Copilasi de oct-noi-dec 2003 (66)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Wow, Alexandra, supeeeeeeeer! Si eu, in visele mele mai....ascunse, imi doresc mult chestia asta. Mai ales de cand s-a nascut Markus, stiti voi......
Pe mine ma intereseaza tot, detalii, cat costa, absolut tot!
Marea mea intrebare e insa: ce se intampla daca mai vrei un copil, cat de compatibile sunt silicoanele cu sarcina, cu alaptatul etc. Te-ai interesat?
Si, above all, intrebarea de baza: cat costa?
Iti tin pumnii si astept cu nerabdare pozele "before" si "after"
Pupam papusica frumoasa Isabel si pe mamica ei sexoasa care va fi si mai sexoasa!

Valeria, m-ai dat gata cu pulloverasul ala. Mai, dar tu esti artista! Iti dai seama cat de scump ar fi intr-un magazin? E superb, culori super asortate, modele frumoase, plus ca se incheie cu 2 nasturi la gat (btw, cum, se face treaba aia, ca si eu am ceva habar de crosetat, dar chestia aia la gat n-am idee cum vine facuta). Dar, de fapt, de cand ne-ai aratat camera lui Luca mi-am dat seama ca esto foarte talentata! Felicitarile mele! pentru tine, pentru burtica si pentru capsorul blond pus pe sotii, Luca

Va pupam!

P.S. Avem cateva pozici noi aici.
Venera , mama lui Markus: ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Ven....pai treci la treaba...
Iti zic acum ce stiu, o sa fiu informata complet si corect abia dupa ce vorbesc du medicul.
Implantul e absolut compatibil cu o viitoare sarcina, de alaptat nu stiu, dar intreb.
Se fac o tona de analize inainte, de sange si control la san.
Operatia dureaza cam 1 ora si jum. Eu va trebui sa fac si o ridicare (mastopexie)...
Vreo 2 -3 sapt nu trebuie sa ridici greutati, recuperarea e totala dupa o luna.
Pe mine m-a convins mama soacra....Eu ma gandeam de mult, dar doar asa ca idee...
Cumnata mea si-a facut, am vorbit cu ea si a fost super ok.
Eu vreau sa aflu daca trebuie sa slabesc tot ce am de slabit inainte sau daca pot slabi si dupa.
Poze inainte....pot sa pun...da' nu se vede nimic ca eu si in casa port sutien cu "proptele".
Inainte de sarcina aveam sani f frumosi (nu sunt increzuta, dar erau chiar "spectaculari"...vorba unei prietene ). In timpul sarcinii cu bb si 30 kg...iar dupa...
Asa ca o sa-ti povestesc mai multe miercuri.
De pret....papi nu vrea sa-mi zica....e cadou de ziua mea...da aflu eu ....sau il pun pe el sa-ti scrie
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Si noi avem poze la 23.10.2005 si 8.10.2005. Acum sa vedem criticile.
Cum sa ma mai odihnesc cand da jos puiul din pat de-l pune pe oala, urca-l pe pat, dar s-a plictisit si se cocoata unde e mai mare dambul, adica pe burtica....si e o lupta continua. Nu mai spun ce-mi face in parc, vrea la leagane, se plictiseste si vrea la topogan ba nu la roata.....si ma alearga si ma pune sa o ridic si daca nu mai pot se apuca de plans....inca nu da din picioare dar o mai si pocnesc daca e prea rasfatata. Cel mai greu imi e la casute, e la 1.5m inaltime si e si gard si vrea peste si vrea sa intre si eu nu pot si vrea sa alerge dupa copii si eu nu ma pot tine de ea si nu va spun ce chin e pt. mine, ea nu are nimic. Plus ca nu pot sa stau foarte aproape de sasuta ca am burtica si unde????
Asa ca ....odihna placuta. Sotul are mult de lucru si nu poate sa ma ajute si se plictiseste si se enerveaza cand o vede cat de mofturoasa este....si prefer sa ....ma descurc.
Va pupic si ma grabesc, azi ma duc la consult si nu sunt inca gata, nici Alexei sucul, nici papa nici eu...
Pa, o zi buna.

