o d-na sa vad cum este si daca nu, apelez la d-na de pe net care m-a contactat.
Alexa e in parc, cred, si eu ma odihnesc pana vine, azi mergem dupa 17 si e un pic mai bine ca am toata ziua la dispozitie dar va fi un trafic.....Doamne ajuta sa trec si de ziua de azi.
In rest ma bucur foarte mult ca este soare si ca nu au cazut frunzele. Abia astept sa merg la ziua Radu....
Va pupic si ne mai auzim.

La multi ani!!!! zilnic sunt aproape sarbatoriti.

Paulacu Paul sau David???? 29+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

O.K, Paula te asteptam. ti-am dat PM.
Fetelor si eu sunt anticalcat - numai strictu' necesar, bine ca al meu nu poarta camasi regulat, el se imbraca mai sport. si acu' vine iarna si nu mai tre' sa calc asa mult. Ce e mai nasol e ca io nu ot sa ma duc in pulover la serv., dar mi-am luat niste bluze care nu se calca.
Va pupicesc ca trebuie sa mai dau niste tel.

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

off, ce uituca sunt:

LA MULTI ANI ANDREEA!

sa fii sanatoasa si fericita si sa iti bucuri parintii.

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Multumim pentru urari fetelor....
Elena...sper ca esti bine...am incercat ieri s ate sun pe celular dar n-am reusit sa te prind...poate bateria..sau nr. care il am eu nu e bun.Ati avut un an greu...sper ca toate necazurile s ase opreasca aici...Macar casa sa reusiti sa o puneti la punct daca e asigurata.Stiu ca e vorba de timp..dar asta e!!Numai bine...sper sa reusesti s aintri pe forum sa ne spui cum mai sunteti.
Adriana..felicitari pentru bb3, sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara si fara probleme...Esti o mamica curajoasa...
Supermami...as vrea eu sa-i las parul putin mai lung..dar nu pot ca nu vrea sa-si tina nici o agrafuta nimic in par...si ii intra parul in ochi.V-am vazut pozele...superba cretofolina ta...Si..felicitari pentru cadoul sotului tau...dar are gusturi nu gluma...ai sa fi o donsoara de 18 ani...Si soacre de-astea sa tot ai...oare ce-ar zice altele???
Valeria..cred ca e ceva cu copiii astia..Si Andrea a inceput sa nu mai vrea in patul ei...adoarme la noi in pat dupa care facem transferul in patul ei.dar, daca se trezeste noaptea tre' sa o luam inapoi la noi..Si se crizeaza rau de tot daca nu e asa cum vrea ea.Mi-a placut mult puloverul pe l-ai facut...cu mult gust si e special tare...Si..bine ca Luca bea lapte.Lui Andrea de cand i-am scos biberonul nu prea ii mai trebuie lapte, desi educatoarea imi zice ca la gradi bea lapte fara probleme...Macar sa bea acolo...
Paula...sper sa gasesti pe cineva care sa vina sa te ajute...de-acum o sa -ti fie din ce in ce mai greu si dupa ce vine bb2 nu mai poti sa te ocupi si sa iesi la fel mult ca pana acum.
Zeeva...multa sanatate si sper sa-ti treaca cat mai repede.Mai intra sa ne spui cum esti...
Fetelor...am pus si eu poze in almumul oct.2005 si de la aniversarea lui Andrea.A fost tare incantata la gradi....A suflat in lumanare, doar ca era asa cam speriata ca nu stia ce se intampla, si de ce toata lumea se uita la ea.Au cantat in franceza...au dansat, s-au simtit bine copilasii.
Haideti ca acum trebuie sa ies..sa mai dau niste telefoane..
Pupici si numai bine...

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Fetelor dragi, spunem si noi de astazi deja LA MULTI ANI MATEI SI RADU! ca nu stim maine daca apucam.
Dragi flacai, sa cresteti mari, sanatosi si mintosi, si cu succes la domnisoare!
Carmen si Florina, multi pentru voi, sanatate, putere si rabdare, si sa aveti numai bucurii de pe urma acestor copii minunati!

Pupici de la noi pentru toata lumea!

Venera , mama lui Markus: ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Fetelor...m-am uitat acum la aniversari....si-am vazut-o pe Allya..mai stiit ceva de ea??Mi-a scapat mie ceva...sau ce face??ca tin minte ca intra tot timpul pe-aici..era doctorul nostru...
Carmen...o sa ajungem si pe la voi..nu stiu cand..poate chiar am sa o tin acasa pe Andrea intr-o zi si va facem o vizita....Pupacim pe Mateiutul...I-ai mai gasit gradi???

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La multi ani si din partea noastra!!!!!
Noi abia asteptam sa venim maine, nu stam mult ca plecam de la 10 dimineata si avem mult de umblat si pe la multi dr. si mergem si la o conferinta.....unde va fi filmata Alexa si o da seara la stiri. Deci va fi o zi foarte incarcata, speram sa ajungem si sa nimerim, am vorbit azi la telefon si am aflat mai multe detalii.
Noapte buna si pupici tuturor, mai multi celor sarbatoriti.

Paulacu Paul sau David???? 29+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani, Matei si Radu!!!
Sa fiti niste copii ascultatori si sa va iubiti parintii.
Vrem multe poze de la petrecere.
Paula, fain ca va fi televizata Alexandra. Asteptam impresii.
Sympa, nici eu nu mai stiu nimic de Allya. Nu a mai aparut nici la subiectul cu America. Sa speram ca sunt bine.

Numai bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

La multi ani, Matei si Radu! s-aveti parte de petreceri frumoase si multe, multe cadouri.

Pozele noastre
Poze noi

Mergi la inceput