Detergentul "Dermalin"

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

beberica - eu am folosit de prima data persil si nu am avut nici un fel de probleme. am incercat dermalinul dar facea hainele foarte aspre iar cand am spalat de mana cu el m-a iritat (cum zice si baby-boom). la masina de spalat am dat inca o clatire ca sa fiu sigura si totul a fost ok.

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Eu am folosit Tide, tot asa, de la primele hainute pe care le-a imbracat in maternitate.
Eu insa pun masina sa faca o tura la 40 de grade cu detergent, apoi inca o tura pe cel mai scurt program posibil (e unul de 30 de grade si 50 de minute), fara detergent. Inainte de asta verific daca s-a spalat bine detergentul din compartiment, mi s-a mai intamplat sa ramana lipit acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash78 spune:

Eu am folosit de prima data Ariel, dar n-am avut probleme niciodata cu bblusha shi imi scoate shi petele, iar de clatit le clatesc cu balsam de copii -Cocolino!Mashina mea clateshte de trei ori rufele, deci nu prea sunt shanse sa mai ramana vreo urma de detergent!In schimb Dermalinul nu spala deloc, l-am folosit decat o data din cutie, iar restul s-a intarit, s-a facut un bolovan!

ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)
pozele noastre:http://photos.yahoo.com/greierash78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILUCAE spune:

Am incercat si eu Dermalin, si da este bun l-am folosit pana pe la 4 luni, dupa care nu l-am mai cumparat si acum le spal cu Ariel si din fericire nu a facut nici o reacite alergica .

Elena + Alexandra

http://pg.photos.yahoo.com/ph/iluca_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana12 spune:

Dupa ce spalam cu dermalin, miroseau rufele ca si cum erau nespalate (la masina, la 70 grade!), dar sunt foarte multumita de teo bebe 2 in 1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Noi folosim Dermalin de cand s-a nascut Roland si suntem foarte multzumitzi. Am incercat o data Biolane si nu mi-a placut.

Mia, mami de BB Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

noi am renuntat la dermalin dupa 3 luni si am trecut la detergenti normali. de ce? pt ca nu spala bine. in plus se intareste in cutie. dar cum in afara de teo si dermalin altceva nu exista, l-am folosit 3 luni. dar gata, ca parca spala masina fara detergent. hainele nu-s deloc moi daca nu pui si balsam, deci tot la mirosuri parfumate ajungem daca vrem si hainute moi. pareprea mea: dermalin e un detergent prost.

Adina si Ema-Elena (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

Mie mi s-a parut ok, e adevarat ca nu scoate toate petele, dar probabil tocmai de aceea de la detergentii f. eficienti apar alergii pe piele, ca sunt prea puternici. Am mai patit si ca detergentul sa nu se limpezeasca ca lumea de pe haine, dar asta poate fi si din cauza masinii de spalat, ca e cam veche...

Mergi la inceput