Paulacu Paul sau David???? 28+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Paula...arati trasnet. Imi place tare mult. Acum am observat ca si tati vostru are ochii albastrii.....asa ca Paul/ David o sa fie blondolin si ochisorii albastrii.
Alexandra e o scumpa si o frumoasa si cu siguranta o fetita cuminte , sa nu dai na na la fetita.
Ma gandesc, n-ar fi bine sa gasiti pe cineva care in urmatoarele luni sa stea cu tine si sa aiba grija de Alexandra ?
Si acasa si afara....pana face cel mic macar cateva luni....sa te ajute cu Alexandra cat esti singura.
Nu stiu cam cat se cere pt asta, dar nu ar fi o idee rea.
Va pupam si aveti grija de voi.Fetelor am scris la parintii intreaba....ce nasprava facuram ieri cu copilul....voi ce ziceti ?Elena....voi cum rezistati ? Sper sa fie bine, sa aveti grija de voi si sa dati o veste dupa ce trece. Tinem pumnii tare.Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Buna fetelor!

valeria chiar te pricepi. Pe mine s-a straduit bunica-mea sa ma invete dar nu s-a prins de capul meu. Incepeam lucrul f. entuziasmata dar ma lasam pagubasa si il termina ea. Nu am rabdare. Felicitari.
super mami foarte bine ce faci, si eu imi doresc asa ceva, sotul meu chiar era de acord, dar de cand a vazut un documentar pe Discovery despre chestia asta a zis ca n-ar suporta sa stie ca mi-am facut asa ceva. Super socrela ta! eu stiu ca nu mai poti alapta, trebuie sa ti le scoti daca vrei sa alaptezi. Oricum e bine ca te sustin toti ai tai.
Paula si eu patesc la fel cu Raducu in parc, weekend-ul asta m-a terminat, si pe mine, si pe taica-su. El abia asteapta ca noi sa plecam in parc sa se odihneasca putin. O sa vezi tu cat de nazdravan e. Saraca burtica a ta! Alexandra are dreptate, incearca sa gasesti pe cineva sa te mai ajute si dupa ce nasti o folosesti in continuare ca o sa fie tare greu! Ai grija de tine! Oricum taare frumusele sunteti! Am vazut pozele..

Eu ce sa va zic? Raducu are rosu in gat, nu prea doarme noaptea, tuseste mult, nu-l mai duc la gradi vreo 2 zile, am vorbit acum cu fosta lui bona sa mearga sa-l ia acum si sa stea cu el - doar maine poate, nu situ ce voi face poimaine, sper sa-i treaca pana joi ca e ziua lui...

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Mergi la inceput

Buna fetele!

Paula, esti o draguta, iti sta tare bine parul si tot! Arati super! Iar Alexa e o scumpa si o cumintica, nu-i da nana
Si poate intr-adevar e buna ideea fetelor sa-ti iei o femeie, macar pana implineste juniorul cateva luni, ca prea te extenuezi tu! Multa putere si rabdare!

Boeru, pupam Raducul sa se faca bine pana la ziua lui!

