Mamici de ianuarie-februarie 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Nu prea imi dau eu seama cam ce implicatii ar putea sa aiba condusul pentru burtica si bebe...
Ca doar nu impingem de masina!!!
Mi-e nu mi-a zis nimic dr., dar pe 20 am programare si chiar am s-o intreb daca e vreo interdictie.

Toanca si bebe Matei Alexandru 26+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza burtici,
VAd ca Emma este f. activa azi si ma bucur, Irina o sa revin sa iti spunc e ma citit intr-o carte f. buna, care se cheama" what to expect when you are expecting!"- e asa de detaliata, incat nu ai nevoie nici de medic in 99% din cazuri.
Cata, Toanca- mari burticile, asa spuen toata lumea ca pina la sf. lunii a 6-a burta explodeaza, apopi noi luam in greutate mult mai putin, dar bebe creste mult, la mine sotul nu rade, mai gluemste uneori cu grasu, ca in viata mea nu am avut 63kg, dar e ok, mai am voie inca 6 ca sa fiu in schema si sper sa nu mai pun mai mult, ca vad ca dc maninc echilibrat, nu se pune, eu am acum 63kg la 1.69, si avd ca 90% reprezinat burta, sa vedem cat pierd cand o sa nascToata lumea imi zice ca sunt mai frumoasa si ca de aia fac fata, eu nu cred
La multi ani ALINA M Si BIANCA!
Bianca, multa sanatate lui AYUMI si ma rog sa fie bine sa treaca cu bine si repede peste hop!
Fetele, haideti sa nu mai postam povesti triste, vreti, ca noi aucma trebuei sa ne bucuram de aceasta periaoda!

Denisa
24+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Fetelor, hai sa ne masuram burticile Ce ... numai bebeii sa ni-i cantarim ? Eu trec prima masuratoare in jurnalul de mamica:
-burtoi de 113 cm

Mai e mult pana departe ???

, Deea 23
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fatamuntilor/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Astery si mie mi s-a parut mare casa. Si gardul cu poarta ce apareau intr-o poza fac parte din ranch-ul vostru? (ca la peste 3000m, e ceva pamant!). O sa avetzi spatiu si pentru mai mult de un bebel!
Toanca, faina burtica.........si sarafanul. Caut si eu un sarafan maro, ca asha m-am saturat de salopeta mea de blugi! Tot mai fumezi cate putzin?
Maraki, ardei capia! SI cum suportzi arsurile de dupa? CA si mi-e mi-e asha o pofta de ei, dar mi-e frica sa nu-mi fie rau! Dar nici frica nu ma tzine departe, asa ca sambata mancasem o farfurie de ardei cu otet si placinta cu cartofi, halal combinatie.
Cat despre sofat, eu sofez de zor. In primul trimestru a fost nashpa ca mi se facea rau la volan. Acum e greu sa trag de volan si e drept ca uneori mai am si emotzii mai mult pt fetitza. In Buc, mare lucru nu ai ce patzii daca te loveste cineva, dar grija mea e la bebelusha. Asha ca momentanm fug si eu la orizontala ca azi am fost si raman leguma din cauza durerilor de burtica.

Bee 27+
si Fetitza

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Monica- sa ii traiasca baietzelul prietenei tale si sa fie sanatos!
CE fericite sunteti voi c din noiembrie putei sta acasa, eu dc imi iau concediu medical in 15 decembrie, sunt o fericita,asta dc nu cumva imi iese ceva cu placenta la control.

Irina
- sa-ti spun ce scria in cartea cu pricina despre msicarile neconstante ale lui bebe, ca ieri tot am vorbit noi ca ba misca intr-o zi mai mult, ba mai putin..Cartea spuen ca ei misc ain fctei de cum en simtim noi, dc suntem mai agitate, mai nervoase mai stresate, datorita adrenalinei, sutn si ei mai vioi, si invers. Deasemenea, ei pot avea ziel cand sunt mai activi si zile can dnu sunt.
Din saptamina 28 trebuei urmarit insa pe ceas si vazut dc in interval de 10min- pina la amaxim 1h misca de 10 ori atunci e bine, dc nu trebuie sa sunam medicul, cu toatae ca e posbil ca bebeii sa fie ok.Daca e ceva, mai intreaba-ma, ca ma duc direct la carte,e super, dc o vezi pe acolo cumapra-o ca merita fiecare cent.
Pupciei acuma!

Denisa
24+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am deschis un nou cap.
astery scriu impresiile sotului la cap. urmator.

poze
gio si bb Marco 26+

Mergi la inceput

Am uitat sa zic de sofat, si eu conduc si vreau sa o fac mereu, doar la spital am decis ca nu merg eu la volanCE e rau ina sta, nu am emotzii deloc, mi-a placut mereu, de aiai conduc de peste 10 ani, dar am decis ca totusi noaptea sa o las mai moale,doar inc az de necesitate!
L anoi e Thanksgiving Day luni, sarbataore mare, adica e liber si trebuei gatit curcan si umplut cu ce-ti place is placinte- eu fac cu mere si brinza, ceea c eo sa si facem, curcanul o sa fie mai mult grija sotului, eu cu placintele si ceva aperitive ca duminica si luni vom avea musafiri, dc e bal, bal sa fie, nu

Denisa
24+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput