Sa-i spunem...studiu de caz...
Raspunsuri - Pagina 2
mamaruta spune:
Maria doamne ajuta. Totusi rabdarea ramane cheia fericirii.
Sa va dea Dumnezeu cat mai curand bebeutzu mult dorit.
papadie spune:
Mei Märiutza nr s-a dublat ...din toti unu sigur o sa ajunga la destinatie !!! Ti-am zis ca anul asta sigur ne ajuta Doamne, Doamne si pe noi! Ai incredere!
MadalinaM spune:
Maria,
rezultatele sint spectaculoase...dar cu atita rabdare...
Acum, sigur aveti moralul ridicat si va e mai usor sa mergeti mai departe. Asteptam vesti si mai bune...
Te rog, fiindca noi nu am fost la un doctor homeopat, iar despre remediile naturiste am auzit de la voi, spune-mi cum se administreaza Laptisorul de matca, apilarnilul, propolisul si polenul?
Eu ma gindeam sa merg la cineva de incredere si sa le iau, iar tu zici ca le-ai luat de la plafar. Cele de la apicultori nu sint bune?
care e doza zilnica?
angiVa spune:
Maria, ma bucur din tot sufletul pt. voi, ca ati reusit asa o imbunatatire a numarului! Sa dea Dumnezeu sa reusiti cat mai curand sa aveti bebe!!
Mariaa spune:
Fete dragi...ce m-as face fara voi ?!
Madalinutza,rezultatul nu e chiar spectaculos...ne asteptam sa fie mai mare.Cu moralul...era bine o gura de aer mai sanatoasa...
Despre ce m-ai intrebat,noi am cumparat de la plafar si le-am luat cum era scris pe cutie.Parca 3 pastile/zi,asa tin eu minte.Daca sursa ta e de incredere,cred ca poti lua si direct de la apicultori,nu numai de la plafar.
Luni avem consultatie la dr.si o sa am noutati atunci.
Trinity spune:
Daraga Maria, me bucur enorm pentru tine si sper sa te vedem in curand
Pentru Bucuresti, daca aveti nevoie de tratament homeopat, am inteles de la mai multe persoane ca cei mai tari sunt dr Maria si Pavel Chirila.
Am gasit in Formula AS urmatoarele date: Laboratorul "Naturalia" - str. Erou Mircea Marinescu nr. 8, comuna Voluntari, S.A.I. (unde puteti beneficia si de consultul dr. Maria si Pavel Chirila, bineinteles dupa o prealabila programare telefonica), tel. 01/491.51.33; 491.51.36 si 491.60.52.
Sper sa va ajute.
Cu drag,
Cris