Pupici la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
Mai, fetelor, mor de invidie cand vad ca la voi toate sunt pe roz. La noi e dezastru. Luca se trezeste in fiecare noapte ca vrea la noi in pat, ba azi-noapte avea chef de taina, isi cauta carticica cu zebra. M-a tinut treaza cam vreao oa si ceva. Se tot foia in pat. Ca sa nu mai zic ca al meu sot a mutat patul odorului langa al nostru, mai exact pe partea lui ca sa ne fie mai usor cand se treezste. Ca niba. Cum le dam, tot nu ne e bine.
Ca s anu mai zic ca nu imi mananca nimic in afara de laptic. Traiasca laptele! Altceva nu serveste nimic.
Sunt cam suparata.
Noroc ca mai este putin si se apropia timpul sa mergem la pediatru pentru varsta de doi ani.
Fetelor, am citit ca Elena, saraca, a avut probleme cu pacatoasa de Wilma. Masina ii e "sifonata" de la copaci, casa ravasita, n-are acces la net, decat celularul functioneaza.
Elena, iubita, sunt cu sufletul alaturi de tine si ma rog sa treceti cat mai usor peste problemele viitoare. Banuiesc ca, casa era asigurata.
Laura, frumoaso, iti doresc o viata plina de lucruri bune si sa fii o rasfatata de sotul si puiul tau. Sa fii iubita si sa te simti implinita cu inca un copilas.
La multi ani cu multa fericire!
Asteptam impresii de la sarbatorire.
Paula, esti o mamica traznet.

Pupicei,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Am vb azi cu Elenalove la telefon si ma rogat sa va dau vestile astea... mai multe amanunte va dau maine cand vb iara cu ea.. am avut o conversatie ff scurt.
buna,
Vesti de la ElenaLove: sunt bine sanatosi, a trecut pericolul de ei, casa le-a ravasito, masina e turtita de copaci, dar ei sunt bine sanatosi asta conteaza cel mai mult. O sa va sc si ea mai multe cand o sa aiba acces la net, momentat numai celularu ii functioneaza, telefonia fixa e la pamant.
O zi buna la toata lumea si copilasi sanatosi

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante
Exerciti Animate

Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA

Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITIVA BINE

Mergi la inceput

Elena, suntem alaturi de tine, sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa scapati odata de necazuri!

Vikinga, LA MULTI ANI! cu sanatate, impliniris si dragoste alaturi de baietii tai frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Eu o am pe mama dar cat poate si ea si acum caut in continuare femeie in casa, maine ma duc din nou la agentie sa vad ce-mi mai arata si poate gasesc pe cineva care sa ma ajute la treburile casei si atunci mama va avea mai mult timp pt. Alexa. Este foarte cuminte si super desteapta, sa vedeti cum ii plac cantecelele cu gesticulatii si cum face din timp gestul respectiv si cum imita si ea in legea ei de-ti vine sa o papi. Este un copil foarte cuminte si intelegator, dar ca toti copii mai face si mici obraznicii, daca le pot spune asa. Intelege sa stea cuminte, face tot ce-i cer, e foarte dulce, sa o vedeti cum se da cu parfum si cu ruj cum sat sa o dau si ....multe, este putin in urma fata de altii cu vorbitul dar e foarte inteligenta. Ma rog la bunul Dumnezeu sa aiba o evolutie ca pana acum de buna si sa avem si rezultate pe masura. Eu, tati...toti suntem foarte multumiti de ea, e un ingeras care se stie sa se faca placuta si iubita si care rade permanent si nu plange fara rost. Stie si de palma dar numai de a mea. Mai rar dar acum ma amuza ca dupa ce-i dau una isi da si ea una tot acolo si incepe sa rada, crede ca e joaca...???nu stiu ce-i in mintea ei. Aseara s-a inecat si i-am dat usor pe spate sa vedeti cum facea si ea si nu ajungea dar radea de mama focului.
Am vrut si eu sa fac o schimbare, ma plictisisem si sunt si grasa, si ....cum sunt gravidele si nu vreau sa nu arat bine pt. ca sunt gravida. Si dr. ginecolog m-a intrebat ca m-am facut frumoasa???? nu ca n-as fi ci asa....
Va pupic ca trebuie sa plec la recuperare si nu mai am timp sa o spal, imbrac...si sa plecam.
Multumim de aprecieri si sa va respectati si voi....nu ca nu v-ati respecta ci mai mult....
Pa.

La multi ani!

Paulacu Paul sau David???? 29+ siAlexandra

Mergi la inceput