Bebelusi de iulie-august 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 12
delia grozav spune:
Scuze, dar nu reusesc sa va citesc.
Adi e racit si sta si el acasa, bine ca ma ajuta si mama si tata.
Maine am musafiri si mergem la o petrecere de pitici de 3-4 ani. Asa ca Adi trebuie sa se faca bine neaparat.
Medeea e bine doar ca nu vrea sa stea cuminte in carucior cand e treaza.
Am o intrebare. Cu ce le-ati curatat scoarta de pe capsor, stiti voi despre ce e vorba. La Adi sincer nu mai stiru ce am facut.
Pa ca ma cheam fata.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
Oana C spune:
Monica, Eva doarme in camera/paututul ei de pe la 6 saptamini si adoarme foarte bine; seara, dupa baita, papa, carticica ... daca nu e adormita, o punem treaza in patut si o lasam acolo cu luminitza de noapte, asa ca ea sa vada mobilul, si adoarme singurica cind se plictiseste
. Ziua e putin mai greus a doarma in patut, dar cind nu e prea agitata doarme f bine in patut; cind e prea agitata si obosita, o pun in swing cu leganat si muzica si adoarme in max 1 min!
Am incercat cu paturica si pus pe-o parte si toate alea in patut, cind doarme; chestia e ca ea a invatat sa se tirasca pe spate in patut, ca de la un capat al patutului ajunge la capatul celalalt, apoi se intoarce de unde a plecat
am urmarit-o de citeva ori si pe monitorul video, asa ca nu se poate sa o "priponesc" undeva in patut, ca stie ea sa se miste
. O sa mergem la masaj si terapie in fiecare saptamina; e ok; o sa imi de si mie sa fac masaj cu ea acasa. Am incercat putin pina acum, dar pt ca nu stiu cum se face masajul asta, decit sa ii fac ceva mai rau, mai bine nu ii fac deocamdata (ca e vorba de gat si cap, asa ii fac masaj peste tot restul corpului).
Peca, Eva sughite dupa fiecare masa; imediat dupa ce o ragai, incepe sughitul; si sughite asa vreo citeva min bune; n-am ce-i face; eu sughit f mult, ea a sughitat f mult si cind era in burtica la mine.
Dede, nu stiu despre asta, pt ca Eva nu a avut.
Cipcipcip, poate asa o fi in partea de N a US, dar aici, in Florida, avem o gramada de mosnegi si babe care cred ca ei fac legea (cam asa si este aici,pt ca ei reprezinta majoritatea in FL).
Kulta, vezi ce bebe maaaaare ai?
Oana C si
Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
mamini spune:
Dede, asta mica nu a avut, dar la cursuri ne-au zis sa ii dam cu ulei( de baie) si sa ii periem pe uscat. si ca nu trebuie musai spalat din cap uleiul, ca trebuie "muiata" bine coaja aia.
Kulta, ce flacau mare ai!bravo!
Oana e tare cumintica Eva ta, sper sa se rezolve repede cu gitul.
MonaI sa aveti vreme frumoasa si sa va simtiti bine!
Peca si Veve a mea sughite saracuta aproape dupa fiecare masa si uneori se enerveaza si plinge de mult ce sughite- mi-e o mila de ea! si nu ii trece cu nimic, am incercat tot...
am fost la plimbare si vad ca tot mai doarme puiutza mea, pe balcon, astept sa se trezeasca sa pape.
mama mea nu a reusit sa plece de pe Otopeni,nu se zboara din nu stiu ce motiv; am vorbit cu ea, era un car de nervi, ca pierde legatura in Amsterdam si nu stiu cind o sa ajunga...
M
Monica-Elena spune:
Monai vacanta placuta.
Cat despre slabit eu am dat absolut tot jos si in plus am ajuns la cei 1,70 sa am 60 kg ca inainte cu ani in urma de a incepe tratamentele ptr bebe.![]()
OanaC caputul il modelezi la baie si prin pozitie cat e treaza iar gatutul se face masaj si incerci sa ii gasesti punctul de torticulis.Dezvoltandu-se musculatura prin gimnastica isi revine si gatl. Pune fata pe burtica si pune-i mana la picioare si oblogo sa impinga in picioare si sa se tarasca pe burtica pe coate si sa isi ridice capul.Inotul face minuni. Stiu prea bine ce spun ptr ca Mihnea s-a nascut cu un torticulis pe partea dreapta din cauza pozitiei din burtica si la 7 sapt isi revenise complet.Si nca ceva pozitia f buna este pe burta ptr somn la aceste cazuri ptr al forta sa intoarca singur capul.Mihnea de la 3 sapt isi ridica capul si a inceput sa si-l tina tocmai din cauza terapiei.
