Vesti (bune) despre Adélie

Vesti (bune) despre Adélie | Autor: Otilia

Link direct la acest mesaj

Vesti, vesti, avem vesti!!!

Am fata mare!... Sa va spunem fuga ultimele noutati:

Azi i-am facut testul de urina (i-l fac in fiecare luna, acasa, caci e sub observatie de cind cu infectia urinara...) si ca sa evit sa-i lipesc saculetul steril, am dezbracat-o, am pus-o frumusel pe un prosopel si asteptam sa faca pipi, cu bandeleta pregatita.
I-am dat si un biberon cu apa, ca s-o "stimulez" putin.
Prima surpriza: stie sa tina singura biberonul si sa bea din el!!!
Cum nu facea nimic, m-am gindit sa o pun pe olita (un hipopotam haios foc) si sa incercam... Si aici am avut cea de-a doua surpriza: cum am pus-o pe olita, a dat drumul la pipi... Ce bun, cuminte si destept are mama!!!
O alta veste buna este ca testul de urina a iesit negativ (uf!)
Si cum nu v-am spus pina acum, Adélie cinta de mai bine luna de zile: LALALA-LALA si de citeva zile, pe linga multe alte silabe zice si: DRING-DRING

Va pupam, ne pare rau ca ne-am laudat asa de mult!...

@+...
Otilia & La Adelita (8 luni)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

bravo!!!! ai fata mare, domnishorica ce mai. mane poimane zgornejt pretendentii cu matura dila usha :)

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Ce mare ai crescut Adelita si ce bravo esti
Asa s-o tii si s-o bucuri cat mai mult pe mami!!!

Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz

paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza

album: http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Bravo Adelita,mami e tare fericita!Eu am pus-o pe Simona la olita si nu face nimic.Sta jumatate de ora si se tine de parca nu stiu ce i-as face.Are un an si 4 luni.Cum sa facem cu pipi?Daca o intreb unde face pipisau kk imi arata pampers-ul.Dacao inreb ce face acolo stie sa spuna ca face pepe si kk.Cum sa facem la olita?

Va pup,

Gabi si Simonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Felicitari pentru Adelie
Si nu mai spune ca iti pare rau ca o lauzi. Foarte bine...toate mamicile trebuie sa fie mandre si sa-si laude minunatiile.
Doar sunt ce avem noi mai de pret pe lume, nu?

(5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Multumim tuturor celor care ne-au citit povestirile, si mai ales celor care ne-au raspuns!...
Mai avem o veste mare: azi am observat ca iubita mea cea mica are deja 2 dintisori care au strapuns gingia!!!
Fara febra, fara diaree... doar cu o noapte nedormita. Asa mi-am explicat agitatia ei din ultima vreme!!!
Ce sa va mai spun... mi-au dat lacrimile cind am descoperit-o si pe asta!!!
Ce de bucurii ne aduc puiutii nostri!

Va pupam pe toate mamicile si pe toti copilasii dulci!!!

@+...
Otilia & La Adelita (8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Mai ce fata are mama! Si frumoasa si desteapta si disciplinata!
Sa-ti traiasca Otilia si poate pina face anul ai rezolvat-o deja cu scutecele! Mult succes si sanatate!
Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Hei, Otilia, bravo voua! Ai mandruta mare, ce mai! Noi avem, in sfarsit, 1 dinte iesit abia la 1 an! Suntem norocoase! ca nici a mea nu prea a plans, doar sclifosita in timpul zilei.
Mi-ai dat un impuls ca eu nici macar nu am cumparat olita

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florys spune:

Felicitari Otilia ptr. cei doi dintisori, si la cit mai multi cu cit mai putine dureri daca se poate...

Florentina

"Sanatate ca-i mai buna decit toate!
Albumul:
"http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=48&cid=473

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Draga Otilia,
Vreau inainte de toate sa-ti multumesc pentru ca ai impartit cu noi bucuria taDesi cu intirziere,vreau sa te felicit si eu pentru Adelie Iti multumesc pentru ca citind in ziua in care ai scris mesajul faptul ca Adelie tine singura biberonul,a doua zi dimineata am incercat si eu cu Alexandros si Yannis si au apucat sticla si ...au muncat SINGURI!!! Am continuat asa si seara,Yannis e putin cam lenes,dar se va da el pe brazda!!!
Simbata seara a venit Alina,nasa lui Alexandros si ne-a adus si OLITA...incercam,dar inca nu avem rezultate...din nou Yannis e mai biziit...nu prea vrea nici in joaca sa stea pe olita...
Cit despre dintisori...ACUM AVEM 8 !!!
Multe pupicuri la toata familia

Theodora, Alexandros, Yannis(11 luni...)
Duble the joy,duble the love,twins are a blessing,from above...

Mergi la inceput