Am si eu o problema...
De la ce perioada incepe sa se cunoasca sarcina?
If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was
E cam repede ca burtica mare sa fie datorata unei sarcini.La mine s-a vazut abia pe la 10-11 sapt.Si cum zici si tu teste negative, simptome nik, CM la vreme...
Mergi la dr...pe linga teste mai se orienteaza dupa consistenta colului uterin sau poate folosi sonda vaginala pt echo.
adica sa se vada ca esti insarcinata? depinde de structura fizica a fiecareia dintre noi - cat esti de inalta, slaba, oase.
la mine s-a vazut dupa 6 luni, desi eu ma dadeam burtoasa si abia asteptam sa se vada.
Gabi
quote:
Originally posted by Gabrielama
la mine s-a vazut dupa 6 luni, desi eu ma dadeam burtoasa si abia asteptam sa se vada.

La mine a inceput sa se vada la 3 luni jumate.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
La mine s-a vazut repede, pentru ca datorita sarcinii ma balonam. Si eram tare mandra de burtica mea....
Ana Maria si bebe Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Eu la 2 luni deja aratam balonata!
Iar la 7 luni ma intrebau unii daca sunt sigura ca nu am gemeni! ![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">Alex, un baietel diabetic de 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
eu am tinut ascuns pana cam la 5 luni...
si atunci am anuntat eu, printr-o rochita mulata pe burtica, altfel cred ca mai stateam nitel...
si bebe n-a fost mititel, la 3950g...
La mine a inceput sa se cunoasca dupa 20 de saptamani si asta doar de cei care stiau; altfel, se putea spune ca sunt putin balonata. Sunt inalta, cu bazinul bine dezvoltat, bebe a avut unde sa creasca, am luat putin in greutate in sarcina, iar bebe nu a fost nici ea mare la nastere, 3 kg.
Andra,
de
printesa
(15 noiembrie 2004)