Mamici din nou aspirante(4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Fetelor, va multumesc pt incurajari, desi eu n-am fost prea de multe ori pe aici (bebelusii de martie-aprilie 2005 sunt tare acaparatori ).

Vroiam sa va spun ca ma mut , luni am facut testul de sarcina si a iesit pozitiv, iar azi dr mi-a confirmat la control o sarcina de 5-6 saptamani. Inca nu stiu varsta exacta si DPN-ul, voi vedea la eco vinerea viitoare si sper sa fie totul ok.
UM la mine a fost pe 01.07.2004, deci nu mi-a venit CM.

Va pup pe toate, va doresc din toata inima sa vi se implineasca cele mai fierbinti dorinte si va astept sa veniti si voi la mamici de mai-iunie 2006!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

Ce fain!!! Felicitari andira! Sa ai sarcina usoara si nastere la fel.
Un weekend productiv va doresc!
In cateva saptamani o sa incerc si eu sa va urmez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Bravo Andira! Sarcina usoara! Sa speram ca te vom urma si noi in curand.

Fetelor va urez un weekend placut si sa nu va lasati pe tanjeala!

Cam asta as vrea sa fac eu in seara asta.

Andreea si Sebastian - 07.10.2003

Am implinit 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

andira, ma bucur din suflet pentru tine. Iti doresc sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si mancacios. Imi inchipui ce fericiti trebuie sa fiti.
Felicitari si te rog sa mai intrii pe la noi sa ne spui cum te simti si poate sa ne tragi dupa tine!

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Andira, woauuu!!!...super!!Iti doresc si eu o sarcina cat se poate de usoara si un bb2 sanatos! Sa auzim in continuare de bine.Multi pupici

Maine dispar uratii si la mine...

noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Hehei, d'apoi cu asa vesti sa-ti tot incepi ziua! Felicitari din tot sufletul Andira. Sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos! Tu ai terminat de curand alaptatul...nu-i asa? Ma gandesc ce de munca o sa ai cu doi bebei! Dar e mult mai bine asa decat sa o iei de la capat dupa ce ai cam uitat ce e ala pui mic.

Andreea au iesit planurile?

Pako inca putin si incep iar emotiile. Sa fie cu reusita de data asta!

Ce-mi place aici ca avem toata luna ceva de asteptat: daca n-a iesit pozitiv la noi speram macar pentru celelalte. Si uite asa parca si uitam ca trebuie sa ni se intample noua. Va pup si sper sa avem macar o data pe luna (daca nu mai des!) parte de vesti asa cum ne-a dat Andira

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna

eu sunt putin necajita .m-a plesnit iarasi infectia aia urinara, cistita ce-o fi...de dimineata fac pipi foarte des cu senzatia de urinat tot timpul .azi e ultima zi de ciclu si nu prea imi dau seama daca fac si cu sange....dar de durut simt o durere spre sfarsitul mictiunii. imi doresc ca toata chesstia asta sa nu afecteze o eventuala sarcina luna asta.

Simona luna asta chiar o sa am emotii, bine zici....acum cu problema asta, eu stiu....

un week placut la toata lumea...si productiv...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Pako mergi repejor la doctor si daca se termina uratii du si o proba pentru urocultura, ca sa-ti faca antibiograma si sa vada ce fel de microb o fi declansat problema. Sunt multe antibiotice pe care le poti lua in sarcina. Eu sunt patita cu infectiile urinare (in curand cred ca o sa-mi dau si doctoratul in asa ceva de la cate am avut anul asta ) si cand mi se intampla cate una deja am invatat lectia: am in casa in permanenta recipiente sterile (luate de la clinica just in case), iau proba de urina pentru urocultura si pentru sumar. In 3 zile am si rezultatele antibiogramei. Daca e chip sa rezist pana ies rezultatele...bine, daca nu...cer tratament la doftor. Intotdeauna le spun sa-mi dea antibiotice sa mearga in caz de sarcina. Asa ca nu ma mai stresez si cu asta. Mergem inainte! Stiu ca sunt niste pastile care se numesc pe la noi Urovaxon (sper ca nu gresesc) si care daca le iei o perioada stimuleaza rezistenta organismului la infectii urinare.

