Mamici de septembrie-octombrie 2005 (89)
Raspunsuri - Pagina 4
jadi spune:
Gata fetelor, l-am dovedit pe cel mic... cel putin asa cred... mergem in continuare pe sin si completare numai la cerere (gura mare pe stinga-dreapta dupa 40 minute de supt).
Ce sa va povestesc de Giulesti... o minunatie!
Am aterizat la 7 la camera de garda, am facut cechinul si am primit o camasa de noapte cu nasturi pe fata si unde se terminau nasturii, era rupta pina la buric in jos... mineca stinga la fel... rupta pina la umar. Si de acolo la sala de nasteri, unde asist la o nastere in direct, va scutesc de neplacerile vazute ca mai aveti de nascut natural, cind se va termina lista mai aprofundez dar nu va ginditi la rele, totul ok.
Dupa care trimisa la blocul ATI si pusa pe un pat in asteptare, era o urgenta, mamica la care se rupesese apa si avea gemeni asa ca stau circa 1 ora si ma foiesc cind la baie cind pe acolo ca nu aveam rabdare.
Vine doctorita, imi spune ca e o urgenta , vine anestezistul care ma recunoaste de la cerclaj, ne tachinam reciproc si cheama asistenta sefa si mi se pune branula si perfuzia.
Sfirsit partea I
iaca_poze
jadi spune:
Drumul pina la sala de operatie, urcarea pe masa, legarea si am cerut sa mi se zica tensiunea , eram curioasa daca curgea adrenalina in mine, tensiunea normala 12 cu 6 deci marita fata de 9 cu 5 in sarcina.
Vine doctorita , mi se umple gura de o aroma mentolata/metalica si gata, adormita bustean.
Urmatoarea clipa de care imi aduc aminte eram in blocul ATI pe pat si ametita rau, stare care ma tine circa juma de ora timp in care nu prea pot vorbi dar aud si vad, mai ales patul de linga mine... alta poveste pe care va voi spune dupa ce nasc toate cezarianele... In genere m-am simtit bine, a venit si sotul care mi-a adus aparatul foto si am vazut minunea urlatoare, pe care am vazut-o si eu 2 minute cind mi-au pus-o pe umar de nu vedeam nimic in 10 cm asa ca am rugat-o sa o ridice in picioare sa vad si eu ceva! Atit , nimic mai mult!
Din pacate a trebuit sa stau la reanimare pina a doua zi si cel mai nasol a fost ca am stat pe spate si ma durea noada de muream ca atare toate noaptea trageam de cearceaf si camasa de noapte sa ma intorc pe partile laterale si chiar am reusit de vreo 3 ori... am cerut asistentei un somnifer sa nu aud bipurile de la aparatele alea si am ametit jumatate de ora dupa care am stat cu ochii beliti pe tavan. In plus sotul nu a vrut sa imi dea sticla de apa in pat si ca atare am rabdat de sete toata noaptea... chiar si sonda aia ma irita.
Dimineata , ne ridica din pat pe toate cezarienele si ne duce pina la chiuveta, ne spalam pe fata si inapoi in pat ca a venit doctorul in vizita, doctor care ne spune ca sintem apte de trimis la salon.
Sfirsit partea II
iaca_poze
jadi spune:
Din pacate nu reusesc sa intru pe rezerva, erau toate ocupate ca atare singura concesie a fost sa ma mute de la un salon de 8 la unul de 4... saloane super infecte, nevaruite, nevopsite si cu miros aiurea. Noroc ca aveam o chiuveta unde ne spalam.
La copil am mers abia la ora 12 si de atunci am mers la fiecare 3 ore la alaptare, cica, ca oricum nu aveam sin... asistentele erau rezonabil dragute, mi-au aratat cum sa mufez copilul (asta e vorba Anyei). O singura data i-am dat unei asistente 50 mii in rest nu am apucat, erau prea multe fete si nu se cadea.
Drumurile au continuat, sus jos, sus jos, ca salonul era la 1 , bb la etajul 2 si nu stiu daca am apucat sa ma odihnesc prea mult ca era lume multa in vizita iar sotul a fost cu mine toata ziua, m-a ajutat sa merg si multe altele.
Vineri deja am vrut acasa dar am inteles ca nu se poate asa ca am asteptat simbata ca sa plec... singura chestie nasoala a fost ca il hraneau pe bb cu glucoza intre mese si ma trezeam ca vreau sa ii dau sa pape si el dormea... basca era murdar pe par, plin de placenta, singe si vernix sau ce era ala, nu l-a spalat nimeni.
Nici la fundulet nu il spalau, il stergeau cu servetele si gata!
Aaaaa, la plecare cred ca nu ne-a placut asistenta de externari copii ca nu ne-a dat carnet de vaccinuri si nici punguta cadou din partea spitalului... deh , nu cotizasem cu nimic!
Asta este un spitalul Giulesti dar daca e sa nasc din nou, tot acolo m-as duce...
Jadi si bb Vlad
iaca_poze
jadi spune:
Sofia eu am cotizat numai la asistentelor de la mame, care ne spalau si ne pansau... 50.000 per asistenta per tura adica de la 7 dimineata la 7 seara, pentru cele de noapte nu, ca nu ne faceau nimic.
De asemena, am dat marunti si pe la infirmiere dar asta la reanimare ca sa ma hraneasca cu apa la cerere.
Sotul a mai dat ici colo in afara doctorilor , 100.000 la tante de la declarari ca sa il primeasca mai devreme de ora 9 ca dupa aceasta ora era aglomerat si daca vineri nu scoteam certificatul de nastere nu ne externam simbata... 100 mii si la oficiul starii civile si la ora 9 dimineata aveam certificatul.
Cred ca Anya este in nastere, era programata astazi si am sunat acum si mi-a respins apelul! Nastere usoaraaaaaaaaa!
Jadi si bb Vlad
iaca_poze
AMALIA.U spune:
RALUCA SI KARMENUTZA FELICITARI PENTRU FETITE!

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/cata2amalia/album
Ioana75 spune:
Hai Anya!
jadi, pai ai scapat super ieftin cu cotizarea; eu astept povestile alea 2
.
Ioana &
Miruna
jadi spune:
M-a sunat Alina alias Anya si a nascut la ora 4,20 un flacau de zile mari, 51 cm si 3.400 gr pe nume Calin... natural cu epidurala !
Felicitari si maxim vineri sa fiti acasa!
Jadi si bb Vlad
iaca_poze
diafera spune:
Felicitari Anya! Sa ai un beb sanatos is frumos !
Maine pe vremea asta voi fii si eu mamica ![]()
Aura
b_irina_c spune:
Anya felicitari pentru Calin! Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa-ti aduca numai bucurii!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos