Copilasi de Mai-Iunie 2004 (57)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

Ce-i cu linistea asta pe forum???

ioana azi i-am dus si eu prima proba de copro sa vedem daca sunt viermisori; atat s-a discutat pe aici despre ei incat m-am hotarat sa-i fac si lui Andrei analizele - just in case. Am emotii.

cami noi avem o singura pompita dar o gasesc ! Am noroc cu o etajera prea inalta pt Andrei, unde tin medicamentele lui.

Si de fapt vroiam sa va zicem ca au spart doua maselutze, ambele pe partea stanga (jos si sus). Va dati seama ce roade al meu la covrigi!

Cristina, mamica lui Andrei

Andrei<1an ,>1an
poze noi
motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

A pai fetelor dispareti de tot????
Mi e ciuda ca mai au un pic si ne prind mamicile de mai iunie 2005 .

Toata lumea e la servici???Doarme????SCULAREAAAAAA

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaalex spune:

Buna fetelor,
va citesc si sunt alaturi de voi de pe vremea cand eram toate " burtici " si chiar am mai scris pe atunci. Si eu sunt o mamica de mai a unei fetite Carina Miruna ( 18 mai 2004 ) dar mai am si un baietel, Alex ,de 6 ani.Va citesc aproape zilnic , dar sunt o mare lenesa la scris si nici nu prea am timp de la serviciu.
Va admir pe toate si ma minunez de copilasii vostri care sunt unul mai frumos ca altul.
Carina este o tipa foarte energica , destul de cuminte , in sensul ca doarme noaptea si in general mananca bine si nu am prea avut problemem cu ea. S-a nascut destul de mica , zic eu, 3.100 g iar inceputul a fost destul de greu pt. ca nu am avut prea mult laptic. Ei, dar au trecut toate , nu a fost bolnava niciodata, Doamne multumesc.
Va rog sa ne treceti si pe noi in listuta , daca se poate.
Va pup pe toate , va doresc numai bine si sanatate voua si puiutilor mici!
Rodica , Alex ( 27.iulie 1999)si Carina ( 18 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

buna ziua.
intru si eu pe aici dar pe fuga rau. nu mai fac fata celor 24 de ore cat are o zi.
si am avut atata treaba in ultimile doua saptamani de nici nu stiu cu ce sa incep.
cu baietiimei. Cata e la criza de molari (premolarii au iesit de mult). si tocmai cand ma gandeam ca am terminat cu dintii se pare ca mai vin 4 masele. si e rau de tot. adica face 39 noaptea iar ziua il apuca urlatul din te miri ce. deabia adoarme ca si incepe sa urle si sa-si muste degetele.
A luat si o busitura ieri de toata frumusetea de am crezut ca-si rupe gatul. a cazut de pe masuta din sufragerie. statea in fund pe ea si a cazut pe o parte mai mult in cap si s-a lovit si cu spatele de dulap. avea un cucui aseara cat o nuca si o vanataie pe spate. am intepenit.
Andutu e bine, cu scoala. am terminat tratamentul pentru stafilococul din nas (i-a iesit aslo marit si am facut exudat si a iesit un stafilococ in nas). La primele anal;ize de copro au iesit negative la Andu iar la Cata niste coli nu stiu de care dar a zis dr ca nu e grav.
Noi suntem bine (relativ - mie mi-au iesit analizele proaste la tiroida si nici ecografia nu e cum trebuie dar vad eu saptamana viitoare la parhon ce mi se spune). Am avut intalnirea de 10 ani de la absolvire si a fost foarte frumos si am avut niste emotii de nici cand am pledat la Curtea Suprema nu am avut asa.
ma duc ca s-a sculat cata.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

Am cum vam spus internet si e bine ca merge, la noi totul este din ce in ce mai bine, Julia a inceput sa manance mai bine, deja a inceput sa faca nebuni, deci totul revine la normal. Eu mai am nasul infundat si noaptea ma mai apuca tusea.

Bertha si Lureta ma scriu si eu pe lista voastra a mamelor racite, cel mai bun leac este calda cu miere, asa mia spus soacra.

Vanesa nui de ajuns ca maselele il deranjeaza a mai avut si busitura sarmanul de el . Ii trimitem . Imi pare rau ca ti-au iesit analizele cum nu trebuie, dar sunt sigura ca totul va fi bine. Va pupam pe toti

Rodicaalex-bun venit printre noi si sper sa ne scrii mai des nu numai sa ne citesti.

Din pacate sa trezit si trebuie sa va parasesc, daca adoarme repede am sa va mai scriu daca nu pe maine.

