Mamici de martie-aprilie 2006(16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Am uitat sa va spun ca bebe are 14,6 cm si 120 de grame

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Mama! am avut de citit 7 pagini!!!

Felicitari
celor noi,
celor care au aflat sexul lui bb,
si celor care l-au simtit in burtica!

Ariadna, eu parca mai tare mi-as dori baietel, si tare ma mir ca sotul vrea fetita, tind sa cred ca-si inchipuie ca o fetita e mai cuminte, adevarul e ca avem oroare de copii agitati, gen Nanny 911. Iti tin pumnii si sa ne spui cum e sa-l vezi pe bb la 3D.

Aida, mersi de corectura, intr-adevar am 13+. Ce repede trec zilele... Cu satinul ai mare dreptate, si eu il prefer, singura mea problema e ca tine rece si mi-e frica sa nu ma racesc, inca e cald dar eu sunt o friguroasa...

Cat, Nshiro, Maria - frumoase poze!

KIM & my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Tina, sper sa scapi de scurgerea aceea. Iar cu slabitul, bb sa fie sanatos, apoi... slabim noi. Durerea de spate e de la greutate, si mie mi se intampla, sunt mai grea ca niciodata, eu am oasele mici, muschii pe spate nu f formati, si coloana sensibila, tb sa ma menajez, si sa fac sport sa mi-i intaresc un pic.

Pispirica, imi plac si mie hamsiile, eu aici cumpar anchois in ulei de masline, si incearca cu paine prajita, unt si lamaie... Apropo de pofte, azi am simtit un miros de sarmalute ca la mama acasa, cred ca sambata asta ma pun sa fac si eu (ca altfel nu fac decat la Craciun).

Adar, fara nici o suparare, ma declar si eu antitabac si antialcool mai ales cand e vorba de sarcina. Ce-i drept nu suport fumul si norocul meu e ca f putini cunoscuti fumeaza, de fapt de cand sunt in Canada sunt f rar expusa la fum.

Nshiro, faina faza cu Haplea. Ziceai ceva de curatenie si treburile casei, sa stii ca si activitatile mele sunt aproape neschimbate, incerc sa profit si sa-l exploatez pe sot, dar e si el ocupat, asa ca pana face el eu deja am terminat din reflex. Sa vedem cat timp ne vom lauda cu asta ca in nici un caz nu trebuie sa ne obosim.

Ok, v-am dat destul de citit... sa merg si la culcare.

KIM & my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Luizax, pateul de ficat e interzis in sarcina. De fapt orice produs realizat din ficat. Pe langa pateu sunt interzise icrele. Eu am patit ca tine de la niste crenwursti care cred ca erau vechi. M-am tratat cu covrigi si iaurt. Ai grija si cu ceaiurile de sunatoare si musetel ca sunt trecute pe lista cu ceaiuri care trebuiesc evitate sau luate in cantitati mici.
Noe, trece-ti datele: de nastere, UM ca dupa data nasterii bebelului ar trebui sa ai 16 saptamani si cateva zile, nu 17.
16 fix

BB mic a lui GEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Buna dimineata burtici!!!...azi e ultima zi de munca din saptamana asta...deci o sa dooooooooorm in week-end ca de luni iar o luam de coada cu jobiku`

ANDREEA GEORGIANA bineinteles ca ne vom gandi la voi...poi na..se poate altfel?!?!?...nuuuuuuuuuuuuu!!!clar vom sta cu ganul la voi si te asteptam sa revii cu vesti faineeeee!!!
Serj imi pare rau ca is pacatoase injectiile tale,dar daca is bune pentru bebel...da-i inainte...Io fac Gravibinon in continuare si ala ustura de nu se poate ca e uleios, de asta stiu ca e cam aiurea...dar..bebe sa fie sanatos!!!!!
Pupici si la toate dutele!!!!zmuahhhhh!!!

Io 13 fix cu bebu_mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

'Neata burtici!

Vad ca scrieti, nu gluma! Mamaaaa,cat am de citit!

Eu am fost ieri iar in excursie la München la control. Slava Domnului, bebel e bine, sanatos si miscacios nevoie mare.
Tin sa va anunt ca avem 270 gr., medicul tot mustacea si zicea ca e cat 3 ciocolate aproape . in rest toate bune, i s-au masurat valva mitrala si valva interventriculara si e totul OK. Mai am de mers pana la sfarsitul lui noiembrie tot asa saptamana de saptamana la ei la control pt ca riscul inca nu a trecut,ma omoara drumurile astea dar pt bebi mic se merita tot efortul.

Luizax, cum te mai simti? Sper ca ti-a trecut! Baga si tu ceaiuri multe, asa cum ti-au zis fetele de musetel si galbenele sunt f bune! Sanatate multa!
Si eu stiam ca nu e voie ficat in sarcina, dar ce sa ne facem cu poftele astea?!

Nshiro, lasa nu te necaji ca data viitoare o sa-l vezi mai bine pe bebe! La mine era prea miscacios bebelu si nu putea sa-i masoare dr activitatea cerebrala, s-a chinuit 20 de minute sa faca asta. Eu stiam ca la o valoare a hemoglobinei sub 12 se administreaza preparate de fier, mai caut sa vad daca e exact asa.

Va pup pe toate si va doresc sanatate voua si bebeilor, succese celor care merg la control si am sa o duc pe Daria la gradi.

pe burtici,

Pozele noastre

Piscotel mititel

Catrinel 18+ si Daria Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Neata burticute!

Pe mine vad ca ma ia tot mai tare raceala, m-am trezit azi noapte ;a pp si nu am mai putut adormi pana pe la 5 din cauza gatului Mi-am pus comprese cu apa calda si spirt (orbecaiam azi noapte prin casa) si a mai cedat durerea. Azi bag iar ceaiuri si lamaie si miere si poate, poate nu se intinde raceala mai mult.

Lady Hawk cate gravibinon faci pe sapt? Eu fac unul la 7 zile, pana la 20 de sapt. Vai de nostru.

Serj imi pare rau ca trebuie sa faci injectii. Sanatate multa!

Cat felicitari pentru bebe. Ce mare e! Nu stii sexul?

Laura 16+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Fetelor sunt asa de fericita ca de o saptamana am inceput sa-mi dau seama ce repede creste burtica Pana la 15 sapt parca era, parca nu era, dar de atunci parca a prins aripi In fiecare zi o admir si o compar cu ziua precedenta si pare tot mai mare, nu fie de deochi

La greutate s-au adaugat doar 1,5kg. Voi ati luat mai mult in greutate?

Laura 16+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Laura Ioana si eu tot 1/7 zile si Utrogestan 4/zi : 2/dimineata si 2/seara intravaginal...tot pana atunci imi ajung fiolele...dar am sa mai vorbesc cu medicul meu...sa vedem ce mai zice.

Io 13 fix cu bebu_mic

Mergi la inceput

Lady Hawk eu iau doua duphaston pe zi, pana la 12-13 sapt am luat si doua utrogestan seara, intravaginal. Dar ai luat gratuit gravibinonul, nu?, ca e foarte scump.

Laura 16+
Puiutul meu

Mergi la inceput