Intarziere de ciclu
Mi-a intarziat ciclul vreo 5 saptamani..
Nu ma felicitati ca sarcina nu este sigur (nu am avut cu cine pana acum o saptamana
)...
Anemie nu am, piule nu mai iau de 7 luni...stresata nu pot spune ca prea sunt...
Care sa fie cauza??? Inca nu am ajuns la ginecolog
tot ma gandesc sa mai astept un pic...
A! Inainte de sarcina imi intarzia mereu, dar dupa ce am nascut imi venea la timp...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radu
si David
Raspunsuri
ILUCAE spune:
sanzi_ana , cred ca ar putea avea mai multe cauze intarzierea menstruala , printre care cea mai des si evidenta cauza intalnita este o dereglare hormonala , pe care insa nu o poti trata sau descoperi singura , asa ca sfatul meu este sa mergi la medic pentru a descoperi care este cauza pentru care menstruatia a intaziat sa apara .
Elena +
Alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iluca_me/my_photos
liris spune:
Sinzi poate ti-a fost frig ?
eu am facut o data plaja pina la sfirsitul lui septembrie ...si dupa aia am tot asteptat ciclul... ptr ca binenteles ca intram si-n mare. nu m-am dus la medic insa ... a fost destul de nasoala situatia ... in final a venit singurel.
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
sinzi_ana spune:
Ce este o dereglare hormonala? Si care sunt riscurile??
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radu
si David
ILUCAE spune:
Dereglare hormonala ,adica , noi in corpul nostru avem mai multi hormoni datorita carora organismul funcioneza , asigura functionalitatea buna a unor organe , de exemplu in cazul tau ,organul genital , iar cand acestia sunt in exces sau prea putin produc asa numita dereglare homonala , explicatia stiintifica nu stiu sa o dau ,sper ca nu te-am ametit
.Cat de grav este doar un medic iti poate da acest raspuns .
Asta doar in cazul in care intradevar ai o dereglare hormonala , poate fi si o raceala asa cum spunea cineva mai sus , nu stim , de aceea este mai bine sa mergi la medic , daca intradevar ai vreo problema , poate ca nu ai , este mai bine sa mergi la medic.
ELENA +
ALEXANDRA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iluca_me/my_photos
dyany spune:
eu am intrerupt anticonceptionalele de 7 luni si mi-a venit de numai doua ori in astea 7 luni,am fost la ginecolog si mi-a zis ca daca eu vreau imi da hormoni sa iau dar parerea lui ar fi sa am rabdare ca toate astea se rezolva in timp...........asa ca ori astepti ori iei hormoni.......
Simonix spune:
Si eu am aceeasi problema: de 8 luni am oprit anticonceptionalele... si din august nu mai mi-a venit ciclul. Mi-au gasit un chist de 5 cm pe un ovar. Iau Duphaston de o saptamana... si inca nimic :( Asa ca fugi la doctor.
Pupi
Simona
asi spune:
Daca sigur sigur nu e sarcina,insemna ori ca ia vut ovulatie tarzie,orin i a fost deloc ori e talmes-balmes cu hormonii.
Oricum neparat fuguta la
.
Sanatate!
Familia mea
Razvan
cait spune:
Eu una am avut mereu intarzieri dak nu iau pilulele nu imi vine decat la 3-4 luni.cand am fost la doctor mi-a spus k sunt niste microchisturi pe ovare care se elimina cu anticonceptionalele si in momentul in kre nu le mai iau revin.Dr.Marinescu de la Giulesti mi-a zis k nu este nimic gravk-mi era frik k nu pot face copii dar o sa ma mai duc si aici sa vad alta parere.
de obicei aceste microchisturi impiedik ciclul.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
Cristina_C spune:
Daca nu vine si nu vine (mie imi intarzia pe vremuri si 6 luni, am avut amenoree secundara, ovare polichistice) poti face injectii cu progesteron sau poti lua progesteron (Medroxiprogesteron am luat eu) ca sa ti se declanseze ciclul. mult timp am luat ca tratament anticonceptionale si, cat le luam, imi venea in fiecare luna - cum intrerupeam - pauza - se crease un cerc vicios. Fa-ti o dozare hormonala si, daca e cazul mergi si la endocrinolog, nu numai la ginecolog. Eu la endocrinolog am ajuns de-abia la sfarsit, din proprie initiativa, pana atunci ginecologul nu m-a trimis niciodata la analize!! Mi-a iesit deficit de progesteron, asta cu 1 an inainte sa raman gravida. Endocrinologul mi-a dat un tratament tot pe baza de progesteron, fara contraceptive, insa.
Succes!
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14 decembrie 2002