Specialist fertilitate Iasi, va rog!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

consultatia la Grigore - 300.000, lama - 200.000. mai mult nu stiu, ca nu m-a interesat.


Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Sar'mina fetelor sunteti tare inimoase!
Cristina, ai perfecta dreptate,nu mi-am dat seama... merg la privat...multumesc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

ti.l recomand pe Onofriescu.a rezolvat cazuri f f complicate,carora alti dr nu le dadeau nii o sansa.preturile sunt putini mai mai mari 500 000 consultatia,dar merita.si aparatura e super.bafta multa scumpo si sa ne tii la curent cand apare bbsi poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Pacienta Dr. Onofriescu am fost si eu aproape trei ani. Spun "am fost" pentru ca acum ne indreptam spre Cluj pentru ultima incercare care va fi FIV-ul.
Din punctul meu de vedere este un medic foarte bun,
Anul trecut in ian.am ramas insacinata tocmai cand facem o pauza de tratamente si investigatii si aproape renuntasem la orice incercare.
Ce ma impesionat cel mai mult a fost ca din moment ce a aflat ca sunt insarcinata (stiind cat ne dorim un copil si avand in vedere si varsta mea de 37ani) ma monitorizat foarte atent cu eco si analize BetaHCG in fiecare spatamana.
Din pacate la 9 sapt. sa oprit in evolutie.
Ma internat in spital doua zile si mi-a facut chiuretajul si cum eram cu adevarat in pragul unei caderi psihice, sa purtat minunat, si cand sotul a mers la el sa ii dea ceva, a acceptat foarte greu si ia facut chiar morala ca el ar trebui sa mearga la mine in salon sa ma incurajeze in loc sa fie acolo, si ia recomandat sa ma sustina si sa ma incurajeze cat mai mult, ca eu am plans continu din momentul in care am aflat ca embrionul nu mai avea activitate cardiaca, si aveam o durere de cap cumplita ca nu puteam nici tine pe picioare.
Poate e o chestie de impresie dar de obicei (si in timpul celor 6 ani de tratamente si interventii am avut de a face cu Dr. de tot felul) sunt foarte reci, si in principal -foarte multi- sunt preocupati de partea materiala.
Cat am stat in spital am auzit vorbindu-se foarte bine despre el, dar e posibil ca orice medic sa aiba si esecuri si atunci parerile pot sa nu fie bune.
Dupa ce am pierdut sarcina am mai facut monitorizari si chiar inseminari cu el, dar din pacate fara rezultatul mult dorit, si de aceea vom incerca la anul sa facem FIV la Cluj.
Daca o da Doamne Doamne sa raman ,e clar ca nu voi face naveta din SV-CJ, si mai mult ca sigur ca voi apela din nou la el.
Tel cabinet 0230276566.
Aici ai si un CV, dar cred ca e mai vechi.
http://www.infomedica.ro/who_s_who/onofriescu_m.htm

Multa bafta!


Ana

Mergi la inceput