Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (84)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

La multi ani tuturor celor ce s-au sarbatorit in ultimele zile. Sunt cu sufletelul alaturi de voi si va doresc din toata inima multa sanatate si toate cele bune.

Ana Miti, ma rog pentru puiul tau. Fetelor, haideti sa ne mobilizam, as vrea sa o ajutam pe mamica lui Alex sa aibe grija de el, cum facem?
Concret, propunerea mea ar fi sa contribuim financiar pentru acoperirea costului lunar al testelor. Ce spuneti?

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Intrasem sa zic ceva asemanator, nu mai stau sa deschid capitol nou acum
Pe langa strigarea la mobilizare sa strangem ban cu ban si sa acoperim cat de cat cheltuielile (100 mii daca dam fiecare ii acoperim luna), as mai avea o sugestie/propunere: la cele ce tin bazarul (fost) pt.Bella: ce ar fi sa strangem si pt. Ana acolo sau din suma care s-a strans peste deja sa ii dam Anei sa cumpere aparatul (zice ceva de 300 USD)? Mi se pare firesc asa sau, de ce nu, deschidem bazar pt.Ana separat!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI DRAGA TRISTAN,sa traiesti,sa cresti mare ,sanatos si fericit...cu scuzele de rigoare,multi RALUCULE,sa-ti traiasac baietelul!
LA MULTI ANI SI SCUMPULUI ALESIO, si mamicei tale,sa fi fericit toata viata!
LA MULTI ANI si celorlalti copilasi,sa cresteti mari si voiosi!

Noi am fost plecati in weekend si nu am intrat pe net...vom revenii dupa ce citim din urma... pt toata lumea!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica de sept-oct spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59261" target="_blank">Continuarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Fetele, eu sunt deacord sa strangem bani. Dar cum facem? Deschide cineva un cont sau vorbim cu Ana-Maria sa deschida si sa ii viram acolo banii. Sau se ofera cineva sa-i stranga si apoi gasim o modalitate de a ajunge la Ana-Maria?
Se pare ca acum mai urgent este acel dispozitiv de administrat insulina fara ac. Stie cineva ceva de un astfel de dispozitiv? Se gaseste si in Romania? La ce pret este? Macar sa stim cat trebuie sa strangem deocamdata si apoi sa ne mobilizam si pentru celelalte teste.
Acum eu zic ca si acest aparat si acele teste sunt la fel de importante, dar sa incercam sa strangem bani macar pentru unul si apoi o sa strangem si pentru celalalt.
Ce ziceti?

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

[/quote]

Ionela3003-cat timp l-a tinut pe Alex tusea..ca pe mine ma dispera ca Inatot tuseste..mai ales noaptea..doctora a zis ca poate tine si o luna..dar...

[/quote]

anielas, si la noi a tinut tusea mai bine de 2 saptamani... insa ne-am tratat doar cu paracetamol, oscilococcinum si sirop de patlagina. Acum e bine, aproape nu-i mai curge nici nasucl si se implinesc exact 3 sapt. de cand a racit. Va doresc din toata inima sanatate, sa nu tina raceala la inuta atat de mult!

pt. sarbatoritii de ieri Andreea Bianca, Vlad
si de azi Ioana Alexandra, Alexia Anca si Raluca Maria (cu care ne-am intalnit ieri in cora!)

Adela, La multi ani cu sanatate si fericire alaturi de cei dragi!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput