Nunta in Constanta (7)
Raspunsuri - Pagina 3
bianca82 spune:
Bune fetele, eu am cam somat zilele astea...acum insa incerc sa recuperez timpul pierdut.Cornelia it urez sa ai un concediu cat mai placut si sa te folosesti de el din plin.
Pe de alta parte eu abia astept sa ma duc sambata in cautare de biserica ( poate v-am mai spus )sa vedem acum cum o fi...
Multumesc pentru prezenta in listuta.
cornelianeli spune:
multumesc bianca, saptamana viitoare nu cred ca o sa apuc sa ma odihnesc dar dupa nunta.....
o sa incerc sa mai scriu pe forum, depinde mult si de cei de la rds..
fetelor eu numai cand ma gandesc ca se apropie nunta ma apuca o stare...nici nu pot s-o descriu nerabdare amestecata cu multe multe emotii care ma fac sa ma doara stomacul...sper sa pot dormi inaintea nuntii sa fiu odihnita, ma si vad cu niste cearcane imense
va pup si ne mai auzim
pupici
http://community.webshots.com/user/cornelianeli
AngeliquedeS spune:
Buna, fetelor, vad ca nu a mai scris nimeni de ceva timp. Ce faceti voi, mergem la Cornelia la biserica. Are biserica la 18.30, ne intalnim la 17 in fata la Tomis ca si pana acum?
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
magdala spune:
Buna fetelor!
Din pacate eu mai trebuie sa ajung la o nunta sambata, la ora 6.00 . Voi incerca sa ajung si la Cornelia, dar nu promit.
Daca reusesc sa vin ne intalnim la Tomis,Cris, OK?
Asteptam vesti si de la alte fete, ank,bianca,dorinitza,roxy, daca s-a intors.....
Cris, o mica intrebare, ai avut nevoie de huse pt scaunele de la Nord? Cum ti-au decorat pana la urma rest. la nunta? Ca aveau jaluzelele trase si nu am vazut nimic. Multumesc pt raspuns.
fetele.
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
bianca82 spune:
voi face tot posibilul sa ajung dar nu cred ca voi ajunge la 5 la Tomis in fata dar vai incerca sa vin la biserica din moment ce as vrea sa fac si eu acolo... dupa cate vb bune am auzit despre aceasta biserica.
Eu nu prea am mai putut sa intru pt ca la serviciu nu imi merge netul momentan si abia am reusit sa intru putin la o sala de net...
Sper ca se va rezolva cat mai curand prob.
Va pup
Cryssy spune:
Buna fetelor. Sunt putin incepatoare si nu stiu cum se procedeza..am citi mesajele voastre din luna septembrie si am gasit acolo urmatorul mesaj:
"Buna,
Va scriu acum din luna de miere, noi am mers la Praga...vroiam sa va zic de tortul de la Vanimar fiinca tot am discutat despre asta....mi l-au facut asa cum am vrut adica cu blaturile suprapuse, fara suport, de fructe, iar blaturile dreptunghiulare nu rotunde, a fost ornat cu flori naturale pe care le-am adus eu...am fost placut impresionati de Vanimar, nu ma asteptam, au adus tortul la restaurant la ora 1 dimineata am mers sa-l vedem si am semnat de primire;)...tortul a avut 12 kg.
Noi am facut nunta la hotel Bulevard, cel nou deschis de 4 stele, salonul este intim, foarte frumos aranjat, pe nuante de bej are o capacitate de 100 pers., noi am facut o petrecere restrinsa cam 60 de pers deci a fost loc destul si de dans.
Va multumesc inca odata pt. fotograful recomandat, numai cuvinte de lauda, deosebit de serios si talentat."
Pe mine ma intereseaza fotograful. Adica cat costa si ce face la nunta: filmeaza si face si poze sau doar una dintre ele; daca filmeaza trece pe cd sau pe dvd si cum a iesit. Sper sa nu cer prea multe din prima dar asta este singurul subiect care ma intereseaza acuma. Sper sa ma puteti ajuta.
Cryssy
magdala spune:
Buna dimineata, fetelor!
Ce mai faceti, nimeni nu mai da nici un semn de viata?
Din pacate Cryssy, eu nu stiu nr. de tel al acelui fotograf, dar cu siguranta unele dintre fete te vor ajuta cand vor vedea mesajul tau. Insa cred ca doar fotografiaza, nu si filmeaza.
Angelique, te asteptam cu vesti si poze de la nunta corneliei, doar nu ne lasi asa?
La nunta la care am fost vreau sa va spun ca mi-a placut cum a fost organizata, mai ales formatia care a cantat toata noaptea fara intrerupere. Nu glumesc, faceau cu schimbul, dar muzica nu s-a oprit deloc. A fost foarte frumos, si era atat de aglomerat pe ring ca eu si Claudiu am renuntat sa mai dansam la un moment dat, caci nu mai aveam loc. .
Va pe toate.
noi
Magda & Claudiu
Cryssy spune:
Multumesc pentru raspuns Magdasi sper sa ma ajute celelalte fete. Imi poti spune si mie cum ai facut cu nunta? Adica cum ai organizat? O sa am si eu nunta la anu in iulie si nu stiu cum sa procedeaza. Am auzit ca trebuie sa mergem sa rezervam restaurantul, problema la noi este ca nu stim pe ce data o sa fie nunta stim doar luna. Cum spunem la restaurant, ca vrem sa inchiriem daca nu stim ziua precisa? Si legat de formatie tot de pe acuma trebuie sa vorbim? Spunei ca ai fost la o nunta si ca formatia respectiva a cantat toata noaptea. Imi poti da si mie niste indicii dupa care sa ma iau cand aleg formatia? Momenta nu imi mai vine nici o idee dar daca mai am nelamuriri o sa mai scriu. Multumesc inca o data pentru raspuns si sper sa ma poti ajuta si acum.
Cryssy
magdala spune:
Cu placere, Cryssy.
Pe de rost nu stiu sa-ti spun care e planicarea, dar in lunile 8-12 trebuie sa rezervi rest. Si eu fac nunta la anul, pe 26 aug, si spre rusinea mea nu am cautat inca restaurant.
daca te hotarasti anunta-ma sa te trec in listutza de miresici de Cta, ai sa vezi ca mai e si bianca miresica de 2006.
Am sa caut sa vad daca gasesc vreo planificare, ceva, dar daca citesti la miresicile de 2006 sigur gasesti ceva, sau pe net sunt o groaza de sfaturi legate de nunta.
Cat despre formatie, ce sa-ti spun, trebuie sa aibe un repertoriu larg de piese, ce mi-a placut mie la cei pe care i-am auzit la nunta la care am fost, in afara de faptul ca stiau foarte multe piese populare romanesti, nu au facut nici o pauza toata noaptea.
Deci pana acum eu doar am sondat piata, si daca citesti si mai la inceputul capitolului ai sa vezi chiar si cateva preturi de rezervari de restaurante.
Cam cate persoane vreti sa invitati? Trebuie sa te gandesti la o tema a nuntii, la culorile pe care ti-ar place sa le folosesti...s.a.m.d.
Mai vb,
.
noi
Magda & Claudiu
ancamaria1979 spune:
Neata fetelor!
Tare harnicute mai sunteti!
Cine a ajuns la nunta Corneliei, pt ca eu am fost retinuta la un botez, de la care speram sa fug putin ca sa ajung la ea la biserica, dar nu am reusit.
Cornelia imi cer sucze ca nu am ajuns, dar sunt sigura ca ai fost o mireasa frumosa si vesela!
CASA DE PIATRA! si sa ai belsug asa cum a plouat in ziua nuntii tale.