Multa sanatate si nu te teme, ca bebe daca o fi sa-si gaseasca locusorul, vine!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acd2you spune:

quote:
Originally posted by asi

Sunt in ziua 7.Cm a fost in 7 oct.
Numaram fetelor poate luna asta sau in cel mai bin caz luna viitoare ca in 7 nov termin 3 luni de branca ursului deci ar trebui sa am sanse mai mari luna viitoare.

Sorina

buna fetelor, snut si eu mamica unui baietel de 3 ani, si cam de 3 luni incercam sa ii facem o surioara. pentru ca tot v-am vazut vorbind despre branca ursului, am si eu o intrebare, poate ma lamuriti si pe mine. uite cum sta treaba>
luna asta, in octombrie, asteptam CM pe 3 sau pe 4 , dar a intarziat. pentru ca testul de sarcina a iesit negativ, si pt. ca nu aveam nici macar un simptom ca ar veni musafirii, deci eram in ceata complet, am inceput sa iau tinctura de muguri de zmeur, pe nemancate. vreau sa va spun, sincer, ca am simtit cum lucreaza efectiv, caci la 10 minute dupa ce luam tinctura, aveam intepaturi puternice in ovare, cand in stangul, cand in dreptul. am luat tinctura cum ar veni seara,pe 6, iar a doua zi dupa amiaza mi-a venit. rau, cu dureri de cap, de burta, cu de toate.
nelamurirea mea era> daca am inceput tratamentul asta, pot sa mai iau si branca ursului, ca de fapt eu pe asta voiam sa o iau prima, dar nu am apucat. are ceva daca le iau impreuna?
plus ca, stiu ca tinctura de zmeur e buna si pt. fixarea sarcinii, dar branca ursului e contraindicata in sarcina. face parte cumva dintre tincturile care se iau doar in zilele 5 - 20 ale CM?
astept raspuns, si multa bafta la bebei.
va urmaresc de mult timp, dar nu prea am cand sa scriu, ca nu ma lasa juniorul, care trebuie sa se joace toata ziua pe disney.com sau la curse cu masini. asta e, ne-ar trebui doua calculatoare in casa, de-acuma. dar promit sa va scriu macar in week-end, ca faceti parte din cercul meu de prieteni, si va urmaresc cu mult drag.
sa auzim numai vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Ce fac fetele mele dragi? Noi am fost mai tot timpul pe drumuri asa ca abia acum am reusit ca dau drumul la PC.
Ieri am fost la coafor si m-am facut frumoasa, am zis ca daca o fi sa vina bebe luna asta sa-i placa de mami ca e aranjata. Sa nu radeti de mine dar eu asa simt, ca luna asta vine minunea a doua din viata mea...si chiar daca nu luna asta atunci in curand...parca ma simt altfel, dispusa sa-l astept pe bebe, fara stres si nervi..nu ma intrebati de la ce mi se trage starea asta, pur si simplu....
Azi ziua 6 CM, musafirul a plecat (poate o fi plecat pt mai multa vreme) asa ca sa tot doarma Eduard, mai ales ca nu stiu ce am dar stau foarte bine la cheful de cum nu mi s-a mai intamplat demult...
pako, sanatate multa iti dorim, sa te pui urgent pe picioare!Si poate ar fi bine sa faci o cura de intarire a imunitatii organismului!
sim, pup fata si ma pregatesc pt sampania promisa! Hai ca a fost asa o mare sarbatoare(Sf.Paraschiva)ca nu se poate sa nu se mai lase cu ochisori...
Eduard va da un pupic la toate !

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput