Copii din 2002 (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Lucia am venit sambata noapte pentru ca vremea era urata, si luni tre sa mergem la gradi!!!
O sa mai avem un drum in bucuresti pe 28 oct si we acela cred ca il stam in Buc...poate ne vedem atunci!!!
A fost mare agitatie cat am stat in Buc, am fost la Siab, ne-am vizitat prietenii si l-am cam stresat pe David, ziua nu apuca sa doarma si noaptea pe la 12 ajungeam acasa...(saracu a ajuns chiar sa ceara el de mancare!!!)

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

O, da inteleg, si stiu din proprie experienta, cand locuiam in SIghisoara si veneam in vizita la ai mei, era atat de stresant ca toti voiau sa ne vada, sa ne intalnim si nu apucam sa ne tragem sufletul.Saracul David, lasa, mai bine ca ati ajuns mai devreme acasa sa va refaceti si sa isi revina si el pentru gradi. Frumoase poze ati facut pe unde ati umblat.Noi suntem bine si maine o luam si noi de la capat cu gradi.Faza e ca nu stiu ce naiba am, sunt intoarsa pe dos de cand tot ii aud p-astia cu posibila pandemie de gripa. Pana ieri nu am avut nimic, dar azi parca m-au apucat fricile.Hai sanatate multa la toata lumea!

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august-octombrie 2005Opere de artaDesene LiviuNoutati

Mergi la inceput

Multumesc Lucia!!! Am vazut niste privelisti tare frumoase pe unde am fost...am vazut chiar si capre negre...le-am facut poze dar erau cam departe si nu se vad foarte clar!!!

Pe noi ne-a innebunit traficul din Bucuresti, tataie (a lui DAvid) sta in Tei si trebuia mereu sa trecem prin Obor, si din obor pana pe teiul doamnei faceam aproape o ora!!! plus ca am avut si pana, si masina tura aiurea...(cablul de acceleratie...)!!!

Maine la gradi!!!

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Ce mai fac copilasii la gradi??? David parea azi dimineata incantat ca va merge la gradinita si a ramas bucuros...(s-a trezit la 10 oricum!!!), sper ca si maine sa fie la fel!!!

Cand le iese al 2-lea rand de masele??? David deocamdata are doar 4...

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

HelleneC mersi de idee, nu imi dau seama ce o deranjeaza la gradi. Vineri nu au mai fost probleme cu kk, insa vechiul text: ii curge nasul, e racita (interesant, cum ajunge acasa, nu mai are nimik)se scarpina dansa nu tine minte ca i-am spus, copilul are eczema atopica, e sub observatie medicala, e sub tratament, insa da sfaturi la kilogram: faceti ceva cu ea sa nu se mai scarpine. Ungeti-o cu crema de exemplu. "Experta" mai da cateva sfaturi, de parca eu in mod intentionat i-as fi umplut hainele copilului cu purici si tantari sa se scarpine cat mai tare. Mai vedem azi dupa masa ce ma asteapta:)

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Doamne, Gabi, ce lume nebuna!Sanzi habar n-am cum e cu maselutele. Cum s-a trezit la 10? Pai voi la ce ora incepeti programul de gradi? Adevarul e ca lui Liviu i-ar prinde taaaaaare bine un program din asta care sa il lase sa doarma cat vrea dimineata.Noi dupa 11 zile de absenta de la gradi, deja ne asteptam la aceeasi poveste. Dar nu a fost asa de urat la cum ma asteptam. Adica a plans cand s-a trezit si a aflat ca mergem la gradi apoi a mai plans acolo cand am inceput sa il schimb insa s-a straduit sa inceteze din plans chiar inainte de a pleca eu de acolo ceea ce pana acum nu s-a mai intamplat.Ce draguti au fost doi copilasi care au venit sa il imbratiseze si sa il mangaie ca sa nu mai planga, dar el, nesuferitul, ii impingea si le zicea sa il lase in pace. Of, of!

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august-octombrie 2005Opere de artaDesene LiviuNoutati

Mergi la inceput

David azi a facut pipi pe el la gradi...nu stiu cum se intampla, dar "accindente" are numai la gradi...mereu incremenesc cand il vad cu pantalonii de schimb pe el!!!
Si colegii lui s-au bucurat cand l-au vazut azi la gradi!!! Si mai are 2 colegi noi...

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

sinzi, nu-i frig la gradi? Oare copiii nostri nu stiu ca au voie sa iasa la wc si in afara programului de "mergem toti afara la wc"? La noi se merge din ora in ora, si totusi sunt accidente.

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Multumesc Hellene pentru sfat.
Noi avem vesti proaste. Suntem in continuare bolnaviori, nu mergem la gradinita, facem febra peste 38 grade C o data pe zi si tusim de ti se rupe sufletul si la propriu si la figurat!. Deocamdata ne doftoricim cu antitermice, picaturi de nas, Ambroxol, Aerius,Hexoral, dar astazi ne ducem la doftor sa ne vada si sa ne asculte la plamani.
Dr -ita noastra ne-a recomandat sa nu luam deocamdata antibiotice, "pentru a lasa organismul sa lupte" ! Si ce lupta saracutul!

Asta e! Avem in total 14 zile de gradinita efectuate si doua reprize de raceli/guturaie/ viroze .

Va pupam si va dorim sanatate tuturor.

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/corneliap33/my_photos
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Sanatate si refacere grabnica, bolnaviorilor si celor cu capusoarele sparte !
Cristina este bine, se bucura de gradinita si este mult mai comunicativa fata de anul trecut. Cred ca varsta ideala pt. gradi(ca tot intreba Nadina), este undeva intre 3 si 4 anisori.
Sinzi, nu cred ca este prea slabut David, el neavand 3 anisori, inca. Cristina are 14,2 kg si 102 cm, iar d-na. doctor care se ocupa de diabetul ei, spune ca este bine pt. varsta ei, desi mie mi se pare subtire.
Al 2-lea rand de premolari iese undeva in jurul varstei de 2-2,6 ani.
Cristinei i-au iesit la 2 anisori, dar ea a fost precoce la capitolul dentitie.
Sanatate si numai bine !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58864" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59034" target="_blank">Copilasi din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput