Copilasi de oct-noi-dec 2003 (66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

pentru sarbatoritii care au implinit 2 anisori! Sanatate si o viata frumoasa!

Ciuf, multumesc de explicatii! M-am dumirit ce si cum, dar parca imi piere elanul de-a picta ceva pe pereti, ca n-am pic de talent...

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

LA MULTI ANI! tuturor prichindeilor care implinesc/au implinit 2 ani zilele acestea(David, ANdrei, Adrian-Antonio, Stefan)! Sa cresteti mari, sanatosi si mintosi!

Avem si noi cateva poze recente aici: http://community.webshots.com/album/425562306WPMRwP/1

Pupici!

Venera , mama lui Markus: ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Buna dimineata. Fetelor am gasit costum de Haloween, o sa fie muschetar. I l-am comandat, vine luni. De-abia astept, plus ca petrecerea lui este in aceeasi zi si o sa ramana costumati.
O sa pun poze. (poate cu ocazia asta pun si eu poze noi)
La multi ani Adrian - Antonio!
La multi ani Stefan!
va pupicesc!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Mey mey, toata lumea se pregateste de petreceri... succes!

mai fetelor, eu am asa o nedumerire: copiii vostri au mai luat mult in greutate in acest an? Ca Mariuca mea, de crescut a crescut, insa kile...ioc, cel putin de cand cu febra cea mare si lunga din iulie... am cantarit-o si are 12,100 la o farmacie care avea cantar electronic, si 84 cm, nu sunt sigura!

ma pun cu mancarea pe ea, sa o pufanez? sau s-o las in pace? ca i s-au cam dus pliurile pufoase de la manute si picioruse si de mancat mananca tot ce manca si la 1 an, cantitativ vorbind... ca n-am vrut s-o indop este in regula? la voi cum e?

nu ca as vrea sa compar mereu cu alti copii, insa e inevitabil, sunt la noi in fata blocului copii de aceeeasi varsta sau cu 2-3 luni mai mari ca Mariuca, mai frate si au niste manute mari si ... groase, zdravene, se simte diferenta cand ii tii de mana...

si alta chestie care imi sta un pic pe creier, de ce sunt unii copii palizi la fata? ca doar ii scoatem afara, mananca multe fructe si legume...totusi,n-au culoare... de ex, noi cand am fost la tara, era Mariuca asa imbujorata si vioaie si de cand se trezea statea afara... sa fie asta? aerul nostru poluat de la oras?

v-am zapacit...scuze,

va pupacesc

Mami Gabriela si fetitzuca Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La multi ani! tuturor.

Paulacu Paul sau David???? 28+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Uki, stai linistita, ca si eu am aceleasi probleme ca si tine
Si Markus mi se pare prea palid, desi mananca tot ce trebuie, cum zici si tu. Iar cu greutatea la fel, de la 1 an, cand avea 12 kg, acum nu stiu sigur, dar daca are 13 kg e muuuult. A stagnat in greutate, dar a crescut in inaltime, stiti ca ne laudam cu vreo 93 cm!
Asta daca te consoleaza cu ceva.
Acuma, paloarea la noi poate fi de la pb. cu ficatul, date de mononucleoza, iar stagnarea in greutate tot de acolo...........asta ca sa ma consolez eu singura!
Lasa mai, sanatosi sa fie, ca s-or ingrasa ei la......pubertate!

Venera , mama lui Markus: ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna!

Ven, pai vezi? Markus cel putin a crescut in cm...
eee, lasa sa nu se mai ingrase la pubertate...am vazut eu pe pielea mea

apropo, sotul meu aseara a trecut prin Bistrita... cica a facut un frig la o pensiune din oras...e tare frig la voi!

weekend placut si petreceri frumoase!

Mami Gabriela si fetitzuca Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Buna fetelor!
Nici al meu n-a mai luat foarte mult in greutate, si am inteles ca asa este normal, s-a lungit foarte mult , are in jur de 97 cm, iar ca greutate 14,200 Kg.,a luat aproape un kil in mai mult de 7 luni. Dar arata bine. Are niste muschi la picioruse....
Sa ne traiasca bubulinele si sa ne bucuram de ei!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Am citit ce ati mai scris, dar n-am scris nimic.
Adevarul e ca ma simt cam rau, ma tot doare capul, ma simt obosita de cateva zile....n-am chef sa ies...n-am putere sa fac nimic. Si nici nu pot sa mananc. Mi se face foame doar pe seara si atunci ciugulesc cate ceva.
Ma gandesc sa iau niste vitamine ceva.
Oricum am mai pus niste pozici noi dragute.
Unele chiar sunt dulcele rau.
va pupacim tare si revin cand imi trece macar durerea de cap
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Gata, am pus pozele
Va mai zic si eu doua vorbe despre mica noastra.
E absolut incredibil de iubacioasa. Acum spre exemplu stau cu picioarele cocotate pe canapea, iar Isabel e ca o maimutica cu ele in brate stranse tare si ma pupa non stop.
Ne pupa tot timpul pe amandoi, cu zgomot si cu strans in brate....e tare tandra si lipicioasa.
Vorbeste foarte bine, e politicoasa. Zice cu placere, te rog, merci ( asta de mult ), sanatate (cand stranutam sau tusim), hola, adios...copil binecrescut...chiar si biunica a zis asta :))
E ascultatoare si cuminte in general.
A cam inceput sa bata copiii...cand o supara. Da cu capul sau ii impinge.
Are o pasiune deosebita pt pantofi, parfumuri si mingii.
De cateva zile ma pune sa o mazgalesc cu pixul pe manute, burtica si picioruse....si e tare incantata....isi arata burtica pe peste tot. Avem si o poza cu o opera de arta de pe burtica :))
Canta ffffff mult si ffffff tare. Danseaza cum aude putina muzica.
Ii plac bebelusii, cu cat mai mici cu atat mai bine....asta ne bucura Ei, asa in doua vorbe am updatat-o si pe Isabel Ma duc sa mai inghit o pastila ceva ca-mi plesneste inteligenta...nu mai pot.Pup pe toata lumea
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput