Copilasi de Mai-Iunie 2004 (57)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

tnicoleta si io cu sotu mai suntem asa,el munceste cica eu stau a casa.Ia sa vaz io cum ar sta el ore intregi dupa Inisa cu linguritza.

Apropo vreau sa imi caut de lucru ORICE diplomele mele s au prafuit definitiv

Anacami petreceri frumoase si sa te distrezi.De ciclu data asta asa mi a venit si mie (sunt cu rusii pe cap).Dureri de cap burta nervi si muuuult.Poate ai racit un pic sau anexita totusi e bine un control sa stai linistita

Acris sa te bucuri ca ai unde s o duci pe pitica.Eu daca gasesc servici ar fi trebuit sa vina soacra mea la noi s o tina pe Inisa macar sa cresca un pic pina la gradi.Ea saraca(soacra)e cumintzica eu sunt aia cu "purici" pe creier

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Acris Eu o duc pe Bia la soacramea dimineata si o iau seara. In we sta numai acasa, eventual ma intalnesc cu cumnatamea in parc si cu copii.

Laureta pai sotul meu a stat cu Bia 3 luni. A avut el concediu de ingrijire copil ca pe mine m-au chemat la servici. Da de atunci rar a mai pus mana pe fisa. Mai exact doar cand am avut eu treaba la servici si el era acasa.

Nicoleta si Bia Ciocarlia

Delta + Mare
Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

o zi nu intru si atunci va puneti pe scris!

acris dar sunteti avansate nu gluma! Andrei cand il asez pe olita incepe sa planga de parca l-as bate! Bine ca aveti si doua luni mai mult ca noi si in mod sigur spuneti mai multe cuvinte decat alea cinci pe care le ghicesc ca le zice al meu. Adica mama, tata, tetei (tataie), ala (alo), da si atat!!! In rest chiote si bombaneli la telefon.

nicoleta sanatate multa; sper ca nu te superi ca m-am mai gandit la tine si ti-am trimis vreo doua mail-uri - bebelusii din martipan erau scumpici foc.

laureta iti urez multa bafta sa-ti gasesti un servici cum iti place. Eu nu l-am inceput dar nici n-am de gand anul asta - vreau sa am concediu de Sarbatori si pe unde am lucrat mergeam si sambetele la lucru. Ma saturasem.

Cristina, mamica lui Andrei

Andrei<1an ,>1an
poze noi
motz

Mergi la inceput

Da as vrea io servici bun sa vin devreme a casa si sa am salariu mareeeeeeeee si week endurile pauza .Da sunt constienta ca nu exista asa ceva daca nu e una e alta.Vedem noi

Acum cu olitza,fi mea azi punea papusa ei la olitza si se strangea parca facea kki ,deci i explica la papusa unde si cum trebe facut mda.Alti sa faca ea nuuuuu

Fetele io mai vorbesc cu unele fete de aici pe messenger putem s o punem de o conferitza cumva candva ID meu e lauraluca@yahoo.com

Mergi la inceput

'Neta fetele
am avut o noapte de cosmar.Aseara am ajuns acasa iar la ora 23.00. Bia mi-a facut febra si a avut nasul infundat. S-a trzit din ora in ora. Sunt cheanuna.

mamy saru'mana ca te-ai gandit la mine. Inca n-am vazut mailul ca tot n-am comp la servici si nu mai tin minte setarile pt cont ca sa le fac pe altul. Promit sa ma uit.

Delta + Mare
Nepoteii mei

Mergi la inceput

La Multi Ani DanaA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani DANA!!!!
Iti doresc doar multa sanatate familiei tale ... ca daca o aveti pe asta aveti tot!!! Pupici dulci lui Stefa!

Eu sunt suparata ca-i Cris iar bolnav ... a inceput dintr-o data cu mucisori, azi-noapte a fost iar groaznic cu febra mare, vaicareli, harjaieli pe gat si tuse ... e groaznic. Nu stiu ce sa mai fac, ca nu-mi place deloc ca se imbolnaveste asa de des si asa de nasol. Unde-i baietelul meu strong? Noroc ca a venit mama ieri noapte pe la 10 si ceva si am facut cu randul la tinut in brate (a stat toata noaptea treaza saracuta, eu am mai dormit ... dar eram deja "rupta" de la celelalte nopti nedormite). Nu mai zic ca am fost la dr. si mi-a spus iar: ah, o raceala banala! ... sunt tare dezamagita!
Deci la noi nu functioneaza oscilococinum (sau cum ii spune), mai rau, cum i-am dat cum s-a imbolnavit ... e probabil pe creierul meu, dar cam asa mi se pare ... deh, ajung iar la opinia mea negativa despre homeopatie. Nu mai zic nimic, sunt la servici ca am treaba (Cris e cu ai mei), asa ca va pupic si va doresc un week-end fain si copii sanatosi!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
poze, pozilici si poze de vacanta

Mergi la inceput

Irinusha Obscilocopcinum (am scris bine?) se da ca un antibiotic. Doze mici la interval de 6-8 ore. Eu am sunat-o pe soramea de dim si mi-a explicat ea cum se da (are experienta de la copiii ei). Deci eu ii dau asa : 10 granule mititele la un interval de 6 ore. Dozele din cutie sunt pentru adulti, la copii se da mai putin. Am citit intr-o carte despre homeopatie ca ea nu trateaza bolile, ci induce simptomle ca in cazul unei boli prin administrarea de substante la dilutii foarte mari. Intr-un final aceste simptome induse duc la disparitia bolii. Nu stiu daca ai inteles.
Sanatate multa lui Crisu mic.

Dana, nu te-am uitat.
LA MULTI ANI!

Delta + Mare
Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

irinusha imi pare rau sa aud ca ai puiul bolnavior; ii urez multa sanatate, sa se faca repede bine. Eu am doua vecine care dau imuno-baby la copilasii lor si sunt foarte incantate. Am zis sa o intreb si eu pe pediatra ce parere are, dat fiind ca un produs pe baza de plante (siropel).

La multi ani DANA !!!!

Cristina, mamica lui Andrei

Andrei<1an ,>1an
poze noi
motz

Mergi la inceput

tnicoleta, Irinusha pentru bebelasi bolnaviori of ca tare greu este cand e puiu bolnav.

Mergi la inceput