Ce gatim azi??? (17)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
BDana spune:
Am facut azi mancare de fasole verde si o prejitura cu mere si bezea.
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Poze noi...cu noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
emma27 spune:
noi azi consumama ce am gatit azi.am gasit o reteta pe forum cu friptura de pui,in sos de smantana.a fost excelenta,cu mamaliguta,asa ca o sa avem continuarea azi.simt nevoia sa fac ceva dulce,dar nu-mi vine nici o idee.
Ema
Tg Mures
Ziua Dariutei
Calatorie
olguttza spune:
Intru si io la topicu asta, ca prea m-am inspirat de la voi, si chiar simteam nevoia sa ma destainui ! Asadar, cum in timpul saptamanii, mi-e foarte greu sa gatesc, cu-atat mai putin zilnic, sambata incerc sa fac mancare pentru cel putin 4 zile
, care sa se consume pe rand. Deci, sambata mi-am pierdut juma de zi in bucatarie (pe de-o parte, fu bine, ca m-am mai incalzit si io
); am gatit: supa de pui, ostropel, pilaf cu legume si tocanita de boboc de gasca. Sper sa tina toate astea macar pana joi... Despre dulciuri...hmmm....recunosc, sunt cam antitalent. Da-n seara asta tot fac niste taitzei cu lapte!
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Luna de miere
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Stinu spune:
La pranz se mananca de ieri ,adica supa de pui cu galusti si pulpe de pui cu rosii si smantana ,dar diseara o sa fac ceva bun,care se numeste Tentatia lui Jansson si e pe baza de peste si ca desert ,desi nu e tocmai dulce ,merge mai mult ca aperitiv ,placinta cu praz.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/valentinag/valentinag.jpg)
valentinag spune:
ostropel de pui
ciorba de cartofi
ps;olgutzo,vino la fata sa-ti dea retete
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
slakje spune:
Am avut de ieri o super ciorba de zarzavaturi, si am facut cartofi cu sare si nucsoara, aripioare picante si brocolii si puree de mere.
mcm spune:
april cum faci codul la cuptor? Eu am pus la dezgehtat niste cod si ma tot intreb cum sa-l gatesc, cel mai gustos era prajit dar sotul nu vrea prajit si ma gandesc sa nu iasa uscat daca il bag la cuptor.
Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)