Mamici de ianuarie-februarie 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 2
LunaNoua spune:
Si eu am primit carnet de gravida de la med de familie. Am fost cu el pe la controale, in spital cand am fost internata, dar nimeni nu a "sarit" sa completeze ceva in el.
Toanca, te asteptam cu nerabdare ;) 
Deea 22+
Maria28 spune:
Gio ,depinde de la doctor la doctor ,eu abia m-am transferat la ea si cred ca a vrut sa faca impresie buna ,sau poate chiar da la toata lumea fiindca are pe stoc .A ta poate intradevar nu are s-au nu mai are ,dar nu cred ca e o prob daca nu ai ,uite de ex la doctorita ginecolog nu ma trece nicaieri ,nu complecteaza nimic in nici un dosar...
Toanca te asteptam cu vesti despre tine si bebe al tau .pupici
19+
alina80 spune:
Am si eu Caiet de gravida, mie mi l-a dat dr. ginecolog, dar il uit mereu acasa cand ma duc la control. Nu mi-a scris in el decat o data, la inceput. Oricum, eu zic ca e important chiar daca nasti cu dr. tau, ca nu stie el exact la fiecare pacienta ce a luat si cand. Ar fi bine sa nu-l uit si sa am acolo adunate toate informatiile astea.
26+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
irinadum spune:
Buna fetele! Iar am intarzita la apel pentru ca am fost plecata toata dimineata si apoi am stat ca eram obosita. Vad insa ca voi ati scris nu gluma ba chiar sunteti foarte active.
Monika am sa afc spanac cat de curand ca pana ajung sa cumpar o sa mai treaca ceva. Si Denisa mi-a dat o reteta misto.
Alina starile astea de depresie sa pare ca se instaleaza incet incet mai la toata lumea dar ai sa vezi si ce repede dispar cand ne vedem puii.
Apropo de carnet de gravida eu am primit acasa prin posta ba chiar e foarte misto dar nu vad doctorul sa isi piarda timpul sa scrie in el ca are de scris ceva.
Giova ma amuza tare "intepaturile" tale cand e vorba de deschis capitole. Sper ca si tu sa o faci tot din amuzament.
Astery ai intrat in "silenzio stampa"?
Pisoi bine ca ai reparat calculatorul.
Fetelor azi noapte si azi toata ziua copilul meu mi-a dat din cand in cand cate una asa foarte rar si foarte incet ceea ce ma mira tare ca de obicei ma plesneste non stop. Oare e normal?
Irina 28+
irinadum spune:
Scuze ca am uitat Ioana tu ce mai faci pe unde esti ? A m reusit azi sa scot cartea la imprimanta ( 337 pagini
) si am si inceput .
Irina 28+
Denisam spune:
In Nord America nu exista caiet de gravida, dar fiecare doctor are und osar unde include toate observatziile, testele si ecografiile si dc se intampla sa nu nasti cu medicul tau in ziua respectiva, acest dosar se afla in spital, sau amternitate si e usor de accesat, nu mai zic ca ei nu vin de la inceput pt nastere, adica de al dialtatie 2-3, ci te urmaresc exact ep un monitor si stiu exact ce se intampa si dau instrcutiuni dc este necesar, si vin in sala cand esti pe la 9-10 ca sa scoate copilul, pin aatunci te urmaresc o armata de asistente si rezidentzi.( exceptii fac cezarienele si cand iti introduc epdiurala).
Denisa
24+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
miraklucker spune:
Dana, ce sa mai zic, pe Daria o car toata ziua in brate doar inca numerge, noroc ca nu e asa grea are numai vreo 7 Kg jumate, dar ia-o de jos, pune-o jos, car-o pe scari si asa mai departe. Astazi m-am apucat de aspirat si n-am fost in stare sa termin, 5 camere plus hol si baie.... Asa ca sotul meu cand a ajuns acasa ne-a trimis la plimbare ca sa termine el. Saracum nici nu a ajuns sa mance si s-a apucat de treaba, iar dupa a spalat si pe jos tot apartamentul. Nu se intampla prea des dar totusi e bine venit!!
Va trebui sa ma potolesc cateodata nu ma simt chiar asa de bine, eu mai am o teorie in ziua cand am nascut-o pe Daria am fost la cumparaturi, aveam porbagajul plin si eu ca desteapta m-am pus sa car singura bagajele pana la et 1 . Bine, ca le-am impartit eu in plase si plasute dar poate totusi a fost prea mult. Nu am simtit nimic dar noaptea mi s-a rupt apa. Cine stie, nici doctorii nu au gasit un raspuns exact.
si aici exista un carmet de gravida dar l-am avut numai la David, la el mergeam la spital la control, la Daria si acum am alt doctor care nu are asa ceva.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
Denisam spune:
Monica, uite am pus sub hainutzele Emmei cateva poze cu hainutzele primite, nus tiu dc se vad f. bien, dar ce-mi palce e ca pot face combinatzii intre fuste si bluze si fustele sunt captusite si pe elastic ca si pantalonii.Celelalte 2 perechi negre de pantaloni nu le-am mai pozat, ca is drepti si cu burtic.
Denisa
24+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Maria28 spune:
Ce mai fac fetele ,nu e nimeni pe aici 
Am pus pozicile cu bebelina
cu cine credeti ca seamana ?![]()
Denisa ,foarte dragutze toaletele ,cu siguranta ai sa arati superb in ele 
bluzita pe gri imi place cel mai mult ![]()
19+
AYUMI spune:
Buna,fetele.Ayumi nu este prea bine.Desi a luat putin in greutate,are glicemia super ridicata si,se pare ca,a facut si o infectie urata.Asta se intampla alaltaieri;am fost si ieri la ea,insa nici o schimbare.Doctorul zicea ca acesta e un mare hop pe care Ayumi va trebui sa reuseasca sa il treaca.Mai merg diseara la ea si va mai tin la curent.
Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118