cursuri pentru gravide?unde?

cursuri pentru gravide?unde? | Autor: calina73

Link direct la acest mesaj

sti daca in spitalul giulesti se fac cursuri pentru gravide/eu sunt in luna a 7 si vreau sa ma inscriu la cursuri pentru mama .daca nu se fac la spitalul giulesti puteti sa-mi recomandati alt loc?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

am inteles ca se fac si la spitalul Filantropia si la Active Center.

ariel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Pentru Filantropia, e bine sa te uiti si in http://reclama/filantropia.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alda spune:

quote:
Initial creeata de calina73

sti daca in spitalul giulesti se fac cursuri pentru gravide/eu sunt in luna a 7 si vreau sa ma inscriu la cursuri pentru mama .daca nu se fac la spitalul giulesti puteti sa-mi recomandati alt loc?

Eu stiu ca se face gimnastica pentru gravide la Giulesti, am luat nr. de telefon de pe un anunt din holul spitalului, de la intrare: 2249376/int. 173 sau 0723261393, eu inca nu am sunat, nu stiu detalii!

alda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lacramioara spune:

La pitalul Filantropia se fac sigur, eu am facut si am fost foarte multumita de cursuri, in fiecare joi la ora 17:00. Chiar e bine sa incerci sa faci cursurile.Te ajuta foarte mult. Nastere usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

si eu tot la filantropia am fost la cursuri (in 2002), joi ora 17, cursurile sunt grozave, iar daca te vei hotari sa nasti acolo, iti va fi mai usor, ca le vei cunoaste astfel si pe moase

Daniela si bb Anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca spune:

Eu am facut la "Active Centre' gimnastica si a costat 3$ sedinta, dar am vazut ca si la Giulesti se face gimnastica cu 45000 lei sedinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Si la Municipal " Scoala Parintilor" in fiecare marti de la ora 18 Eu o sa merg martea viitoare sa vad cum este .
Numai bine va doresc!!!

gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ENYA spune:

La maternitatea Filantropia, vezi si revista mami pe luna martie, e un articol despre acest subiect.
Succes si nastere usoara !
Amalia, mamica lui Vladi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

quote:
Originally posted by ilinca

Eu am facut la "Active Centre' gimnastica si a costat 3$ sedinta, dar am vazut ca si la Giulesti se face gimnastica cu 45000 lei sedinta.

ilinca

Am gasit referitor la ACTIVE CENTER urmatoarea adresa www.activecenter.ro Mult succes!

Theodora, Alexandros, Yannis(11 luni...)
Duble the joy,duble the love,twins are a blessing,from above...

Mergi la inceput