Peca e normal sughitul eu ii dau san desi i-am mai dat si cate o picatura de lamaie din cand in cand.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
Monica-Elena spune:
Am uitat - referitor la culcat. Mihnea doarme in camera lui in patut dar spre dimineata trezindu-se atat de des il iau cu mine in pat ca sa imi fie si mie mai usor si eu dorm cu el in camera, am parasit dormitorul conjugal
. La inceput pana m-am refacut dupa operatie dormea tati cu el si eu in dormitorul nostru si ma trezea doar la alaptat.Acuma tati zice sa il las singurel in camera lui si eu sa revin in dormitor ci baby fonul langa noi si cu usile deschise dar nu ma lasa inima mai ales ca el inca se trezeste noaptea sa manance si eu ar trebui sa fac ture.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
anis spune:
Ce fac fetele?
Eu sunt in pregatiri pentru botez.
Ingrid a dormit iar toata noaptea..sa dea Dumnezeu sa o tina tot asa.
Maine vine neonatoloaga sa ii faca vaccinul.Ii dau ceva inainte de el?
Si Ingrid doarme cu noi in camera, dar niciodata in patul nostru.
Fetele o sa completez listuta..cu datele..dar incercati pe viitor sa-mi dati PM..nu reusesc intotdeauna sa va citesc,pt ca Ingrid in ultima vreme sta f mult timp treaza ziua.
AniS si
Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Mereu uit sa va intreb.
De o saptamana ii curge un ochisor lui Ingrid...doar stangul..si uneori se face ca niste urdori..e conjuctivita?E normal??
AniS si
Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Giana spune:
Anis,nu e conjuctivita.E CURENTUL!!! Pe Dani l-a prins tot asa la un ochisor si a tinut-o vre-o 2 saptamani.Dr. mi-a dat Garasone picaturi la 6 ore si ii spalam mereu ochisorul cu ser fiziologic si intre picaturile de garasone mi-a spus sa-i bal lapte de la mine.Asa i-a trecut.
V-am pupat
Giana
http://photos.yahoo.com/gianadedu
delia grozav spune:
Mamini, multumesc de raspuns,asta stiam si eu dar vroiam sa aud pareri de la altii care au avut asa ceva-cruste pe cap- si daca a mers cu ulei si cu periat. Deci repet intrebarea-Ce ati facut pentru a scapa de crustele de pe capsor?
Adi nu a avut asa ceva , dar Medeea are.
E drept ca pe Adi l-am dat cu ulei pe capsor, dar Medeea a facut alergie la uleiuil Bubchen si nici cu uleiul de masline mai face bubite asa ca nu prea am dat-o. O sa incerc cu alt ulei. Nu stiu ce sa aleg Nivea, Chicco sau Penaten?
Anis, eu zic ca e totusi o conjunctivita, Spala-i ochisorii cu apa fiarta si racita, acuma din ce directie... eu stiu din afara spre interior dar stiu ca pe tine neonatoloaga te-a invatat invers. Scoli diferite...pareri diferite. Si pune-i picaturi Clorocid sau Oxacilina de 5 ori pe zi.
Ce fericite sunteti cele care aveti bebelusi care dorm toata noaptea. Asa a fost si Adi, la 6 saptamani dormea de la 9 seara la 6 dimineata.
Dar Medeea a inceput de o saptamana sa manance de 2 ori pe noapte si cateodata o masa in doua reprize, adica dupa ce manaca o data se trezeste peste o jumatate de ora ca mai vrea. Si ziua mananca mai mult ca pana acum o saptamana si din ambii sani, ca pana acuma manca doar din unul. Eu credeam ca va deveni mai previzibila pe masura ce creste dar din pacate nu e asa. Abia astept sa mai creasca sa putem comunica mai bine. desi e o scumpa cum face gargara cu ultima inghititura de laptic.
Ma distrez de minune.![]()
![]()
delia grozav spune:
Vai, ce de greseli am facut. imi cer scuze dar sunt cam obosita.
Am stabilit si noi in sfarsit unde facem botezul...la resturantul chinezesc. Avem unul tare dragut aici in Tg Mures si am vrut ceva mai deosebit. Plus ca sotul il cunoaste pe patron si ne lasa sa ducem bauturile si tortul. Sper sa iasa bine....va fi pe 29 octombrie.
Va pup si va urez NOAPTE BUNA!