Ce gatim azi??? (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Am facut azi mancare de fasole verde si o prejitura cu mere si bezea.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze noi...cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

crema de zahar ars, restul a ramas de ieri

dada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

noi azi consumama ce am gatit azi.am gasit o reteta pe forum cu friptura de pui,in sos de smantana.a fost excelenta,cu mamaliguta,asa ca o sa avem continuarea azi.simt nevoia sa fac ceva dulce,dar nu-mi vine nici o idee.

Ema

Tg Mures

Ziua Dariutei

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Intru si io la topicu asta, ca prea m-am inspirat de la voi, si chiar simteam nevoia sa ma destainui ! Asadar, cum in timpul saptamanii, mi-e foarte greu sa gatesc, cu-atat mai putin zilnic, sambata incerc sa fac mancare pentru cel putin 4 zile , care sa se consume pe rand. Deci, sambata mi-am pierdut juma de zi in bucatarie (pe de-o parte, fu bine, ca m-am mai incalzit si io ); am gatit: supa de pui, ostropel, pilaf cu legume si tocanita de boboc de gasca. Sper sa tina toate astea macar pana joi... Despre dulciuri...hmmm....recunosc, sunt cam antitalent. Da-n seara asta tot fac niste taitzei cu lapte!

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra

Luna de miere

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

La pranz se mananca de ieri ,adica supa de pui cu galusti si pulpe de pui cu rosii si smantana ,dar diseara o sa fac ceva bun,care se numeste Tentatia lui Jansson si e pe baza de peste si ca desert ,desi nu e tocmai dulce ,merge mai mult ca aperitiv ,placinta cu praz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

ostropel de pui
ciorba de cartofi
ps;olgutzo,vino la fata sa-ti dea retete

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

cirba de cartofi,
sarmale de ieri,
conopida cu maioneza.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Am avut de ieri o super ciorba de zarzavaturi, si am facut cartofi cu sare si nucsoara, aripioare picante si brocolii si puree de mere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

cod la cuptor cu mujdei de usturoi

dada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

april cum faci codul la cuptor? Eu am pus la dezgehtat niste cod si ma tot intreb cum sa-l gatesc, cel mai gustos era prajit dar sotul nu vrea prajit si ma gandesc sa nu iasa uscat daca il bag la cuptor.

Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)

Mergi la inceput