Mamici de martie-aprilie 2006(16)
Raspunsuri - Pagina 12
Laura Ioana spune:
Luiza ete asa era sa mor si eu de durere de stomac intr-o noapte (bausem bors crud de la magazin si cre' ca era cu sare de lamaie) si pe la fro 3 noaptea ma trazni ideea: am baut un iaurt (activia) si mi-a trecut pe loc, de nu-mi venea sa cred!
Laura
16+
Puiutul meu
tcelen spune:
am mai gasit un site care prezice sexul:
http://www.indiaparenting.com/pregnancy/boyorgirl/index.shtml
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
Lady_Hawk spune:
quote:
Originally posted by jane04
Tina ai grija de tine si de bebel ! Eu zic ca daca pata este maro nu ar fii ceva grav...am mai auzit.Oricum strange-i pe aia de gat sa-ti dea un ginecolog Domne' pai cum vine asta ? Sper sa te faci bine si sa nu fie nimic grav !
Fetelor ajutati-ma cu vaccinul antigripal ! Ce sa fac ? Am amanat sa-l fac pana maine . Dr. ginecolog si cu cel de familie au zis sa-l fac dar dr. Tutunaru (l-am sunat) a zis ca nu.
Ce sa fac ? Eu ma bazez pe parerile voastre sa stiti
Pup la voi !19+
Jane04 si eu sunt de parere sa nu-ti faci vaccinul...mai bine incerci sa te feresti..si eu am luat raceala si m-am tratat cu ceai de lamaie cu miere si i-a trecut incetisor....plus de alta hai sa iti mai spun ceva...frate-miu an de an isi face toamna vaccin antigripal...si an de an nu rateaza nici un val de gripa...cum o veni asta nu prea stiu...dar eu cred ca aceste vaccinuri sunt un fel de frektie la un picior de lemn...parerea mea...care este!!!!
te pup si sper sa iei cea mai buna decizie pentru
al tau!!!!Io
12+ cu bebu_mic
Lady_Hawk spune:
quote:
Originally posted by Catrinel_17
lady hawk, ai gasit iconurile?
Le-am gasit, sa traiti!!!!...si...le-am si folosit!!!!
...multam fain!!!Io
12+ cu bebu_mic
Catrinel_17 spune:
Super, lady hawk
acuma rock on!!! salutari la bebu mic!!! 
July, sarcina usoara si bebe sanatos si norocos! Sa mai vii pe la noi!
Tcelen 
Luiza, sa ne zici cum te mai simti! baga ceai de musetel simplu. E bun la stomac. Si paine prajita. Oare ce ai mincat ieri?
C+ bb mik
Lady_Hawk spune:
quote:
Originally posted by Catrinel_17
Super, lady hawkacuma rock on!!! salutari la bebu mic!!!
Catrinel_17 salutari si tie de la...bebu_mic
...hihihi!!!

Io
12+ cu bebu_mic
liris spune:
mie mi-a iesit fetita ... eu sincera sa fiu as prefera baietel.
dar in final ce-o fi sa vina sanatos.
10+ de la UM
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
Luizax spune:
era sa mananc pate de ficat...nujtu cat am mancat ca era facut intr-un sedvish....si avea nijte kestii multe si mici...filamente din plastic in el....si mi s-a intors stomacul pe dos de atunci...so...nu mancati conserve. pateu...yuck o scirboshenie. Si acu cand imi aduc aminte ma apuca stomacul. Parca am ceva in el care roade tot timpul si ma doare.Am mancat azi doua banane, dar degeaba. O pretena mi-a dat un no-spa (dar am luat numa 3 sferturi)....tot degeaba. Acu beau lapte si supa de vita ferbe pe foc.
De ce ma roade? Az noapte (pila 4) parca se incorda stomacul de-m venea sa mor, era tare tare si ma durea, pfffuiii.
P.S. ..si mi-e frig tot timpul, am pelea de gaina pe mine de azi demenatza. Oare bebe ce-o face? pf
Catrinel_17 spune:
Luiza, io zic sa bei ceai de musetel la greu. lapte... nu stiu daca e bun, dar musetelul calmeaza. Si cred ca si supa aia de vita ar fi cam grea azi. maine ar merge... Lasa stomacul sa-si revina...
sanatate maxima!!!
C+ bb mik
ANDREEA GEORGIANA spune:
Luiza draga si eu sunt de parere sa bei ceai de musetel(poti adauga si galbenele) cu multa lamaie.Despre medicamente nu stiu ce sa zic,dar eu m-as abtine.Oare ai facut o toxiinfectie alimentara?Nu de alta,dar si mie mi-e tare pofta de pate si chiar mi-am cumparat o cutie.S-o desfac...sa n-o desfac...???
Esti si deranjata la stomac?Daca esti doar balonata stiu ca Dicarbocalmul este permis.Pupici pe burtica indurerata!
ANDREEA GEORGIANA +15 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana