Bazar umanitar (8)
Raspunsuri - Pagina 15

andreea_tx spune:
Eu diseara nu pot ca ma duc sa-i fac vaccinul antigripal pe la 18 si nu stiu cand scap de la cabinet.maine pot daca e bine asa sau cand ziceti voi.
andreeat

alinamoro spune:
159. Fusta stofa, lungime medie, grosuta, pepit ffff marunt alb cu negru, masura 40 (danyce, sunt la danateo) – 10 ron: alina morostes – 10 ron (12/10/2005: 18:54:13)
Nina, aceasta fusta este la tine? Am licitat ieri pentru ea, danateo zicea ca ii la tine.Ai putea sa mi-o trimiti la Arad prin posta? Am mai primit de la alte fete din Bucuresti colet de la bazar, daca da iti dau adresa pe PM. Mersi!

danateo spune:
OK, fetelor... atunci ramane asa: maine, la 12, in parc! Dar va rog: NU LA LEAGANE!!!! Piticu' meu e tare agitat si era sa si-o ia in freza cu leaganu' de vreo 3 ori! Hai sa ne vedem la debarcader, de ex. Dc e OK, ziceti! Va dau pe PM la fiecare nr meu de tel si vorbim!
Dana si nazdravanu' de Matei
http://www.geocities.com/bebe_matei
VA RUGAM SALVATI-O PE BELLUTA!!!!!!!
http://bella.netfirms.com/ro.htm

Lona spune:
quote:
Originally posted by roandre
Dragelor...pt bani daca vreti ii strang eu si ii dai pashoshei...eu stau la Piata delfinului...oarecum aproape de voi....am vazut si eu ca nu a raspuns nimeni la ideea de a strange banii.
Lona, la fel, daca vrei si daca fetele sunt de acord iti dau un nr de cont, ii virezi si eu ii scot fara comision de retragere si la fel ii pun cu ceilalti impreuna si ii dau pashoshei...sau NineB ca si la ea mai sunt bani si sta prin zona...tre sa facem intr-un fel sau altul.
Verificati daca am scris bine la total banutzi in lista...
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
Perfect, multumesc, astept contul!

danateo spune:
Mihaela, Andreea, a ramas pe maine la 12 la debarcader? Am deja nr de tel al Andreei, deci imi va fi usor sa o reperez, pe tine cum te recunosc, Mihaela?
Dana si nazdravanu' de Matei
http://www.geocities.com/bebe_matei
VA RUGAM SALVATI-O PE BELLUTA!!!!!!!
http://bella.netfirms.com/ro.htm

roandre spune:
Si eu vin maine la 12 acolo...macar sa va cunosc caci banuti nu am de dat inca. Debarcaderul este cel de langa restaurantul acela?
Am notat nr de tel si te voi suna danateo in cazul in care nu va gasesc/recunosc.
Eu...ma vedeti in pozele din semnatura....altfel, sunt bruneta, par mediu si am o fetita de 1 an si 2 luni in carucior rosu cu gri, sport.
Lona, iti dau pe PM nr de cont si imi spui suma pe care o trimiti si cand si cum ii primim banii ii scoatem si ii dam pashoshei.

PITI spune:
Rozi,eu te-am sunat a doua zi dupa ce am vorbit ,dar nu ai raspuns!Hai ,te rog,da-mi adresa ta pe PM si ti le trimit prin posta ,este aproape si imi este mai usor asa ,caci nu reusesc sa imi fac timp sa ajung la bile.
Trebuie sa dau si chiloteii de pus peste pampers ?

roandre spune:
Pashosha, pls verifica si tu totalul pe care l-am facut eu spune-mi daca e ok sau nu...
Inca ceva...eu nu am trecut in lista de la bazar margelele pe care le-ai oferit tu. Parca cineva zicea ca-ti da 50 ROn si mai era inca o fata care mai vroia. Nu stiu ce s-a intamplat pana la urma cu margelele ca nefiind puse pe forum ca produse nu le-am urmarit.
Deci, pls lamureste si aspectul asta si vezi si totalul si spune daca e bine.

loreema24 spune:
Da PITI trebuie sa dai si chiloteii de pus peste pampers. Cum facem?
Eu stau in sect 4 pe la Piata Resita , ne putem intalnii prin Tineretului, Orasel , Carol, Piata Sudului sau iti trimit adresa mea pe PM?
Apropo, cu banii cum fac? Tii dau tot tie sau ii pot depune intr-un cont? Ca e prima data cand intru pe aici si nu stiu cum se procedeaza.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex are nevoie de ajutor!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema Ramona &
Loreema (6 sept 2004)