Alus+Julia

http://community.webshots.com/user/alus1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

rodicaalex bine ai revenit.Ai un copil perfect mananca,doarme nu se imbolnaveste zi si mie retzeta .sa iti traisca Carina .Pe lista trebuie sa te treaca Nally ca listuta e la subiectu deschis de ea.

Vanessa uf ce frica imi e de cazaturi.Pupici la cucui .Mda cu stafilococu in nas am mai auzit ma gadeam sa i fac si eu Inisei ca exudatu i iese mereu bun,o prietena mi a zis dupa aia ca cel mai des microbu se localizeaza in nas.
De tiroida ce sa iti zic si sora mea are probleme mari a fost si aproape de cutit acum ia o pastiluta fiecare dimineatza.Tot ma bate la cap sa imi fac si eu analizele si echo la tiroida.Eu am facut TSH acum 2-3 ani si iesit bine da ea zice ca trebuie facut si T3 si T4 plus echo.Sa vedem timpul lui tati cand ne duce si pe noi la analize.

Alus pentru nas infundat eu mai pun capsulele lui Inisa Karvol si la tati le am pus ca deh nu ne puteam pupa

Eu mai bantui prin forum si speeeeeer ca azi sa ma culc mai devreme (deja e 23 juma)

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna fete dragi!
Intru mai rar pe la voi, ca am intrat si la mamicile de mai-iunie 2006 si pana ma acomodez si cu ele... si timp e asa putin... da nu va parasesc de tot, stati fara grija, cand va e lumea mai draga, hop si eu...

Sanatate multa puilor bolnaviori. Si Danut a fost bolnavior rau in weekend, si inca mai tuseste, da e bine, e vesel. Cu mancatul parca o ia mai usor, da nu-mi fac griji ca isi revine el. Asta seara am observat ca i-a dat o maseluta, nu stiu daca e molar sau premolar ca e mai in spate, da totusi nu in spate de tot, o fi al doilea premolar. Mi se pare asa ciudat, noi ne uitam inca dupa unul dintre incisivii laterali de jos ca statea sa ii dea, si am observat maseluta... Am observat ca intotdeauna cand ii da un dintisor face si vreo raceala, citisem undeva ca le scade imunitatea organismului in perioadele astea.

Nally sanatate multa taticului tau drag! Inconjurat de dragostea voastra, totul va fi bine, vei vedea!

Rodica bun venit printre noi!

Eu tot cu greturi da nu chiar asa rele ca la Danut, ba uneori chiar ma lasa cateva ore, ceea ce la el nu s-a intamplat. Sambata o luam din loc spre Romania, mi-e drag da mi-e si o frica... de zbor cu Danut asa mult, ca el rabdare n-are, de schimbarile la care il supunem (diferenta de fus orar, fete noi, case noi, nimic cunoscut) si de gripele care circula acum, ca banuiesc ca sunt alte tulpini de virusi decat pe aici si chiar daca i-as face vaccinul antigripal (pe care nu prea i l-as face) tot nu cred ca ar avea efect acolo... In rest, abia astept sa vad cum o sa se joace cu verisorii lui si sa isi cunoasca bunicii, unchii, matusile si strabunica.

Laureta vad ca mai intri pe la mamicile de anul viitor. Iti facem un locsor pe acolo? :-) Pupici Inisei scumpe.

Irinusha mai ce copil cuminte aveti. E drept ca si al nostru mai ia si duce cate ceva cand ii zici da nu dureaza mult si se satura si se apuca de treburile lui. Inteleg ca Cris a fost bolnavior in vacanta mititelul. Ma bucur ca acum e bine.

Anacami ce provizie serioasa de pompite. Eu doar una am si sincer nu prea mai stiu de vreo luna pe unde e. Da nu prea o folosesc decat in cazuri extreme. Raceala asta ultima a fost tare ciudata, intr-o saptamana doar i-a curs nasul, iar urmatoarea, a tusit rau de tot, dureri de gat cu urlete, febra cat cuprinde da nici urma de mucisori... Incerc inainte de culcare sa ii dau cu apa calda pe nasuc si sa masez nasucul de sus in jos sa iasa mucisorii, apoi picaturi sa se desfunde si evit pompita. Daca chiar nu se poate, o aplic evident, da in ultimele luni am scapat. Are oroare fiu-meu de ea, ce bine ca Sebi n-are treaba...

Nicoleta, Anacami, hai impacati-va cu sotii, nu se merita sa stati suparati, viata e scurta, sa ne bucuram de toate momentele din plin (stiu ca uneori sotii pot fi chiar enervanti, da alteori probabil ca si noi...:-)))

Diana imi pare rau ca n-am scris la timp sa va urez drum bun, vacanta placuta si doar cu peripetii placute.

Va pup pe toate si pe puii vostri dragi.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 11+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragele mele !!!

