Nunta in Constanta (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cryssy spune:

[/quote]
la multe multe luni perecute impreuna, sa va iubiti mereu
si noi implinim azi o luna de la nunta

pupici
http://community.webshots.com/user/cornelianeli
[/quote]

La multe luni si voua...si distractie placuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamaria1979 spune:

Cryssy, scuze ca nu ti-am raspuns mai devreme, servetelele sunt facute de o firma cu care eu colaborez, iar inscriptionarea lor se face cu un aparat special datorita faptului ca e vorba de o hartie absorbanta si nu se pot inscriptiona cu tus. Modelul din cate stiu eu e facut in Corel un program special si f comlex, in acelasi program se pot face si cartile de vizita.Iar cu photosop-ul nu stiu ce sa iti zic, fii atenta cale prin care tu salvezi. formeaza-ti un fisier special eventual pe descktop si salvezi in acest fisier tot ce lucrezi tu in photoshop.
Celorlate fete felicitari se pare ca e o saptaman festiva pe forumul nostru
FELICITARI....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna, fetelor, am aparut si eu, nu am mai postat demult nimic pe forum dar vad ca voi nu ati lasat subiectul de izbeliste. Nu ma laud cu nimic, doar ca deja astept Sarbatorile. Nu imi vine sa cred ca mai avem numai o luna pana la Craciun. Felicitari pentru toate care sarbatoriti ceva si mai vorbim.

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Multumesc petru raspuns AncaMaria dar nu merge...o sa-i dau eu de cap cand o sa am chef...acuma ...si sunt suparat pe program si l-am dezinstalat..acum ma duc si sa fac ceva de maincare.... week-end placut fetele.papa

Mergi la inceput

DAr ce s-a intamplat cu numerotatul mesajelor? ...trimit 2 mesaje si ramene la nr 45?...sau acuma asa este un numer contine mai multe mesaje....? la mine nu mai stie sa numere de la 43...am tot trimis mesasje si acum am de abia 45....papa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulpitza25 spune:

buna fetelor.ce mai faceti,ce mai ziceti?vreau sa va intreb si eu opinii,adrese,recomandari de firme,fotografi,cameramani si niste preturi daca v-ati mai interesat.

va doresc weekend placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

Buna ziua, fetelor!
Imi cer scuze ca nu am mai intrat pe forum, dar am fost f.f.f. ocupata la munca.
Din pacate nici noutati nu mai am, legate de nunta, doar ca am inceput sa am vise legate de nunta, in care bineinteles ca nimic nu era pregatit. Sper ca totul sa fie bine.
Sper ca ati avut un WE placut.
Va astept cu noutati, daca aveti, caci eu momentan fac liste peste liste cu scumpa mea, pt. Mos Niculae si Mos Craciun..

tuturor.

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

quote:
Originally posted by Cryssy

Buna dimineatza fetele....spor la munca si sa aveti o zi usoara....eu imi beau cafelutza si am zis sa intru sa vad ce este pe forum la noi in C-ta dar se pare ca este liniste deplina si sunt singura.....cum de este posibil asa ceva?......dar daca tot sunt singura si nu am cu cine sa vb ....ma duc sa pregatesc surpriza pt sotul meu....azi imiplinim 10 luni de cand ne-am casatorit civil....papa si spor la munca.

Cryssy & Soare

Forgot!
Felicitari,Cryssy, si la cat mai multe si cat mai frumoase!!!.

Eu si sotiorul meu vom face 5 ani de pe 29 dec. , nici nu-mi vine sa cred ca a trecut atat de cand suntem
fetelor.

noi
Magda & Claudiu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vulpitza25

buna fetelor.ce mai faceti,ce mai ziceti?vreau sa va intreb si eu opinii,adrese,recomandari de firme,fotografi,cameramani si niste preturi daca v-ati mai interesat.

va doresc weekend placut

Am promis ca iti dau eu niste preturi si am uitat. Promit ca azi cel tarziu maine iti pun pe mail ce ti-am promis

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by magdala

Buna ziua, fetelor!
Imi cer scuze ca nu am mai intrat pe forum, dar am fost f.f.f. ocupata la munca.
Din pacate nici noutati nu mai am, legate de nunta, doar ca am inceput sa am vise legate de nunta, in care bineinteles ca nimic nu era pregatit. Sper ca totul sa fie bine.
Sper ca ati avut un WE placut.
Va astept cu noutati, daca aveti, caci eu momentan fac liste peste liste cu scumpa mea, pt. Mos Niculae si Mos Craciun..

tuturor.

noi
Magda & Claudiu

Si eu aveam vise cu nunta si totdeauna era vise urate, ba ca nu aveam rochie, ba ca nu era deloc aranjat restaurantul... Numai prostii

Mergi la inceput