MI-A FOST TARE DOR DE VOI !!!!!!!!!!!!!!

Azi am inceput servicul, deci voi fi zi de zi alaturi de voi.
V-am citit pe fuga...vad ca "bantuie" raceala pe aici....

Nally, sanatate multa tatalui tau !!!
Madutza, draga mea, sanatate Anei, sa treaca totul si sa ajungeti intr-un final la homeopat.
Mona, felicitari pt. noul job !!!
Acomodare placuta!
Ma gandesc la tine..woau..se apropie termenul..Nastere usoara, iubita!

Sper sa gasesti pe cineva care sa aiba grija de printzesele tale.

Pupici celorlalte mamici si sanatate multa puilor vostri!!!!!!

Noi suntem f. bine. Am petrecut 2 sapt. minunate cu fata mea si am reusit un lucru extrem de important: AM SCAPAT DE PAMPERS!!!
Cum? Cu rabdare.
Vreau sa va spun ca Amalia a prins destul de repede smecheria. La inceput am santajat-o, adica "daca faci kk la olita iti cumpara mami ceva bun" si a mers. Bineinteles ca am recompensat-o.
Dupa doua zile n-a mai fost nevoie ca cerea fata singurica olita fara sa-i mai promit ceva.
Bun...asta in primele trei zile. Apoi usor-usor am lasat-o fara pampers prin casa ca sa o invat sa ceara si pipi. I-am cumparat chilotei obisnuiti. S-a intamplat sa faca pe ea..nu i-a placut cand se simtea uda, dar o lasam asa pret de un sfert de ora ca sa vada ce nasol este.....usor-usor, cand se vedea uda se aseza pe olita si zicea "kk", dar dupa ce facea. O certam si ii explicam ce sa faca si cand sa ceara olita. Ei dragele mele, in 2 zile a inceput sa ceara olita si la pipi, chiar daca pt. ea e tot kk.
Acum, ii mai pun pampers doar cand iesim afara (dar nu face deloc, e uscat pamapers-ul, face imediat ce intram in casa) si noaptea.

Asa ca ma mandresc, nu eu, ci cu fetitza mea, care la 1.5 ani cere singura olitza.

In rest, suntem bine. Si pe noi ne-a incercat raceala, dar o rezolvam repede cu tinctura de echinacea, iar Amaliei i-am facut o cura de osciloccinum preventiv si in fiecare zi ceai de echinacea si catina. Super bune. Si pana acum, Doamne ajuta, Amalia n-a stranutat deloc sau sa-i curga nasul.
Mai ales ca we. trecut am fost la tara la cules de porumb si am tinut-o toata ziua afara si era destul de frig, batea tare vantul. Mi-a fost cam teama dar din fericire n-a patit nimic.
A stat cu noi la curatat de porumb si nici n-am simtit ca avem copil.

Despre dentitie, in curand cred ca o va avea completa.

Cam atat, m-am cam intins, am f. multa treaba la servici, dar simteam nevoia sa va povestesc.

Va pupic dulce !

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Acris , felicitari pentru reusita !! Carina nici nu vrea sa auda de olita . De cate ori o punem , eu si tanti , sta maxim o secunda , dupa care se urca pe ea, si-o pune in cap, etc. Avem vreo trei olite, pentru ca am crezut ca nu-i place forma lor. Ce sa mai ... e plia de personalitate fata mea.
Sanatate pentru copilasi si pentru mamici, tatici si bunici!
Fug , ca am mult de lucru...

aodica, alex (27 iulie 1999) , carina( 18 mai 2004)

Mergi la inceput

Laureta , nu este perfecta Carina dar cred ca am invatat ceva de la primul copil : pe pitici trebuie sa-i calesti , adica sa nu-i prea infofolesti si sa nu-i " pui sub un balon de sticla ". La inceput ( cam 6 luni ) am fost cam stresata ( i-am innebunit pe toti ) : Ba ca nu mananca cat trebuie, ba ca , Doamne fereste, a pus manutele nu stiu unde si apoi le-a bagat in gura etc. , dar dupa ce am lasat-o mai moale si am realizat cat de exagerata sunt lucrurile au mers mai bine. Am avut si noi febra mare ( aproape 40 ) dupa vaccinul de la 6 luni si doctora noastra pediatra ( ca cea de familie a vazut-o doar cand a venit dupa fisa si la vaccin ) a consultat-o pe toate partile fara a constata vreo boala . Atunci m-am "specializat " in scaderea rapida a febrei cu baite si comprese.
Cat despre dentitie : avem 7 dinti si 4 masele, au oesit destul de greu , cu durere si fundulet foarte iritat.

Va pup , inca o data ! ( vedeti ca nu ma pot abtine ? )
Rodica , Alex si Carina

Mergi la inceput